Stoer brievenbussen:

Brievenbus Stoer

De brievenbussen van Stoer! zijn van Nederlands fabricaat. De Stoer! brievenbus is er in 5 versies: roestvrijstaal, cortenstaal (roestkleur) en in de kleuren zwart, antracietgrijs en donkergroen. De gekleurde brievenbussen zijn gemaakt van staal en daarna gepoedercoat. De wandbrievenbus heeft een hoogte van 43 cm, breedte 35 cm en diepte 22 cm. Alle wandbrievenbussen kunnen gecombineerd worden met een statief gemaakt van roestvrijstaal. De brievenbussen zijn voorzien van een Eurolocks slot uiteraard met 2 sleutels. Als u de brievenbus opent blijft de klep in een hoek van 60 graden staan, dit zorgt ervoor dat uw post niet direct bij het openen op de grond valt. De brievenbus kan optioneel voorzien worden van een vuurwerkbeveiliger.

Showroom met Stoer! brievenbussen!

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen in serie Stoer! brievenbussen. We trachten deze het gehele jaar uit voorraad leverbaar te hebben. De Stoer! brievenbussen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

De Stoer! brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

  • Deze grote, robuuste brievenbus is gemaakt van cortenstaal en is te plaatsen aan de wand. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De brievenbus zal dus nooit doorroesten. Met een extra statief kunt u de brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus cortenstaal is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  • Deze grote, robuuste Stoer! brievenbus is gemaakt van RVS en is te plaatsen aan de wand. Roestvaststaal (RVS) is en moderne, glimmende staalsoort welke geen corrosie zal vertonen. Met een extra statief kunt u de Stoer! brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze RVS brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus RVS is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  • Deze grote, robuuste Stoer! brievenbus is gemaakt van staal en daarna antracietgrijs gepoedercoat. U kunt deze brievenbus direct aan de wand monteren. Met een extra statief kunt u de Stoer! brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze Stoer! brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus antracietgrijs is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  • Deze grote, robuuste Stoer! brievenbus is gemaakt van staal en daarna donkergroen gepoedercoat. U kunt deze brievenbus direct aan de wand monteren. Met een extra statief kunt u de Stoer! brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze Stoer! brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus donkergroen is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  • Deze grote, robuuste Stoer! brievenbus is gemaakt van staal en daarna zwart gepoedercoat. U kunt deze brievenbus direct aan de wand monteren. Met een extra statief kunt u de Stoer! brievenbus ook als vrijstaande brievenbus gebruiken. Het strakke design en de grote afmetingen van 43 x 35 x 22 cm (h x b x d) maakt deze Stoer! brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Stoer! brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent tot 60 graden waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen. Om te voorkomen dat er rond de jaarwisseling vuurwerk in de brievenbus gedaan wordt is er optioneel een vuurwerkbeveiliger te koop. De Stoer! brievenbus zwart is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  • Deze standaard met twee palen is erg stabiel. Ideaal wanneer u uw brievenbus vrijstaand wilt plaatsen brievenbus aan de weg wilt hebben staan. Dit statief is voorzien van RVS 2 buizen van 35 mm doorsnede. Het strakke design van het statief zal zeer goed passen bij uw Stoer! brievenbussen. De hoogte is 150 cm. Het Stoer! RVS statief wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Call Now Button