Breed assortiment Franssen verlichting:

Franssen verlichting is al meer dan 30 jaar fabrikant en importeur van buitenverlichting. Het assortiment van Franssen verlichting is zeer breed, van klassiek tot modern, van grondspots tot hoge lantaarns. Wandlampen in vele stijlen en afmetingen maar ook staande armaturen voor het verlichten van een border of oprit. De buitenlampen van Franssen verlichting zijn vaak leverbaar in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld RVS, hout, staal en aluminium. Het aluminium is soms blank uitgevoerd maar een buitenarmatuur kan ook van gecoat aluminium zijn in bijvoorbeeld donkergroen, zwart, antraciet of zilvergrijs. Echt voor elk wat wils…

Bekende modellen van Franssen buitenverlichting welke in onze showroom staan opgesteld zijn de Romanze, Calice, Felino, Perino, Plates, Astello, Selva, Timbra, Maritiem, Perla, Mezze en Nuova. Allemaal buitenverlichting met 3 of 5 jaar fabrieksgarantie.

In onze showroom in Kaatsheuvel kunt u tientallen showmodellen Franssen buitenverlichting bekijken en beoordelen. Daarnaast tonen we u in onze showroom honderden andere modellen buitenlampen van nagenoeg alle erkende merken. Maar ook eigen import en eigen fabricage, kortom een uniek assortiment buitenverlichting.

Download folder Franssen verlichting.

Een selectie Franssen verlichting:

 • Vista buitenlamp 3102 grafiet

  De Vista 3102 buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De fitting is E27 geschikt voor spaarlampen of ledlampen. De Vista is 22,5 cm breed en 11 cm hoog. De Vista wandlamp heeft een matte kunststof beglazing. Deze Vista heeft enkel een lichtbundel naar beneden. Er is ook een Vista wandlamp welke zowel nar beneden als naar boven licht straalt. De Vista 3102 van Franssen heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit armatuur is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Vista buitenlamp 3100 grafiet

  De Vista 3100 buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De fitting is E27 geschikt voor spaarlampen of ledlampen. De Vista is 22,5 cm breed en 11 cm hoog. De Vista wandlamp heeft een matte kunststof beglazing. Deze Vista heeft een lichtbundel naar zowel boven als beneden. Er is ook een Vista wandlamp welke enkel downlight is. De Vista 3100 van Franssen heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit armatuur is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Selva buitenlamp 3052 koper Franssen

  De Selva 3052 buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van koper. De fitting is E27 geschikt voor spaarlampen of ledlampen. De Selva is 23 cm breed en 11,5 cm hoog. De Selva wandlamp heeft een matte kunststof beglazing. De Selva is ook verkrijgbaar in het matzwart en in het gegalvaniseerd staal. De Selva 3052 van Franssen heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit armatuur is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Selva buitenlamp 3051 Franssen

  De Selva 3051 buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van gegalvaniseerd staal. De fitting is E27 geschikt voor spaarlampen of ledlampen. De Selva is 23 cm breed en 11,5 cm hoog. De Selva wandlamp heeft een matte kunststof beglazing. De Selva is ook verkrijgbaar in het matzwart en in het koper. De Selva 3051 van Franssen heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit armatuur is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Selva buitenlamp 3050 Franssen

  De Selva 3050 buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium wat matzwart gecoat is. De fitting is E27 geschikt voor spaarlampen of ledlampen. De Selva is 23 cm breed en 11,5 cm hoog. De Selva wandlamp heeft een matte kunststof beglazing. De Selva is ook verkrijgbaar in het gegalvaniseerd staal en in het koper. De Selva 3050 van Franssen heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Dit armatuur is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Lumare buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat.  Deze Lumare 1333 is de wandlamp van 22 cm hoog. Er zijn ook drie hoogtes staande armaturen voor in de tuin verkrijgbaar. De Lumare tuinverlichting is voorzien van een E27 fitting geschikt voor vele spaarlamp en ledlampen. Het armatuur wordt geleverd met 2 lichtvensters: opaal en helder kunststof. De IP waarde is IP44. De Lumare  is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De fabrieksgarantie op dit armatuur is 5 jaar.

 • De Lumare buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De Lumare buitenlamp is er in drie hoogtes: 25 cm, 55 cm en 75 cm. Deze Lumare 1332 is 75 cm hoog. De Lumare tuinverlichting is voorzien van een E27 fitting geschikt voor vele spaarlamp en ledlampen. Het armatuur wordt geleverd met 2 lichtvensters: opaal en helder acryl. De IP waarde is IP44. De Lumare  is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De fabrieksgarantie op dit armatuur is 5 jaar.

 • De Lumare buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De Lumare buitenlamp is er in drie hoogtes: 25 cm, 55 cm en 75 cm. Deze Lumare 1330 is 25 cm hoog. De Lumare tuinverlichting is voorzien van een E27 fitting geschikt voor vele spaarlamp en ledlampen. Het armatuur wordt geleverd met 2 lichtvensters: opaal en helder kunststof. De IP waarde is IP44. De Lumare  is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De fabrieksgarantie op dit armatuur is 5 jaar.

 • De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). Deze Lako geeft licht aan 2 zijden en is 60 cm hoog. De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). Deze Lako geeft licht aan 1 zijde en is 60 cm hoog. De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Lako buitenlamp 409.040-2 antraciet 40 cm

  De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). Deze Lako geeft licht aan 2 zijden. De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). Deze Lako geeft licht aan 1 zijde. De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). Deze Lako geeft licht aan 2 zijden. De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De Lako buitenlamp van Franssen verlichting is gemaakt van aluminium en donkergrijs gecoat. De Lako is er in drie hoogtes: 18 cm, 40 cm en 60 cm. Alle hoogtes zijn er enkelvoudig (aan 1 zijde licht) en dubbelvoudig (aan 2 zijden licht). De Lako tuinverlichting is voorzien van een led 7 watt in de warmwitte kleur 3000 kelvin met een opbrengst van 600 lumen. De Lako is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Call Now Button