TuinExtra brievenbussen:

Cortenstalen en moderne brievenbussen.

Cortenstaal is een staalsoort welke een roestig uiterlijk heeft. De roestlaag is de beschermlaag, de brievenbus kan dus nooit doorroesten. Naast de cortenstale uitvoering zijn beide modellen brievenbussen er ook in een gladde aluminium uitvoering met een peodercoating (laklaag). U kunt dan kiezen voor antracietgrijs (ral 7021), zilvergrijs (ral 7035) of wit (ral9010).

De modellen brievenbus Brabant en Limburg hebben een inworp aan de voorzijde. De modellen brievenbussen Utrecht en Gelderland hebben een inworp in de hoek. Het deurtje met slot en sleuteltjes zit aan de achterzijde. De hoogte van alle modellen is 120 cm, de breedte 30 x 30 cm. Aan de onderzijde zit een bodemplaat voor eenvoudige bevestiging aan uw betonvoet of bestrating. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst door geheel Nederland bezorgd worden.

Showroom met tientallen brievenbussen:

Kijk voor meer informatie in onze webshop of bezoek onze showroom met uitgebreide brievenbussenwinkel in Kaatsheuvel. Niet alleen deze modellen maar ook Bobi, Safepost, betonnen brievenbussen en Allux brievenbussen.

TuinExtra brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Cortenstalen brievenbussen::

 • De brievenbus Noord Brabant van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Brabant roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 120 cm hoog, en 35 x 35 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar.

  Er is ook een model met een inworp van de post op de hoek. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in de kleur antraciet, zilvergrijs of wit, ons model Brievenbus Limburg.

  De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 2 a 3 werkdagen.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: cortenstalen huisnummers

 • TuinExtra brievenbus Utrecht cortenstaal

  De brievenbus Utrecht van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Utrecht roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich op de hoek, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 120 cm hoog, en 35 x 35 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Let op, de inworpopening van de brievenbus zit anders dan afgebeeld, zie schets.

  Er is ook een model met een inworp van de post aan de voorzijde. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in de kleur antraciet, zilvergrijs of wit, ons model Brievenbus Gelderland.

  De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 2 a 3 werkdagen. Deze brievenbus is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: cortenstalen huisnummers

 • TuinExtra brievenbus Zeeland cortenstaal

  De brievenbus Zeeland van TuinExtra is gemaakt van 2 mm cortenstaal. Cortenstaal heeft een roestige bruine kleur. Cortenstaal kan nooit doorroesten. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde. De klant opent het slot van de deur aan de achterzijde en neem de post uit. De brievenbus is 120 cm hoog, 35 cm breed en 35 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in de kleuren wit, antraciet en zilvergrijs.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: cortenstalen huisnummers

 • Pakketbrievenbus Groningen cortenstaal roest

  Ontvang eenvoudig pakketten in de Brievenbus Groningen cortenstaal. De pakketbrievenbus Groningen van TuinExtra is gemaakt van 2 mm cortenstaal. Cortenstaal heeft een roestige bruine kleur. Cortenstaal kan nooit doorroesten. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde. De klant opent het slot van de deur aan de achterzijde en neem de post en de pakketten uit. De brievenbus is 120 cm hoog, 50 cm breed en 40 cm diep. In deze pakketbrievenbus kunt u pakketten ontvangen met een maximale afmeting van 40 x 30 x 25 cm. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in de kleuren wit, antraciet en zilvergrijs.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: cortenstalen huisnummers

 • TuinExtra pakketbrievenbus Noord Holland cortenstaal

  De pakketbrievenbus Noord Hollandvan TuinExtra is gemaakt van 3 mm cortenstaal. Cortenstaal heeft een roestige bruine kleur. Cortenstaal kan nooit doorroesten. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, de postbode kan de bovenste klep openen en een pakket inwerpen. Het pakket valt dan naar beneden en is niet meer uit de brievenbus te halen van buitenaf. De klant opent het slot van de onderste deur en neem het pakket en/of de post uit. De brievenbus is 125 cm hoog, 87 cm breed en 30 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in de kleuren wit, antraciet en zilvergrijs.

 • TuinExtra brievenbus Drenthe cortenstaal wand

  De brievenbus Drenthe van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Drenthe roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde. De brievenbus is 45 cm hoog, en 30 breed. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Deze brievenbus is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • De brievenbus Utrecht en Brabant van TuinExtra kunnen voorzien worden van een cortenstalen huisnummer. Het huisnummer letters A B C en D zijn 10 cm hoog en wordt geleverd inclusief secondelijm voor de bevestiging op het cortenstaal. De huisnummers 0 t/m 9 en a t/m d zijn beschikbaar.

