Albert Leuchten: RVS en moderne buitenverlichting.

Sinds het oprichtingsjaar 1864 vervaardigt Albert hoogwaardige metaalwaren. Vanaf de jaren 50 heeft Albert zich geconcentreerd op de vervaardiging van exclusieve buitenverlichting. Alle producten worden in hun fabriek in Frondenberg, een kleine stad aan de oostelijke rand van het Ruhrgebied, gemaakt. Albert Leuchten is gespecialiseerd in moderne buitenverlichting uitgevoerd in zwart, antraciet of roestvrijstaal.
Bij de vervaardiging van de buitenlampen staat hen met een eigen aluminiumgieterij en een machinepark met lasertechniek al het nodige ter beschikking. Dit gepaard, met de jarenlange ervaring van hun medewerkers, maakt Albert een producent van echte ‘Made in Germany’ producten.

Kwaliteit heeft bij Albert buitenverlichting de hoogste prioriteit, alleen geselecteerde grondstoffen, die opgewassen zijn tegen de toenemende belasting van het milieu, worden verwerkt. Daar rekenen ze o.a. toe: aluminium, messing, roestvrijstaal, silicaat glazen en slagvast acrylglas. Een voortdurende controle garandeert dat de klanten lang plezier van hun Albert buitenlampen hebben.

In onze showroom in Kaatsheuvel tonen we u vele showmodellen buitenverlichting van Albert Leuchten.

Een selectie Albert Leuchten buitenverlichting:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Prikspot 662197 Albert zwart of wit

  De prikspot 662197 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De buitenlamp is er in zwart en wit. De spot is voorzien van een GU10 fitting voor led en spaarlampen. De beglazing is gestraald helder van echt glas. De totale hoogte van deze prikspot is 35 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 660508 Albert

  De buitenlamp 660508 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat  is gepoedercoat. Er zijn 2 standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting welke geschikt is voor vele spaarlampen en led-lampen. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De doorsnede van deze tuinlamp is 10 cm, de hoogte is 50 cm. Er is ook een staand armatuur van 90 cm hoog verkrijgbaar ene een wandlamp in deze serie. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 662266 Albert

  De buitenlamp 662266 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat  is gepoedercoat. Er zijn 2 standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting welke geschikt is voor vele spaarlampen en led-lampen. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De doorsnede van deze tuinlamp is 10 cm, de hoogte is 90 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 660213 wandlamp

  De buitenlamp 660213 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat  is gepoedercoat. Er zijn 2 standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting welke geschikt is voor vele spaarlampen en led-lampen. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De doorsnede van deze wandlamp is 10 cm, de hoogte is 35 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 662016 Albert

  De buitenlamp 662016 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat is gecoat. Er zijn twee standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  r7s fitting voor een halogeen of ledlamp van maximaal 60 watt. De beglazing is helder van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 12 x 12 cm, de hoogte is 90 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 662242 Albert

  De buitenlamp 662242 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat antracietgrijs is gecoat. Er zijn vier standaard kleuren: zwart, wit, zilvergrijs en antracietgrijs. De buitenlamp is voorzien van een  LED paneel van 10 watt in de warme kleur 3000 kelvin. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 16 x 10 cm, de hoogte is 90 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Prikspot 662154 Albert zwart of wit

  De prikspot 662154 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De buitenlamp is er in zwart en wit. De spot is voorzien van een E27 fitting voor led en spaarlampen. De beglazing is gestraald helder van echt glas. De totale hoogte van deze prikspot is 35 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 696390 Albert roestvrijstaal

  De buitenlamp 696390 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De buitenlamp is voorzien van een led lamp van 10 watt in de kleur 3000 kelvin. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 28 x 18 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 696205 Albert roestvrijstaal

  De buitenlamp 696205 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting voor spaarlamp of ledlamp van maximaal 75 watt. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 26 x 26 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 696180 Albert roestvrijstaal

  De buitenlamp 696180 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting voor led-lampen of halogeenlampen van maximaal 75 watt. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 28 x 18 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 696178 Albert roestvrijstaal

  De buitenlamp 696178 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting voor led-lampen of halogeenlampen van maximaal 75 watt. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 28 x 18 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 696101 Albert roestvrijstaal

  De buitenlamp 696101 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting voor led-lampen of halogeenlampen van maximaal 75 watt. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 33 x 26 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 666403 Albert vierkant

  De buitenlamp 666403 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat antracietgrijs is gecoat. Er zijn vier standaard kleuren: zwart, wit, zilvergrijs en antracietgrijs. De buitenlamp is voorzien van een  LED paneel van 16 watt in de warme kleur 3000 kelvin. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 26 x 19 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 666167 Albert zwart up-down vierkant

  De buitenlamp up-down 666167 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De lamp is er in 3 kleuren: zwart, wit en zilvergrijs. De fitting is G9 voor spaarlampen en LED-lampen van maximaal 60 watt. De beglazing is opaal mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 15 x 10 cm. Deze buitenlamp geeft zowel naar boven als naar beneden licht. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 626202 Albert antraciet-zilvergrijs

  De buitenlamp 626199 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De lamp is er in 4 kleuren: zwart, wit, zilvergrijs of antraciet met zilvergrijs. De fitting is E27 voor spaarlampen en LED-lampen van maximaal 75 watt. De beglazing is opaal mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 30 x 26 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 626199 Albert antraciet-zilvergrijs

  De buitenlamp 626199 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De lamp is er in 4 kleuren: zwart, wit, zilvergrijs of antraciet met zilvergrijs. De fitting is E27 voor spaarlampen en LED-lampen van maximaal 75 watt. De beglazing is opaal mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 30 x 20 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

 • Buitenlamp 626180 Albert antraciet-rvs

  De buitenlamp 626180 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat antracietgrijs is gecoat. De ring is gemaakt van roestvrijstaal. De fitting is E27 voor spaarlampen en LED-lampen van maximaal 75 watt. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De afmeting van deze buitenlamp is 28 x 18 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

Call Now Button