Il Fanale:

Il Fanale verlichting:

Il Fanale is sinds 1979 producent van authentieke koperen verlichting. Niet alleen binnenverlichting maar ook buitenlampen. Alle buitenlampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, messing, porselein, keramiek en glas.

De armaturen worden geheel volgens de technieken van kopersmeedwerk met de hand gemaakt. Het armatuur wordt na fabricage op een bepaalde manier verouderd zodat direct een armatuur met een mooie oude uitstraling ontstaat. Het armatuur is daardoor fraai verouderd als het geleverd wordt. Deze veroudering zet door met als uiteindelijk resultaat een donkerbruin armatuur. En na ca 10 jaar, afhankelijk van de situatie, zal er een lichtgroene oxidatie op het armatuur ontstaan.

Ouderwets smeedwerk

Zo produceert Il Fanale verlichting een fraai kwalitatief armatuur wat toch betaalbaar is. Il Fanale heeft een zeer groot assortiment binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. De verschillende kappen zijn leverbaar met meerdere steunen. Daardoor heeft u  keuze uit honderden modellen wandlampen en dus voor elke situatie een passend armatuur. Daarnaast staan ze bekend om het grote assortiment plafondlampen. Zowel plafondlampen aan een ketting als rechtstreeks aan het plafond bevestigd. Ook heeft Il Fanale een groot assortiment lantaarnpalen van verschillende hoogtes. Ten slotte maken grondspots en wandinbouwarmaturen het assortiment compleet.

showroom en webshop:

TuinExtra is officiële dealer voor Il Fanale verlichting in Nederland. Dus bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment koperen buitenverlichting. Of kijk in onze webshop voor een overzicht van alle beschikbare Il Fanale buitenverlichting.

Download hier de complete Il Fanale catalogus

Een selectie uit de Il Fanale collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn zes modellen beschikbaar: 2 kettinglampen, 2 plafondlampen en 2 wandlampen. De schotel van de Barchessa buitenlampen is er in 2 afmetingen. Dit is de Barchessa wandlamp 220.25.ort met een kleine schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn zes modellen beschikbaar: 2 kettinglampen, 2 plafondlampen en 2 wandlampen. De schotel van de Barchessa buitenlampen is er in 2 afmetingen. Dit is de Barchessa Il Fanale 220.26.ort, een wandlamp met een grote schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Patio Il Fanale plafondlamp 225.04.ORT

  De koperen buitenlampen Il Patio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 3 plafondlampen en 1 wandlampen. Dit is de plafondlamp 225.05.ORT  Il Patio. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Patio Il Fanale buitenlamp 225.05.ORT

  De koperen buitenlampen Il Patio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 3 plafondlampen en 1 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Patio 225.05.ORT. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Patio Il Fanale plafondlamp 225.07.ORT

  De koperen buitenlampen Il Patio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 3 plafondlampen en 1 wandlampen. Dit is de hanglamp Il Patio aan ketting : 225.07.ort. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Calmaggiore Il Fanale buitenlamp 230.03.ORT

  De koperen buitenlampen Calmaggiore van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn tien kleine modellen beschikbaar: 2 kettinglamp, 2 plafondlampen en 6 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Fanale Calmaggiore 230.03.ort. Er zijn ook tien modellen met een grotere schotel beschikbaar. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Calmaggiore Il Fanale buitenlamp 231.03.ORT

  De koperen buitenlampen Calmaggiore van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn tien kleine modellen beschikbaar: 2 kettinglamp, 2 plafondlampen en 6 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Fanale Calmaggiore 231.03.ort. Er zijn ook tien modellen met een grotere schotel beschikbaar. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Calmaggiore Il Fanale plafondlamp 233.03.ORT

  De koperen buitenlampen Calmaggiore van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn tien kleine modellen beschikbaar: 2 kettinglamp, 2 plafondlampen en 6 wandlampen. Dit is de plafondlamp aan ketting Calmaggiore 233.03.ort. Er zijn ook tien modellen met een grotere schotel beschikbaar. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Calmaggiore Il Fanale plafondlamp 232.06.ORT

  De koperen buitenlampen Calmaggiore van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn tien kleine modellen beschikbaar: 2 kettinglamp, 2 plafondlampen en 6 wandlampen. Dit is de plafondlamp calmagiorre 232.06.ort van Il Fanale. Er zijn ook tien modellen met een grotere schotel beschikbaar. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Contrada Il Fanale buitenlamp 243.25.ORT