 • De brievenbus Utrecht en Brabant van TuinExtra kunnen voorzien worden van een cortenstalen huisnummer. Het huisnummer is 12 cm hoog en wordt geleverd inclusief secondelijm voor de bevestiging op het cortenstaal. De huisnummers 0 t/m 9 en a t/m d zijn beschikbaar.

 • Brievenbus cortenstaal Carta

  De brievenbus Carta van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Carta roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 40 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Brievenbus cortenstaal Kortu

  De brievenbus Kortu van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Kortu roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 40 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Brievenbus cortenstaal

  De brievenbus Gutun van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Gutun roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 40 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Brievenbus cortenstaal Litru

  De brievenbus Litru van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Litru roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 40 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Brievenbus cortenstaal Verma

  De brievenbus Verma van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Verma roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 100 cm hoog, en 30 x 40 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

 • Brievenbus cortenstaal Pakun

  De brievenbus Pakun van TuinExtra is gemaakt van cortenstaal. Het cortenstaal vormt tevens de beschermlaag tegen doorroesten, de Brievenbus Pakun roest dus niet door. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 120 cm hoog, en 30 x 45 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. De brievenbus wordt meestal uit voorraad geleverd, de levertijd is ca 1 week.

  U kunt de cortenstalen huisnummers hier bestellen: huisnummer cortenstaal

  De cortenstalen brievenbussen zijn ook te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

Gepoedercoate brievenbussen::

 • TuinExtra brievenbus Limburg in diverse kleuren

  De brievenbus Limburg van TuinExtra is gemaakt van aluminium. Er zijn 4 kleuren leverbaar: zwart(ral 9005), antraciet (ral 7021), zilvergrijs(ral 7035) en wit (ral9010). De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 120 cm hoog, en 30 x 30 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar.

  Er is ook een model met een inworp van de post op de hoek. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in cortenstaal.

 • TuinExtra pakketbrievenbus Flevoland

  De pakketbrievenbus Flevoland van TuinExtra is gemaakt van 3 mm staal. Deze pakketbrievenbus is leverbaar in wit, zilvergrijs en antracietgrijs. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, de postbode kan de bovenste klep openen en een pakket inwerpen. Het pakket valt dan naar beneden en is niet meer uit de brievenbus te halen van buitenaf. De klant opent het slot van de onderste deur en neem het pakket en/of de post uit. De brievenbus is 125 cm hoog, 87 cm breed en 30 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in roestig cortenstaal.

 • TuinExtra brievenbus Zuid Holland

  De brievenbus Zuid Holland van TuinExtra is gemaakt van 3 mm staal. Deze brievenbus is leverbaar in wit, zilvergrijs en antracietgrijs. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, de klant opent het slot van de deur aan de achterkant en neem de post uit. De brievenbus is 120 cm hoog, 35 cm breed en 35 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in roestig cortenstaal.

 • TuinExtra brievenbus Gelderland in diverse kleuren

  De brievenbus Gelderland van TuinExtra is gemaakt van aluminium. Er zijn 4 kleuren leverbaar: zwart (ral9005) antraciet (ral 7021), zilvergrijs(ral 7035) en wit (ral9010). De inwerpopening bevindt zich op de hoek aan de voorzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 120 cm hoog, en 30 x 30 cm breed. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar.

  Er is ook een model met een inworp van de post aan de voorzijde. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in cortenstaal.

 • TuinExtra brievenbus Overijssel wand

  De brievenbus Overijssel van TuinExtra is gemaakt van 3 mm dik staal. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde. De brievenbus is 45 cm hoog, en 30 breed. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus is er in de kleuren zwart, wit, antraciet en zilvergrijs. De levertijd is 1 a 2 weken, afhankelijk van kleur en voorraad. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.  Deze brievenbus is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Pakketbrievenbus Friesland TuinExtra

  Ontvang eenvoudig pakketten in de Brievenbus Friesland. De pakketbrievenbus Friesland van TuinExtra is gemaakt van 3 mm staal welke leverbaar is in Zwart (ral 9005), antraciet (ral 7021), wit (ral 9010) en zilevrgrijs (ral7035). Andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde. De klant opent het slot van de deur aan de achterzijde en neem de post en de pakketten uit. De brievenbus is 120 cm hoog, 50 cm breed en 40 cm diep. In deze pakketbrievenbus kunt u pakketten ontvangen met een maximale afmeting van 40 x 30 x 25 cm. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een los huisnummer is als optie leverbaar. Er is ook een soortgelijk model brievenbus leverbaar in cortenstaal.

Call Now Button