Bobi brievenbussen:

Bobi brievenbussen

In de complete serie brievenbussen van Bobi is voor elk wat wils. U kunt nagaan hoeveel post u gemiddeld per dag krijgt en daarmee bepalen welk model het beste voor u geschikt is. Bobi brievenbussen zijn leverbaar als wandmodellen en vrijstaande brievenbussen in combinatie met een statief. Daardoor is een Bobi brievenbus functioneel en een verrijking voor uw huis.

Bobi brievenbussen zijn gemaakt van 1 mm dik RVS of verzinkt staal voorzien van een poedercoating in een groot aantal standaard RAL kleuren. De klep van de brievenbus kan in eenzelfde kleur geleverd worden of in roestvrijstaal. Een Bobi brievenbus kan gebruikt worden als wandbrievenbus of in combinatie met een statief als vrijstaande brievenbus. Verder kan de standaard voor vrijstaande brievenbussen geleverd worden in eenzelfde kleur als de brievenbus of ook weer in roestvrijstaal. Alle Bobi brievenbussen zijn voorzien van een degelijk cilinderslot geleverd met 2 sleutels. Alle brievenbussen voldoen aan de NEN1770 postnormen voor Nederland.

TuinExtra is officiële dealer voor Bobi Holland producten in Nederland. Alle modellen brievenbussen van Bobi kunt u bestellen in onze webwinkel maar ook in onze showroom zijn een aantal Bobi brievenbussen te bezichtigen.

De Bobi brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Bobi classic brievenbus aanbieding

  De Bobi classic brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De inwerpklep is in de kleur van de brievenbus. Boven de inwerpklep zit een strip welke inregenen voorkomt. De Bobi classic is 50 cm hoog, 32 cm breed en 21 cm diep. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi classic 7016i brievenbus

  De Bobi classic 7016i is een antracietgrijze brievenbus gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke donkergrijze poedercoating. De inwerpklep is gemaakt van RVS. Boven de inwerpklep zit een strip welke inregenen voorkomt. De Bobi classic is 50 cm hoog, 32 cm breed en 21 cm diep. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi classic RVS brievenbus

  De Bobi classic RVS brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. De inwerpklep is gemaakt van RVS. Boven de inwerpklep zit een strip welke inregenen vorokomt. De Bobi classic is 50 cm hoog, 32 cm breed en 21 cm diep. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi classic kan tegen de muur bevestigd worden maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande S brievenbus aanbieding

  De Bobi Grande S brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De Bobi Grande S is 60 cm hoog, 32 cm breed en 15 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep scharniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Grande S kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande S RVS brievenbus

  De Bobi Grande S RVS brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. De Bobi Grande S is 60 cm hoog, 32 cm breed en 15 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Grande S kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande S RVS brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande brievenbus aanbieding

  De Bobi Grande brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De Bobi Grande is 60 cm hoog, 32 cm breed en 27 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Grande kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande RVS brievenbus

  De Bobi Grande RVS brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. De Bobi Grande is 60 cm hoog, 32 cm breed en 27 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Grande RVS kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande RVS brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande brievenbus B

  De Bobi Grande B brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De Bobi Grande is 60 cm hoog, 32 cm breed en 27 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. De deur van de Bobi Grande B zit aan de achterzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande brievenbus als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Grande B RVS brievenbus

  De Bobi Grande B brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. De Bobi Grande is 60 cm hoog, 32 cm breed en 27 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. De deur van de Bobi Grande B zit aan de achterzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Grande brievenbus als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Jumbo brievenbus

  De Bobi Jumbo brievenbus is de grootste brievenbus van Bobi, gemaakt voor bedrijven en particulieren welke veel post ontvangen. De Bobi Jumbo is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De Bobi Jumbo is 80 cm hoog, 32 cm breed en 35 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep scharniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Jumbo kan eventueel tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Jumbo brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Jumbo RVS brievenbus

  De Bobi Jumbo brievenbus is de grootste brievenbus van Bobi, gemaakt voor bedrijven en particulieren welke veel post ontvangen. De Bobi Jumbo RVS is gemaakt van 1 mm dik blank roestvrijstaal. De Bobi Jumbo is 80 cm hoog, 32 cm breed en 35 cm diep. De inwerpklep is altijd gemaakt van RVS. De inwerpklep schaniert naar binnen wat het inwerpen van kranten en post eenvoudiger maakt. Deze naar binnen scharnierende klep voorkomt ook uitstekende post welke eventueel nat regent. De inwerpopening is eenvoudig instelbaar en zelfs geheel af te sluiten met bijvoorbeeld oudjaarsavond. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. De Bobi Jumbo kan eenvoudig tegen een muur bevestigd worden, maar in combinatie met een Bobiround of Bobilink statief is de Bobi Jumbo brievenbus erg geschikt om als vrijstaande brievenbus te gebruiken.