  De koperen buitenlampen Contrada van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vier modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 1 plafondlamp en 2 wandlampen. Dit is de wandlamp Contrada 243.25.ort. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Contrada Il Fanale buitenlamp 243.26.ORT

  De koperen buitenlampen Contrada van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vier modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 1 plafondlamp en 2 wandlampen. Dit is de wandlamp Contrada 243.26.ort van Il Fanale. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale buitenlamp 244.05.ORT

  De koperen buitenlampen Il Borgo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: kettinglampen, plafondlamp, wandlampen en staande armaturen. De Il Borgo kap is er in 2 verschillende doorsnedes. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Deze wandlamp Il Borgo 244.05 ORT is 30 cm hoog en steekt 32 cm uit de muur. De kap is 25 cm in doorsnede. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. De fitting is E27, geschikt voor vele modellen ledlampen en spaarlampen. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale buitenlamp 244.06.ORT

  De koperen buitenlampen Il Borgo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: kettinglampen, plafondlamp, wandlampen en staande armaturen. De Il Borgo kap is er in 2 verschillende doorsnedes. Dit is de wandlamp Il Borgo 244.06.ort. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale plafondlamp 244.08.ORT

  De koperen buitenlampen Il Borgo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: kettinglampen, plafondlamp, wandlampen en staande armaturen. De Il Fanale Il Borgo kap is er in 2 verschillende doorsnedes. Dit is de plafondlamp 244.08.ort. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale buitenlamp 244.25.ORT

  De koperen buitenlampen Il Borgo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: kettinglampen, plafondlamp, wandlampen en staande armaturen. De Il Borgo kap is er in 2 verschillende doorsnedes. Deze wandlamp Il Borgo 244.25.ORT van Il Fanale is 38 cm hoog en steekt 56 cm uit de muur. De kap is 34 cm in doorsnede. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Granaio Il Fanale buitenlamp 246.05.ORT

  De koperen buitenlampen il Granaio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 1 plafondlamp en 3 wandlampen. Dit is de wandlamp Il Grainaio 246.05.ort. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Granaio Il Fanale buitenlamp 246.06.ORT

  De koperen buitenlampen il Granaio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 1 plafondlamp en 3 wandlampen. Dit is e wandlamp 246.06.ort Il Granaio. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Granaio Il Fanale plafondlamp 246.07.ORT

  De koperen buitenlampen il Granaio van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vijf modellen beschikbaar: 1 kettinglamp, 1 plafondlamp en 3 wandlampen. Dit is de plafondlamp Il Granaio 246.07.ort. U kunt bij elke buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale plafondlamp 248.02.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de plafondlamp 248.02.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale plafondlamp 248.03.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de plafondlamp voor buiten 248.03.ort van Il Fanale.  U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale buitenlamp 248.05.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de wandlamp wandlamp Il Fanale Venezia 248.05.ort.  U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale buitenlamp 248.06.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de wandlamp Venezia 248.06.ort. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale plafondlamp 248.07.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de plafondlamp aan ketting 248.07.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale plafondlamp 248.08.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de kettinglamp 248.08.ort Venezia van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale buitenlamp 248.09.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de hangende wandlamp 248.09.ort Venezia van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale buitenlamp 248.10.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de hangende wandlamp 248.10.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 304.H1.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de 304.H1.ort lantaarnlamp van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 304.H3.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de 304.H3.ort lantaarnpaal van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 304.H8.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 301.B2.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de Lampioni 301.b2.ort met een hoogte van 120 cm. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 301.B3.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de Il Fanale Lampioni 301.B3.ORT. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 301.B4.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de Lampioni 301.B4.ort lantaarnpaal met een hoogte van 235 cm. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 301.B5.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de buitenlamp Lampioni 301.B5.ort. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale verouderd koper 244.30.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de Il Borgo lantaarnpaal 244.30.ort. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale verouderd koper 244.40.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de lantaarnpaal Il Borgo 244.40.ort. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Borgo Il Fanale verouderd koper 244.42.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de Il Borgo lantaarnpaal 244.42.ort met 2 kappen. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Lampioni Il Fanale verouderd koper 301.D3.ORT

