Bloembak gegalvaniseerd staal:

Een gegalvaniseerde bloembak als aankleding van uw terras.

De bloembakken van verzinkt staal zijn er in vele maten en modellen. verzinkt staal kenmerkt zich door de zilvergrijze oxidatielaag welke een bescherming vormt tegen het doorroesten van het staal. Daardoor is een lange levensduur gegarandeerd. De bloembakken zijn gemaakt van 4 mm staal en waar nodig versterkt aan de binnenzijde. Op aanvraag kunnen ze ook van een dikkere stalen plaat gefabriceerd worden. De bloembakken worden licht blinkend gegalvaniseerd geleverd. Het complete proces van oxidatie duurt maximaal 4 maanden, echter na ca 2 weken is de bloembak al helemaal bedekt met een fraaie matte zilvergrijze kleur. De bloembakken worden gratis afgeleverd in Nederland en België.

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen gegalvaniseerde bloembakken. We trachten deze het gehele jaar binnen 1 week te leveren. De verzinkt stalen bloembakken zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Bezorging via een transportbedrijf is gratis voor Nederland en België.

Vanaf 1000 euro automatisch 5 % korting in webshop en showroom.

De gegalvaniseerde bloembakken collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Bloembak verzinkt staal 60 x 60 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 60 x 60 cm en een hoogte van 60 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 80 x 80 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 80 x 80 cm en een hoogte van 80 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 100 x 100 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 100 x 100 cm en een hoogte van 80 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 120 x 120 x 80 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 120 x 120 cm en een hoogte van 80 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 200 x 50 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 200 x 50 cm en een hoogte van 60 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 150 x 50 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 150 x 50 cm en een hoogte van 60 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bloembak verzinkt staal 120 x 50 x 60 cm

  Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van verzinkt staal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een breedte van 120 x 50 cm en een hoogte van 60 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het staal te voorkomen. Verzinkt staal zal verder oxideren naar een matte zilvergrijze kleur. Er zijn vele afmetingen plantenbakken van verzinkt staal beschikbaar.  De verzinkt stalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Call Now Button