Dexter Lighting creëert sfeer:

Dexter Design Lighting ontwerpt en produceert exclusieve buitenverlichting. Het uitgangspunt is sfeer creëren in uw tuin of op uw terras. Dexter Design doet dat met licht. Juist daarom heeft Dexter Design de buitenarmaturen subtiel en stijlvol vormgegeven. Over de uitvoering en het materiaalgebruik heeft Dexter Design tot in het detail nagedacht; buitenverlichting verlangt immers kwaliteit en duurzaamheid. Het roestvrijstaal wat Dexter Lighting gebruikt voor de fabricage van de buitenlampen is RVS316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal welke ook naar verloop van jaren geen roestvorming zal vertonen. Een bekend model van Dexter Design buitenverlichting is de Moonlight leeslamp voor terras of patio. Dimbaar en richtbaar zodat altijd het juiste lichteffect wordt bereikt. De Moonlight terraslamp is ook te bezichtigen in onze showroom, maar ook de modellen D-lounge, Torch en Cube zijn te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

De fraaie verlichting van Dexter:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Moonlight terraslamp Dexter Lighting

  De Moonlight van Dexter Design outdoor lighting is een unieke leeslamp voor buiten. De stang 90 graden verstelbaar, de kop is zelfs 360 graden draaibaar. De Moonlight terraslamp is voorzien van 2 halogeenlampjes, deze zijn dimbaar met de schakelaar op de voet. De buis is gemaakt van roestvrijstaal 316, de voet is van hardsteen. De Moonlight buitenlamp wordt geleverd inclusief 10 meter snoer en een stekker. Wilt u een leeslamp voor op uw terras of onder de patio, de Moonlight is een perfecte oplossing. Door de dimfunctie en de verstelbaarheid kunt u altijd de juiste hoeveelheid licht creëren. De Moonlight is een sierraad voor elke terras.

 • D Lounge terraslamp Dexter Lighting

  De D-Lounge van Dexter Design outdoor lighting is een unieke terraslamp voor buiten. De stang is gemaakt van roestvrijstaal, de voet van graniet en de kap van UV bestendig kunststof. De D-Lounge  terraslamp is voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED-lampen. De D-Lounge buitenlamp wordt geleverd inclusief 10 meter snoer en een stekker. Wilt u een terraslamp voor op uw terras of onder de patio, de D Lounge van Dexter Lighting is een perfecte oplossing. U brengt de huiselijke sfeer van binnen met deze schemerlamp eenvoudig naar uw terras.

 • Torch B wandlamp RVS Dexter Lighting

  De Torch B van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch B is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch B buitenlamp heeft een gesloten bovenkant, er is ook een Torch C buitenlampen van Dexter met een open bovenkant, deze straalt dus ook licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook staande armaturen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp zijn ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Torch C wandlamp RVS Dexter Lighting

  De Torch C van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch C is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch C buitenlamp heeft een open bovenkant, er is ook een Torch B buitenlampen van Dexter met een gesloten bovenkant, deze straalt dus geen licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook staande armaturen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp zijn ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Torch B Tuinverlichting 40cm RVS Dexter Lighting

  De Torch B 40 cm van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch B is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch B 40 cm buitenlamp heeft een gesloten bovenkant, er is ook een Torch C 40 cm buitenlamp van Dexter met een open bovenkant, deze straalt dus ook licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook staande armaturen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp zijn te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Torch B Tuinverlichting 65cm RVS Dexter Lighting

  De Torch B 65 cm van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch B is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch B 65 cm buitenlamp heeft een gesloten bovenkant, er is ook een Torch C 40 cm buitenlamp van Dexter met een open bovenkant, deze straalt dus ook licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook staande armaturen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp zijn te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Torch C Tuinverlichting 40cm RVS Dexter Lighting

  De Torch C 40 cm van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch C is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch C 40 cm buitenlamp heeft een open bovenkant, er is ook een Torch B 40 cm buitenlamp van Dexter met een gesloten bovenkant, deze straalt dus geen licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook wandlampen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp is te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Torch C Tuinverlichting 65cm RVS Dexter Lighting

  De Torch C 65 cm van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van roestvrijstaal voor buiten. De buitenlamp is gemaakt van roestvrijstaal 316, een uitstekende kwaliteit roestvrijstaal. De Torch C is voorzien van een LED-lamp met een opbrengst van 140 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Torch C 65 cm buitenlamp heeft een open bovenkant, er is ook een Torch B 40 cm buitenlamp van Dexter met een gesloten bovenkant, deze straalt dus geen licht naar boven. Beide modellen stralen via de kop licht naar links en rechts. Er zijn ook wandlampen leverbaar in de Torch serie. De Torch wandlamp is te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Bent Ho! Tuinverlichting 24 volt Dexter Lighting