  De koperen lantaarnpalen Lampioni van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, het verschil is de afmeting van de mast en de vele beschikbare kappen. Dit is de koperen Lampioni lantaarnpaal 301.D3.ort met een hoogte van 245 cm. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.11.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de sokkellamp 248.11.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.12.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de buitenlamp 248.12.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.13.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de Venezia 248.13.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.14.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de tuinlamp 248.14.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. Dit is de staander van de Venezia serie. De hoogte is 130 cm. U kunt kiezen uit een transparante beglazing of een mat witte beglazing.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.15.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de lantaarn 248.15.ort Venezia van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.18.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de lantaarn 248.18.ort van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.20.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de lantaarn met 2 kappen Venezia 248.20.ort van Il Fanale.  U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Venezia Il Fanale verouderd koper 248.27.ORT

  De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.41.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden 245.41.ort met een hoogte van 26 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.42.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden Il Fanale 245.42 met een hoogte van 34 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.43.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden 245.43.ort met een hoogte van 66 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.44.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de 245.44.ort met een hoogte van 93 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.45.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Il Fanale 245.45.ort met een hoogte van 118 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale buitenlamp 245.07.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de 245.07, een Garden wandarmatuur. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur.   Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.21.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden staand van 26 cm: 245.21. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.22.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden 245.22.ort van 34 cm hoog. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.23.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Garden 245.23.ort van 66 cm hoog. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Garden Il Fanale verouderd koper 245.24.ORT

  De koperen armaturen Garden van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen staande armaturen beschikbaar, met 4 verschillende lichtvensters. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. Dit is de Il Fanale Garden 245.24 met een hoogte van 91 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.01.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de Il Fanale 247.01.ort. U kunt dit armatuur zowel tegen de wand als tegen een plafond gebruiken. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.02.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de wandlamp Marina 247.02.OO van Il Fanale. De doorsende van deze wandlamp is 14 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.03.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit model 247.03.OO is zowel tegen de wand als tegen een plafond te gebruiken. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.04.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de wandlamp 247.o4.OO van Il Fanale. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.36.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de koperen Bulleye 247.36.OO van Il Fanale. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.37.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. De Marina koper is 24 x 16 cm en voorzien van een E27 fitting. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de Bulleye Marina klein 247.37.OO van Il Fanale. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.38.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Dit is de 247.38.OO, zowel te gebruiken tegen het plafond als aan de wand. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Marina Il Fanale buitenlamp 247.39.OO

  De koperen buitenlampen Marina van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: koperen bulleye’s, koperen wandinbouwarmaturen, koperen grondspots en vele modellen wandlampen en plafondlampen. Deze 247.39.OO kan zowel tegen de wand als tegen het plafond gebruikt worden. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Fanale Fiordo buitenlamp verouderd koper 261.01.OR groot

  De koperen armaturen Fiordo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vier modellen wandlampen en vier modellen staande armaturen beschikbaar in de serie Fiordo. De tuinverlichting Fiordo 261.01.OR heeft een kappen met een doorsnede van 19 cm. De kap heeft een opaal witte beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor halogeen van maximaal 48 watt of LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Fanale Fiordo tuinverlichting verouderd koper 261.11.OR groot

  De koperen armaturen Fiordo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vier modellen wandlampen en vier modellen staande armaturen beschikbaar in de serie Fiordo. De tuinverlichting Fiordo 261.11.OR heeft een kap met een doorsnede van 19 cm. De kap heeft een opaal witte beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor halogeen van maximaal 48 watt of LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Fanale Fiordo tuinverlichting verouderd koper 261.12.OR groot

  De koperen armaturen Fiordo van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vier modellen wandlampen en vier modellen staande armaturen beschikbaar in de serie Fiordo. De tuinverlichting Fiordo 261.12.OR heeft een kap met een doorsnede van 19 cm. De kap heeft een opaal witte beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor halogeen van maximaal 48 watt of LED lampen. De hoogte is 116 cm. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Quadro Il Fanale 262.03.OT plafondlamp verouderd koper

  De koperen armaturen Quadro van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie Quadro. De plafondlamp Quadro 262.03.OT heeft een hoogte van 15 cm, een breedte van 35 x 35 cm. De kap heeft een heldere kunststof beglazing. De armaturen zijn voorzien van twee E27 fittingen voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 30 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Quadro wandlamp Il Fanale 262.07.OT verouderd koper

  De koperen armaturen Quadro van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie Quadro. De buitenlamp Quadro 262.07.OT heeft een hoogte van 25 cm, een breedte van 17 cm en een uitsteek van 16 cm. De kap heeft een heldere kunststof beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Plafondlamp Quadro 262.50.OB IL Fanale hanglamp aan ketting

