Albert Leuchten: RVS en moderne buitenverlichting.

Sinds het oprichtingsjaar 1864 vervaardigt Albert hoogwaardige metaalwaren. Vanaf de jaren 50 heeft Albert zich geconcentreerd op de vervaardiging van exclusieve buitenverlichting. Alle producten worden in hun fabriek in Frondenberg, een kleine stad aan de oostelijke rand van het Ruhrgebied, gemaakt. Albert Leuchten is gespecialiseerd in moderne buitenverlichting uitgevoerd in zwart, antraciet of roestvrijstaal.
Bij de vervaardiging van de buitenlampen staat hen met een eigen aluminiumgieterij en een machinepark met lasertechniek al het nodige ter beschikking. Dit gepaard, met de jarenlange ervaring van hun medewerkers, maakt Albert een producent van echte ‘Made in Germany’ producten.

Kwaliteit heeft bij Albert buitenverlichting de hoogste prioriteit, alleen geselecteerde grondstoffen, die opgewassen zijn tegen de toenemende belasting van het milieu, worden verwerkt. Daar rekenen ze o.a. toe: aluminium, messing, roestvrijstaal, silicaat glazen en slagvast acrylglas. Een voortdurende controle garandeert dat de klanten lang plezier van hun Albert buitenlampen hebben.

In onze showroom in Kaatsheuvel tonen we u vele showmodellen buitenverlichting van Albert Leuchten.

Download folder Albert Leuchten

Een selectie Albert Leuchten buitenverlichting:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Call Now Button