  De Bent Ho! van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 3 kleuren: Zwart, wit en bruin. De Bent ho! is voorzien van een LED-lamp van 3 watt met een opbrengst van 160 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De bent Ho! buitenlamp heeft een meter neopreensnoer standaard buiten het armatuur. De LED is 24 volt en met de kit eenvoudig te monteren. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

 • De aansluitkit van Dexter lighting is een complete set producten welke u kunt gebruiken voor het aanleggen van de 24 volt Dexter tuinverlichting. De set bestaat uit een driver, een kabeldoos met 3 wartels en giethars om het geheel waterdicht af te gieten. De driver vormt de 24 volt van de armaturen om naar de 230 volt aansluitspanning welke uit uw huis komt. De driver is er in 4 wattages. U kunt zelf eenvoudig bepalen welk wattage u nodig heeft. Tel de wattages van de buitenlampen welke u op de kit gaat aansluiten bij elkaar op en kies voor de driver die daar qua wattage boven zit. Bijvoorbeeld u sluit vijf armaturen van 3 watt aan op de kit, 5 x 3 is 15, u heeft dus de 20 watt aansluitkit nodig. Als u vragen heeft mag u altijd bellen: 0416-530272.

 • De Bent wall van Dexter Design outdoor lighting is een swandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: geanoniseerd aluminium, zwart, wit en grijs. De Bent wall is voorzien van een LED-lamp van 5 watt met een opbrengst van 265 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Bent wall right buitenlamp heeft 230 volt aansluiting. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

 • Bent zzz Tuinverlichting 24 volt Dexter Lighting

  De Bent zzz van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 3 kleuren: Zwart, wit en bruin. De Bent zzz is voorzien van een LED-lamp van 8 watt met een opbrengst van 480 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Bent zzz buitenlamp heeft een meter neopreensnoer standaard buiten het armatuur. De LED is 24 volt en met de kit eenvoudig te monteren. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

 • De Bent wall van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: geanoniseerd aluminium, zwart, wit en grijs. De Bent wall is voorzien van een LED-lamp van 5 watt met een opbrengst van 265 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Bent wall links buitenlamp heeft 230 volt aansluiting. De Bent serie bevat meerdere modellen wandlampen en staande armaturen. Een Bent wandlamp is te bewonderen in onze showroom, informeer eventueel vooraf over de beschikbaarheid.

 • Dexter Ray Forward tuinverlichting 24 volt

  De Ray Forward van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 3 kleuren: Zwart, antraciet en bruin. De Ray Forward is voorzien van een LED-lamp van 7 watt met een opbrengst van 800 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Ray Forward buitenlamp heeft een meter neopreensnoer standaard buiten het armatuur. De LED is 24 volt en met de kit eenvoudig te monteren. De Ray forward geeft enkel een verlichting naar voren, er is ook een Ray Symmetric beschikbaar, deze geeft licht naar 2 kanten, zowel voor als achter.

 • Dexter Cube XL downlight Dexter Lighting

  De Cube Xl van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: Zwart, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Cube XL downlight is voorzien van een LED-lamp van 4 watt met een opbrengst van 450 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Cube XL heeft een keuze uit 4 lichtbundels, van een brede 120 graden tot een smallere 56, 28 of 13 graden lichtbundel. De lamp is slechts 8 x 8 x 8 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. Deze Cube XL is enkel een downlight (aan 1 zijde licht), er is ook een up-down light beschikbaar met aan 2 zijden licht.

 • Dexter Cube XL up-downlight Luxeon M Dexter Lighting

  De Cube XL van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: Zwart, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Cube XL up-downlight is voorzien van twee LED-lampen van 3 watt met een opbrengst van 318 lumen per unit en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Cube XL heeft een brede lichtbundel van 120 graden. De lamp is slechts 8 x 8 x 8 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. Deze Cube XL is up-downlight (aan 2 zijden licht), er is ook een down light beschikbaar met aan 1 zijde licht. Er zijn ook Cube XL up-down lampen met een smallere lichtbundel beschikbaar.