  De koperen armaturen Quadro van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, hanglampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Quadro. De hanglamp Quadro 262.50.OT heeft een hoogte van 160 cm, een breedte van 45 x 45 cm. De kap heeft een opalen kunststof beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 105 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Wandlamp Lanterne Il Fanale 265.03.OO

  De koperen armaturen Lanterne van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Lanterne. De wandlamp Lanterne 265.03.OO heeft een hoogte van 54 cm, een breedte van 23 x 23 cm. De kap heeft een heldere beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 28 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Terraslamp Lanterne Il Fanale verouderd koper 265.11.OO

  De koperen armaturen Lanterne van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Lanterne. De sokkellamp Lanterne 265.11.OO heeft een hoogte van 57 cm, een breedte van 23 x 23 cm. De kap heeft een heldere beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 28 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Wandlamp Lanterne Il Fanale 265.13.OO koper

  De koperen armaturen Lanterne van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Lanterne. De wandlamp Lanterne 265.13.OO heeft een hoogte van 54 cm, een breedte van 23 x 23 cm. De kap heeft een heldere beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 28 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp Lanterne Il Fanale 265.14.OO wandlamp

  De koperen armaturen Lanterne van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Lanterne. De wandlamp Lanterne 265.14.OO heeft een hoogte van 74 cm, een breedte van 23 x 23 cm. De kap heeft een heldere beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 42 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp Loggia wandlamp 264.01.ORT

  De koperen armaturen Loggia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Loggia. De wandlamp Loggia 264.01.ORT heeft een hoogte van 36 cm, een uitsteek van 26 cm. De kap heeft een heldere of een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp Loggia plafondlamp 264.02.ORT

  De koperen armaturen Loggia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Loggia. De plafondlamp Loggia 264.02.ORT heeft een hoogte van 35 cm en een doorsnede van 18 cm. De kap heeft een heldere of een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Hanglamp Loggia plafondlamp 264.07.ORT

  De koperen armaturen Loggia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Loggia. De plafondlamp Loggia 264.07.ORT heeft een hoogte van 130 cm en een doorsnede van 18 cm. De kap heeft een heldere of een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting Loggia 264.10.ORT Il Fanale

  De koperen armaturen Loggia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Loggia. De tuinverlichting Loggia 264.10.ORT heeft een hoogte van 75 cm en een doorsnede van 18 cm. De kap heeft een heldere of een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting Loggia 264.11.ORT Il Fanale

  De koperen armaturen Loggia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen, plafondlampen en staande armaturen beschikbaar in de serie Loggia. De tuinverlichting Loggia 264.11.ORT heeft een hoogte van 125 cm en een doorsnede van 18 cm. De kap heeft een heldere of een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting Porto Il Fanale 258.01.FF cortenstaal ijzer

  De ijzeren corten armaturen Porto van Il Fanale hebben een fraaie roestige uitstraling. Er zijn 4 modellen tuinverlichting beschikbaar in de serie Porto. De hanglamp Porto 258.01.FF heeft een hoogte van 26 cm, een breedte van 22 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 57 watt. De armaturen zijn gemaakt van ijzer wat al roestig is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting roest Porto Il Fanale 258.02.FF corten ijzer

  De ijzeren corten armaturen Porto van Il Fanale hebben een fraaie roestige uitstraling. Er zijn 4 modellen tuinverlichting beschikbaar in de serie Porto. De hanglamp Porto 258.02.FF heeft een hoogte van 62 cm, een breedte van 22 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van ijzer wat al roestig is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting Porto Il Fanale 259.01.FF corten ijzer

  De ijzeren corten armaturen Porto van Il Fanale hebben een fraaie roestige uitstraling. Er zijn 4 modellen tuinverlichting beschikbaar in de serie Porto. De hanglamp Porto 259.01.FF heeft een hoogte van 26 cm, een breedte van 16 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van ijzer wat al roestig is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Tuinverlichting Porto Il Fanale 259.02.FF corten ijzer

  De ijzeren corten armaturen Porto van Il Fanale hebben een fraaie roestige uitstraling. Er zijn 4 modellen tuinverlichting beschikbaar in de serie Porto. De hanglamp Porto 259.02.FF heeft een hoogte van 62 cm, een breedte van 16 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen. De armaturen zijn gemaakt van ijzer wat al roestig is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.01.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.01.RR heeft een hoogte van 10,5 cm een breedte van 28 cm en een uitsteek van 12,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.02.RR heeft een hoogte van 13 cm een breedte van 42 cm en een uitsteek van 14,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van twee E27 fittingen voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.03.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.03.RR heeft een hoogte van 10,5 cm een breedte van 28 cm en een uitsteek van 9,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.04.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.04.RR heeft een hoogte van 13 cm een breedte van 42 cm en een uitsteek van 12,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.05.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.05.RR heeft een hoogte van 12,5 cm een breedte van 17,5 cm en een uitsteek van 14,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een G9 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 33 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.06.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.06.RR heeft een hoogte van 10,5 cm een breedte van 28 cm en een uitsteek van 14,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.08.RR

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.08.RR heeft een hoogte van 10,5 cm een breedte van 28 cm en een uitsteek van 9,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

 • Il Fanale Cone buitenlamp 286.17.OOB

  IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porselein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Cone van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn drie modellen wandlampen. Dit is de wandlamp Cone 286.17.OOB. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. De beglazing is gemaakt van echt glas in een opaal witte uitvoering. De Cone buitenlamp heeft een E27 fitting, u kunt dus een breed scala aan Led-lampen gebruiken in deze buitenlamp. In de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel vindt u een ruim assortiment Il Fanale buitenlampen.

 • Il Fanale Cone buitenlamp 286.16.OOB

  IL FANALE produceert al vele jaren landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porselein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Cone van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn drie modellen wandlampen. Dit is de wandlamp Cone 286.16.OOB. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. De beglazing is gemaakt van echt glas in een opaal witte uitvoering. De Cone buitenlamp heeft een E27 fitting, u kunt dus een breed scala aan Led-lampen gebruiken in deze buitenlamp. In de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel vindt u een ruim assortiment Il Fanale buitenlampen.

 • Il Fanale Cone buitenlamp 286.18.OOB

  IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porselein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Cone van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn drie modellen wandlampen. Dit is de wandlamp Cone 286.18.OOB. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. De beglazing is gemaakt van echt glas in een opaal witte uitvoering. De Cone buitenlamp heeft een E27 fitting, u kunt dus een breed scala aan Led-lampen gebruiken in deze buitenlamp. In de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel vindt u een ruim assortiment Il Fanale buitenlampen.

 • Il Fanale Cone plafondlamp 286.12.OOB

  IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porselein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Cone van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn drie modellen wandlampen en 2 modellen hanglampen. Dit is de hanglamp Cone 286.12.OOB. De kap van deze hanglamp heeft een doorsnede van 25 cm. Er is ook een Cone hanglamp van 35 cm beschikbaar. De armaturen zijn gemaakt van  messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. De beglazing is gemaakt van echt glas in een opaal witte uitvoering. De Cone buitenlamp heeft een E27 fitting, u kunt dus een breed scala aan Led-lampen gebruiken in deze buitenlamp. In de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel vindt u een ruim assortiment Il Fanale buitenlampen.

 • Il Fanale Cone hanglamp 286.13.OOB

  IL FANALE produceert al landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porselein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. De koperen buitenlampen Cone van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn drie modellen wandlampen en 2 modellen hanglampen. Dit is de hanglamp Cone 286.13.OOB. De kap van deze hanglamp heeft een doorsnede van 35 cm. Er is ook een Cone hanglamp van 25 cm beschikbaar. De armaturen zijn gemaakt van  messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling. De beglazing is gemaakt van echt glas in een opaal witte uitvoering. De Cone buitenlamp heeft een E27 fitting, u kunt dus een breed scala aan Led-lampen gebruiken in deze buitenlamp. In de showroom van TuinExtra in Kaatsheuvel vindt u een ruim assortiment Il Fanale buitenlampen.

 • Sale Buitenlamp I Decori Il Fanale 252.04.RR

  Opruiming 4 stuks Decori Il Fanale wegens retour webshop. De lampen zitten nog nieuw in de doos. Profiteer nu en bestel deze overbodige voorraad met extra korting. Uiteraard blijft het product gewoon na te bestellen en blijft de garantie van toepassing.

  De koperen armaturen I Decori van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen wandlampen beschikbaar in de serie I decori van Il Fanale. De buitenlamp I Decori 252.04.RR heeft een hoogte van 13 cm een breedte van 42 cm en een uitsteek van 12,5 cm. De kap heeft een opalen beglazing. De armaturen zijn voorzien van een E27 fitting voor spaarlampen of LED lampen van maximaal 46 watt. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

Call Now Button