Bobi brievenbussen:

In de complete serie brievenbussen van Bobi is voor elk wat wils. U kunt nagaan hoeveel post u gemiddeld per dag krijgt en daarmee bepalen welk model het beste voor u geschikt is. Bobi brievenbussen zijn leverbaar als wandmodellen en vrijstaande brievenbussen in combinatie met een statief. Een Bobi brievenbus is functioneel en een verrijking voor uw huis.

Bobi brievenbussen zijn gemaakt van 1 mm dik RVS of verzinkt staal voorzien van een poedercoating in een groot aantal standaard RAL kleuren. De klep van de brievenbus kan in eenzelfde kleur geleverd worden of in roestvrijstaal. Een Bobi brievenbus kan gebruikt worden als wandbrievenbus of in combinatie met een statief als vrijstaande brievenbus. De standaard voor vrijstaande brievenbussen kan geleverd worden in eenzelfde kleur als de brievenbus of ook weer in roestvrijstaal. Alle Bobi brievenbussen zijn voorzien van een degelijk cilinderslot geleverd met 2 sleutels. Alle brievenbussen voldoen aan de NEN1770 postnormen voor Nederland.

TuinExtra is officiële dealer voor Bobi Holland producten in Nederland. Alle modellen brievenbussen van Bobi kunt u bestellen in onze webwinkel maar ook in onze showroom zijn een aantal Bobi brievenbussen te bezichtigen.

De Bobi brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Call Now Button