Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Lichtadvies TuinExtra

TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. Met onze ervaring helpen we u graag verder met het realiseren van mooie en functionele buitenverlichting in uw tuin. Daarom bied TuinExtra u een gratis lichtadvies in de showroom in Kaatsheuvel.

Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi verlichtingsplan. Dit lichtplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi, wat vindt u belangrijk. Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht. Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben. Eventueel komen we uw situatie bezichtigen om een goed beeld te krijgen. Indien gewenst kunnen we een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van het pand en van de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën van de opdrachtgever. Natuurlijk zijn daarbij de levertijd en het budget ook belangrijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel. Tijdens onze openingstijden bent u altijd welkom in de showroom. Op afspraak is de showroom van TuinExtra ook ‘s-avonds geopend. Vraag hieronder een afspraak aan en we ontvangen u graag met een lekker kopje koffie.

Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het ‘s-avonds donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag bij het aanleggen van tuinverlichting of buitenverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is. Bezoek onze showroom voor gratis en vrijblijvend advies over buitenverlichting.

Bij TuinExtra heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een verlichtingsplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan bestaat uit een advies over de soorten armaturen, de plaatsen van de armaturen, de lichtbronnen welke in de armaturen noodzakelijk zijn en de hoogtes van de armaturen. Welke armaturen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom.

Stel hier uw vraag over een lichtplan:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lichtplan tuin verlichtingsplan tuinextra buitenverlichting

Een goed lichtplan heeft een meerwaarde als u in de tuin bent, maar ook als u vanuit binnen in uw huis naar buiten kijkt.

Wat houdt een lichtadvies in: