TuinExtra brievenbussen:

Cortenstalen en moderne brievenbussen.

Cortenstaal is een staalsoort welke een roestig uiterlijk heeft. De roestlaag is de beschermlaag, de brievenbus kan dus nooit doorroesten. Naast de cortenstale uitvoering zijn beide modellen brievenbussen er ook in een gladde aluminium uitvoering met een peodercoating (laklaag). U kunt dan kiezen voor antracietgrijs (ral 7021), zilvergrijs (ral 7035) of wit (ral9010).

De modellen brievenbus Brabant en Limburg hebben een inworp aan de voorzijde. De modellen brievenbussen Utrecht en Gelderland hebben een inworp in de hoek. Het deurtje met slot en sleuteltjes zit aan de achterzijde. De hoogte van alle modellen is 120 cm, de breedte 30 x 30 cm. Aan de onderzijde zit een bodemplaat voor eenvoudige bevestiging aan uw betonvoet of bestrating. De brievenbussen kunnen met een pakketdienst door geheel Nederland bezorgd worden.

Showroom met tientallen brievenbussen:

Kijk voor meer informatie in onze webshop of bezoek onze showroom met uitgebreide brievenbussenwinkel in Kaatsheuvel. Niet alleen deze modellen maar ook Bobi, Safepost, betonnen brievenbussen en Allux brievenbussen.

TuinExtra brievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Cortenstalen brievenbussen::

Gepoedercoate brievenbussen::

Call Now Button