 • Dexter Cube XL up-downlight Luxeon S Dexter Lighting

  De Cube Xl van Dexter Design outdoor lighting is een wandlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: Zwart, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Cube XL downlight is voorzien van twee LED-lampen van 4 watt met een opbrengst van 715 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Cube XL heeft een keuze uit 3 lichtbundels: 56, 28 of 13 graden lichtbundel. De lamp is slechts 13 x 8 x 8 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. Deze Cube XL is een up-downlight (aan 2 zijden licht), er is ook een downlight beschikbaar met aan 1 zijde licht.

 • Dexter Cube XL ceiling plafondlamp Dexter Lighting

  De Cube Xl van Dexter Design outdoor lighting is een plafondlamp van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 4 kleuren: Zwart, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Cube XL plafondlamp is voorzien van twee LED-lampen van 6 watt met een opbrengst van 715 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Cube XL heeft een lichtbundel van 25 graden. De lamp is slechts 8 x 8 x 8 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. De Cube XL is er ook als wandlamp up-downlight (aan 2 zijden licht) en een downlight met aan 1 zijde licht.

 • Tower spot buitenlamp Dexter Lighting 12 cm

  De Tower 12 cm van Dexter Design outdoor lighting is een spot van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 5 kleuren: zwart, antracietgrijs, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Tower spot is voorzien van een LED-lamp van 3 watt met een opbrengst van 480 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Tower heeft Luxeon A led met een lichtbundel van 25 graden. De lamp is slechts 12 x 9 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. De Dexter Tower is er ook als buitenlamp van 40 cm hoog en met andere lichtbundels qua breedte. Neem met vragen eventueel telefonisch contact op met TuinExtra: 0416-530272.

 • Tower spot buitenlamp Dexter Lighting 12 cm

  De Tower 12 cm van Dexter Design outdoor lighting is een spot van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 5 kleuren: zwart, antracietgrijs, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Tower spot is voorzien van een LED-lamp van 6 watt met een opbrengst van 715 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Tower heeft eenLuxeon S led met een lichtbundel van 13, 28 of 56 graden. De lamp is slechts 12 x 9 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. De Dexter Tower is er ook als buitenlamp van 40 cm hoog en met andere lichtbundels qua breedte. Neem met vragen eventueel telefonisch contact op met TuinExtra: 0416-530272.

 • Tower spot buitenlamp Dexter Lighting 40 cm Luxeon S

  De Tower 40 cm van Dexter Design outdoor lighting is een staande spot van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 5 kleuren: zwart, antracietgrijs, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Tower 40 cm spot is voorzien van een LED-lamp van 6 watt met een opbrengst van 715 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Tower heeft een Luxeon S led met een lichtbundel van 13, 28 of 56 graden. De lamp is 40 x 9 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. De Dexter Tower is er ook als buitenlamp van 12 cm hoog en met andere lichtbundels qua breedte. Neem met vragen eventueel telefonisch contact op met TuinExtra: 0416-530272.

 • Tower spot buitenlamp Dexter Lighting 40 cm Luxeon A

  De Tower 40 cm van Dexter Design outdoor lighting is een spot van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 5 kleuren: zwart, antracietgrijs, wit en bruin, maar daarnaast ook in blank geanodiseerd aluminium. De Tower spot is voorzien van een LED-lamp van 3 watt met een opbrengst van 480 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. Deze Tower heeft Luxeon A led met een lichtbundel van 25 graden. De lamp is slechts 40 x 9 cm. De aansluitspanning is gewoon 230 volt. De Dexter Tower is er ook als buitenlamp van 12 cm hoog en met andere lichtbundels qua breedte. Neem met vragen eventueel telefonisch contact op met TuinExtra: 0416-530272.

 • Pole buitenlamp Dexter Lighting 180 cm

  De Pole van Dexter Design outdoor lighting is een paal welke gecombineerd kan worden met een Cube XL. De Pole is er in 3 kleuren: zwart, wit en bruin. De Pole is voorzien van een polyester coating welke zeer goed geschikt is voor buitengebruik. De Pole dient u te combineren met een Cube Xl armatuur van Dexter Lighting. Neem met vragen eventueel telefonisch contact op met TuinExtra: 0416-530272.

 • De Ray 70 van Dexter Design outdoor lighting is een staand armatuur van aluminium voor buiten. De buitenlamp is er in 3 kleuren: Zwart, antraciet en bruin. Deze Ray is 70 cm hoog.  De Ray 70 is voorzien van een LED-lamp van 7 watt met een opbrengst van 800 lumen en een lichtkleur van 2700 kelvin. De Ray Forward buitenlamp heeft een meter neopreensnoer standaard buiten het armatuur. De LED is 24 volt en met de kit eenvoudig te monteren. De Ray 70 geeft licht naar 2 kanten, zowel voor als achter.

Call Now Button