Projectfoto's:

Alles over Wonen SB6:

Op zondag 29 oktober heeft het SBS6 programma Alles over Wonen aandacht besteedt aan TuinExtra.

Lichtplan tuin:
Ruud Spierings vertelde u de stappen om te komen tot een mooi verlichte tuin. Er werd onder andere gesproken over het maken van een lichtplan voor een tuin. Hier kunt u op uw gemak teruglezen hoe een goed lichtplan voor uw tuin tot stand komt. Wenst u zelf een lichtplan voor uw tuin, maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Buitenverlichtingsarmaturen:
Hieronder tonen we u de producten welke in de tuin van de klant toegepast zijn. U zag deze armaturen in de uitzending vast al voorbij komen. U kunt deze armaturen bestellen in onze webshop, maar TuinExtra heeft ook een showroom in Kaatsheuvel waar u deze armaturen kunt bekijken en beoordelen. Als u de tuin uit de TV opname in Waalwijk ook zo mooi vindt en u wenst zelf ook zo’n tuin, neem dan contact op met Beter Groen. Beter Groen is verantwoordelijk voor het ontwerp en de aanleg van deze tuin. Kijk voor meer informatie over Beter Groen op www.betergroen.nl.

Toegepaste producten in de tuin in Waalwijk:

Lichtadvies voor de tuin:

Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het ‘s-avonds donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag bij het aanleggen van tuinverlichting of buitenverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is. Bezoek onze showroom voor gratis en vrijblijvend advies over buitenverlichting.
Bij TuinExtra heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een verlichtingsplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan bestaat uit een advies over de soorten armaturen, de plaatsen van de armaturen, de lichtbronnen welke in de armaturen noodzakelijk zijn en de hoogtes van de armaturen. Welke armaturen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom.
Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi verlichtingsplan. Dit lichtplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi, wat vindt u belangrijk. Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht. Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben. Eventueel komen we uw situatie bezichtigen om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst kunnen we een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van het pand en van de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën van de opdrachtgever. Natuurlijk zijn daarbij de levertijd en het budget ook belangrijk.

Tijdens onze openingstijden bent u altijd welkom in onze showroom. Maar op afspraak is de showroom van TuinExtra ook ‘s-avonds geopend. Maak onderaan deze pagina een afspraak voor een gratis en vrijblijvend lichtadvies.

Wat houdt ons lichtadvies in:

√  Inventarisatie van uw wensen
√  Advies over de plaatsen van de armaturen
√  Advies over de soorten armaturen
√  Advies over de soort lichtbron
√  Evt demonstratie van een armatuur in uw omgeving
√  Geheel gratis en vrijblijvend

Maak vrijblijvend een afspraak voor lichtadvies:

Uw naam: (verplicht)

Uw e-mail: (verplicht)

Onderwerp:
Lichtadvies

Uw bericht: