Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Bloembak rond 60 x 120 cm aluminium

Bloembak rond 60 x 120 cm aluminium

Bloembak rond 60 x 120 cm aluminium

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van aluminium en hebben een wanddikte van 3 mm. Deze plantenbak is 60 cm doorsnede en 120 cm hoog. De aluminium bloembakken zijn fraai te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen ronde plantenbakken van aluminium beschikbaar, u kunt kiezen uit de kleuren antracietgrijs (ral 7021), wit (ral 9010) of zilvergrijs (ral 7035). Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 1,5 cm hoog. Indien noodzakelijk is de bloembak aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het aluminium te voorkomen.

De aluminium bloembakken zijn in vele maten en kleuren te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 899,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: Ø 60 x H 120 cm
Kleur: Antraciet, Wit, Zilvergrijs
Materiaal: Aluminium
Naam: Bloembak rond aluminium
Soort: Bloembak

Bloembak rond 60 x 120 cm aluminium

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van aluminium en hebben een wanddikte van 3 mm. Deze plantenbak is 60 cm doorsnede en 120 cm hoog. De aluminium bloembakken zijn fraai te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen ronde plantenbakken van aluminium beschikbaar, u kunt kiezen uit de kleuren antracietgrijs (ral 7021), wit (ral 9010) of zilvergrijs (ral 7035). Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 1,5 cm hoog. Indien noodzakelijk is de bloembak aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het aluminium te voorkomen. De aluminium bloembakken zijn in vele maten en kleuren te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra