Royal Botania tuinverlichting teak Log LED
Raz Frezoli buitenlamp 816 industriele wandlamp zink finish
Lampe gras 304 xl outdoor terraslamp tuinextra
Lichtplan tuin verlichtingsplan tuinextra buitenverlichting

Lichtadvies voor de tuin:

Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het ‘s-avonds donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag bij het aanleggen van tuinverlichting of buitenverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is. Bezoek onze showroom voor gratis en vrijblijvend advies over buitenverlichting.
Bij TuinExtra heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een verlichtingsplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan bestaat uit een advies over de soorten armaturen, de plaatsen van de armaturen, de lichtbronnen welke in de armaturen noodzakelijk zijn en de hoogtes van de armaturen. Welke armaturen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom.

“ Een goed lichtplan zorgt voor niet alleen voor mooi licht als u in de tuin bent, maar ook voor als u binnen in huis bent. “

Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi verlichtingsplan. Dit lichtplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi, wat vindt u belangrijk. Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht. Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben. Eventueel komen we uw situatie bezichtigen om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst kunnen we een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van het pand en van de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën van de opdrachtgever. Natuurlijk zijn daarbij de levertijd en het budget ook belangrijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel.

Wat houdt een lichtadvies in:

√  Inventarisatie van uw wensen
√  Advies over de plaatsen van de armaturen
√  Advies over de soorten armaturen
√  Advies over de soort lichtbron
√  Evt demonstratie van een armatuur in uw omgeving
√  Geheel gratis en vrijblijvend

Maak nu hier gratis een afspraak voor een lichtadvies buiten openingstijden:

Tijdens onze openingstijden bent u altijd welkom in onze showroom.
Maar op afspraak is de showroom van TuinExtra ook ‘s-avonds geopend. Maak hier uw afspraak en we ontvangen u graag met een lekker kopje koffie.

Call Now Button