Bloembak hardhout:

Een hardhouten plantenbak als aankleding van uw terras.

De bloembakken van hardhout zijn er in vele maten en modellen. Hardhouten plantenbakken worden gemaakt van tropisch hardhout. Wij verwerken enkel tropisch  duurzaam hardhout wat klasse 1 heeft. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling met bijvoorbeeld olie nodig. Dat mag echter wel als u de kleur wenst te behouden. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk vergrijzen. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal.  Aan de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en vijverfolie aan de zijkanten.

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen hardhouten bloembakken. We trachten deze het gehele jaar binnen 1 week te leveren. De hardhouten bloembakken zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Nu alle hardhouten bloembakken in prijs verlaagd. Bestel nu nog voordeliger uw hardhouten plantenbak bij TuinExtra.

Alle hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd via een transporteur in Nederland en België.

Vanaf 1000 euro automatisch 5 % korting in webshop en showroom.
Vanaf 2000 euro automatisch 7,5 % korting in webshop en showroom.
Tot slot vanaf 3000 euro automatisch 10% korting in webshop en showroom.
Korting wordt berekend in de winkelwagen.

De hardhouten bloembakken met pootjes:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Plantenbak hardhout 60 x 60 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 60 x 60 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 29 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 70 x 70 x H 70 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 70 x 70 cm en 70 cm hoog. De bloembak weegt 37 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 80 x 80 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 80 cm hoog. De bloembak weegt 52 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 80 x 80 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 39 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De bloembakken worden gratis afgeleverd in Nederland en België.

 • Plantenbak hardhout 100 x 100 x H 95 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 100 cm en 95 cm hoog. De bloembak weegt 87 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek.Behandeld met een speciale olie kunnen de plantenbakken op aanvraag ook in zwart en wit geleverd worden. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 100 x 100 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 100 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 56 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Behandeld met een speciale olie kunnen de plantenbakken op aanvraag ook in zwart en wit geleverd worden. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 120 x H 95 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en 95 cm hoog. De bloembak weegt 109 kg. De bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Behandeld met een speciale olie kunnen de plantenbakken op aanvraag ook in zwart en wit geleverd worden. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 120 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en  60 cm hoog. De bloembak weegt 71 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. De bloembakken zijn aan de binnenzijde bekleed met waterdicht folie. De bodem is voorzien van waterdoorlatend worteldoek. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar. De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 200 x 50 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 50 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 65 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

 • Plantenbak hardhout 150 x 50 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 150 x 50 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 48 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

 • Plantenbak hardhout 120 x 50 x H 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 50 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 38 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

 • Plantenbak hardhout 120 x 40 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 40 cm en 80 cm hoog. De bloembak weegt 43 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’.Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

 • Plantenbak hardhout 100 x 40 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 40 cm en 80 cm hoog. De bloembak weegt 37 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’.Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

De hardhouten bloembakken horizontaal:

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 140 x 140 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 114 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 93 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 100 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 74 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 56 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 60 x 60 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 38 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 50 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 75 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 150 x 50 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 64 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 50 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 49 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 120 x 62 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 84 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 120 x 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 60 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 100 x 100 x 62 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 100 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 70 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 100 x 100 x 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 100 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 50 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 80 x 80 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 62 cm hoog. De bloembak weegt 52 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 80 x 80 x 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt  37 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 40 x 40 x H 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 40 x 40 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 20 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 200 x 40 x H 74 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 40 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 90 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 150 x 40 x H 74 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 150 x 40 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 74 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 40 x H 74 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 40 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 64 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 100 x 40 x H 74 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 40 cm en 74 cm hoog. De bloembak weegt 57 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 200 x 40 x H 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 40 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 54 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 150 x 40 x H 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 150 x 40 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 43 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 120 x 40 x H 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 40 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 38 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout 100 x 40 x H 38 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 100 x 40 cm en 38 cm hoog. De bloembak weegt 33 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek op de bodem en plastic folie aan de zijwanden. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

De hardhouten bloembakken taps:

 • Plantenbak hardhout taps 50 x 50 x H 62 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 50 x 50 cm en 62 cm hoog. Dit is de afmeting van de bovenzijde. De bloembak weegt 25 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout taps 55 x 55 x H 74 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 55 x 55 cm en 74 cm hoog. Dit is de afmeting van de bovenzijde. De bloembak weegt 33 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout taps 60 x 60 x H 86 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 60 x 60 cm en 86 cm hoog. Dit is de afmeting van de bovenzijde. De bloembak weegt 42 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak hardhout taps 70 x 70 x H 98 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 70 x 70 cm en 98 cm hoog. Dit is de afmeting van de bovenzijde. De bloembak weegt 57 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

De hardhouten bloembakken Rhombus:

 • Plantenbak Rhombus hardhout vierkant 60 x 60 x H 65 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 60 x 60 cm en 65 cm hoog. De bloembak weegt 34 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak Rhombus hardhout vierkant 80 x 80 x H 77 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 80 x 80 cm en 77 cm hoog. De bloembak weegt 56 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak Rhombus hardhout vierkant 120 x 120 x H 77 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 120 cm en 77 cm hoog. De bloembak weegt 93 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak Rhombus hardhout rechthoekig 120 x 50 x H 65 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 120 x 50 cm en 65 cm hoog. De bloembak weegt 49 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak Rhombus hardhout rechthoekig 150 x 50 x H 65 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 150 x 50 cm en 65 cm hoog. De bloembak weegt 64 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Plantenbak Rhombus hardhout rechthoekig 200 x 50 x H 65 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 50 cm en 65 cm hoog. De bloembak weegt 75 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van kleine pootjes. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti worteldoek. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Call Now Button