 • Bobi Trio brievenbus

  De Bobi Trio brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Trio brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Trio 7016i brievenbus

  De Bobi Trio 7016i is een antracietgrijze brievenbus gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke donkergrijze poedercoating. De inwerpklep is gemaakt van RVS. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Trio ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Trio RVS brievenbus

  De Bobi Trio RVS brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. Het zijn 3 brievenbussen met apart afsluitbare deurtjes. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi Trio ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic B brievenbus

  De Bobi classic B brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. De Bobi Classic B heeft de deur aan de achterzijde. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS.  Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic B 7016i brievenbus

  De Bobi classic B 7016i is een antracietgrijze brievenbus gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke donkergrijze poedercoating. Het deurtje van de Bobi Classic B bevindt zich aan de achterzijde . De inwerpklep is gemaakt van RVS. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi B classic ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic B RVS brievenbus

  De Bobi classic B RVS brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. Het deurtje van de Bobi B zit aan de achterzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic B ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic S brievenbus

  De Bobi classic S brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. Het is een fraaie platte wandbrievenbus geschikt voor montage tegen uw huis. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. Het deurtje van de Bobi Classic S zit aan de voorzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic S 7016i brievenbus

  De Bobi classic S brievenbus is gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal voorzien van een degelijke poedercoating. Het is een fraaie platte wandbrievenbus geschikt voor montage tegen uw huis. De brievenbussen zijn leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. Het deurtje van de Bobi Classic S zit aan de voorzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Classic S RVS brievenbus

  De Bobi classic S brievenbus is gemaakt van 1 mm dik roestvrijstaal. Het is een fraaie platte wandbrievenbus geschikt voor montage tegen uw huis. Het deurtje van de Bobi Classic S zit aan de voorzijde. Alle Bobi brievenbussen worden geleverd met een degelijk cilinderslot en 2 sleutels. In combinatie met een Bobiround of Bobilink statief kunt u de Bobi classic S brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken.

 • Bobi Round Statief

  Het Bobi Round statief is geschikt voor alle modellen Bobi brievenbussen. De Bobi Round is leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. Onderaan de Bobiround, ondergronds, zit een grondplaat welke een stevige hechting in de te storten betonnen voet garandeerd.

 • Bobi Round RVS

  Het Bobi Round RVS statief is geschikt voor alle modellen Bobi brievenbussen. De Bobi Round is gemakt van RVS en kan zowel gecombineerd worden met een RVS Bobi brievenbus als met een Bobi brievenbus in een RAL-kleur. Onderaan de Bobiround, onder de grond, bevind zich een grondplaat welke een stevige hechting in de te storten betonnen voet garandeert.

 • Bobi Link zwart

  Het Bobi Link statief is geschikt voor alle modellen Bobi brievenbussen. De Bobi Link is leverbaar in een groot aantal RAL kleuren, bijvoorbeeld donkergroen, donkerblauw, zwart, wit, bordeauxrood of blank RVS. De BobiLink is ook geschikt voor het koppelen van meerdere Bobi brievenbussen. Let op: u heeft altijd 1 Bobilink meer nodig dan het aantal brievenbussen dat u wilt gaan plaatsen.

 • Bobi Link RVS

  Het Bobi Link RVS statief is geschikt voor alle modellen Bobi brievenbussen. De Bobi Link is gemaakt van RVS en kan zowel gecombineerd worden met een RVS Bobi brievenbus als met een Bobi brievenbus in een RAL-kleur. De BobiLink is ook geschikt voor het koppelen van meerdere Bobi brievenbussen. Let op: u heeft altijd 1 Bobilink meer nodig dan het aantal brievenbussen dat u wilt gaan plaatsen.

 • Bobi Link Verzinkt

  Het Bobi Link verzinkt staal is geschikt voor alle modellen Bobi brievenbussen. Deze Bobi Link is gemaakt van staal wat voorzien wordt van een beschermende zinklaag en kan gecombineerd worden met een Bobi brievenbus in een RAL-kleur. De BobiLink is ook geschikt voor het koppelen van meerdere Bobi brievenbussen. Let op: u heeft altijd 1 Bobilink meer nodig dan het aantal brievenbussen dat u wilt gaan plaatsen.

Call Now Button