Artdelight buitenverlichting:

Artdelight is een fabrikant van moderne buitenlampen met fraaie design. Alle buitenlampen zij gemaakt van aluminium. Er zijn armaturen met een aluminium mat geborstelde afwerking en er zijn aluminium armaturen met een poedercoating in wit, zwart of bruin. De Artdelight buitenlampen zijn veelal voorzien van een ingebouwde led lichtbron. Deze lichtbron heeft een 2700 kelvin lichtkleur. Dit zorgt voor een fraaie warmwitte verlichting. De drivers zijn in de armaturen ingebouwd, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt.

Moderne buitenlampen showroom en webwinkel:

In onze webshop en in onze showroom vindt u een ruim assortiment landelijke Artdelight buitenlampen. Daarnaast hebben we een showroom in Kaatsheuvel met vele showmodellen Artdelight buitenverlichting. Maar ook van andere merken en uiteraard nog andere buitenverlichting van andere materialen, zowel voor aan de muur als in de tuin.

Artdelight collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Buitenlamp Box  aluminium LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 2 x 6,5 watt, de lichtopbrengst is 2 x 480 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp Box wit LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een witte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 2 x 6,5 watt, de lichtopbrengst is 2 x 480 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp is 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp Box zwart LED

  Dit hoogwaardige vierkante buitenarmatuur is gemaakt van aluminium en voorzien van een zwarte poedercoating. De LED is ingebouwd. Het stroomverbruik is 2 x 6,5 watt, de lichtopbrengst is 2 x 480 lumen. De lichtkleur is 2700 kelvin. De stralingshoek van het licht is 120 graden. De breedte is 17 cm, de hoogte van deze buitenlamp os 9 cm. De uitsteek is slechts 2,5 cm. De lamp is uitermate geschikt voor buitengebruik, de IP-waarde is IP54. Het armatuur wordt geleverd met ingebouwde driver, de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. Uiteraard kunt u deze buitenlampen ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel of direct bestellen in de webshop. De levertijd is kort, ca 2 werkdagen.

 • Buitenlamp Brody 1 aluminium downlight Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 1 aluminium is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 1 enkel is voorzien van ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna glanzend geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 1 bruin downlight Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 1 is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 1 enkel is voorzien van ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een bruine, zwarte of witte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 1 wit downlight Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 1 zwart is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 1 enkel is voorzien van ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een bruine, zwarte of witte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 1 zwart downlight Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 1 zwart is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 1 enkel is voorzien van ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een bruine, zwarte of witte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 2 aluminium downlight Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 2 aluminium is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 2 dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna glanzend geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 2 bruin dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 2 bruin up-downlight is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 2 dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna bruin, wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 2 wit dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 2 wit up-downlight is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 2 dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna bruin, wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Brody 2 zwart dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Brody 2 zwart up-downlight is 18 cm hoog en heeft een doorsnede van 7 cm. De Brody 2 dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Brody downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna bruin, wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Carre wit led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Carre wit up-downlight is 3 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm.  De uitsteek vanuit de muur is 14,5 cm. De Carre is voorzien van een ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Carre armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Carre zwart led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Carre zwart up-downlight is 3 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm. De Carre is voorzien van een ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Carre armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Dallas wit led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Dallas wit is 24 cm hoog en heeft een breedte van 16 cm. De uitsteek vanuit de muur is 8 cm. De Dallas is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 720 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Dallas armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Dallas zwart led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Dallas zwart is 24 cm hoog en heeft een breedte van 16 cm. De uitsteek vanuit de muur is 8 cm. De Dallas is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 720 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Dallas armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Dallas zwart-goud led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Dallas zwart-goud is 24 cm hoog en heeft een breedte van 16 cm. De uitsteek vanuit de muur is 8 cm. De Dallas is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 720 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Dallas armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De binnenzijde welke reflecteert is voorzien van een gouden coating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Denver aluminium led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Denver aluminium is 9 cm hoog en heeft een breedte van 10 cm. De uitsteek vanuit de muur is 9 cm. De Denver is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Denver armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Denver wit led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Denver wit is 9 cm hoog en heeft een breedte van 10 cm. De uitsteek vanuit de muur is 9 cm. De Denver is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Denver armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Denver zwart led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Denver zwart is 9 cm hoog en heeft een breedte van 10 cm. De uitsteek vanuit de muur is 9 cm. De Denver is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 460 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Denver armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Double spot GU10 aluminium Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Double spot GU10 aluminiu is 16 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Double spot is voorzien van twee GU10 fittingen. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Double buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Double spot GU10 wit Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Double spot GU10 wit is 16 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Double spot is voorzien van twee GU10 fittingen. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Double buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Double spot GU10 zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Double spot GU10 zwart is 16 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Double spot is voorzien van twee GU10 fittingen. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Double buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 100 aluminium dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 100 aluminium up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 450 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 100 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 100 wit dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 100 wit up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 450 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 100 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 100 zwart dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 100 zwart up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 13 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 450 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 100 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 150 aluminium breed dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 150 aluminiu up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 18 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 720 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 150 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 150 wit breed dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 150 wit up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 18 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 7200 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 150 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Eindhoven 150 zwart breed dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Eindhoven 150 zwart up-downlight is 5 cm hoog en heeft een breedte van 18 cm. De Eindhoven dubbel is voorzien van twee ingebouwde 8 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 720 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De  Eindhoven 150 armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Hudson aluminium led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson aluminium is 7 cm hoog en heeft een breedte van 11 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Hudson is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Hudson led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson antraciet  is 7 cm hoog en heeft een breedte van 11 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Hudson is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit of antraciet gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Hudson wit led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson wit  is 7 cm hoog en heeft een breedte van 11 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Hudson is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit of antraciet gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Hudson zwart led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Hudson zwart  is 7 cm hoog en heeft een breedte van 11 cm. De uitsteek vanuit de muur is 12 cm. De Hudson is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Hudson armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit, zwart of antraciet gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Iser antracietled Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Iser antraciet is 10 cm hoog en heeft een breedte van 10 cm. De uitsteek vanuit de muur is 13 cm. De Carre is voorzien van een ingebouwde 10 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 900 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Carre armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna antraciet gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Kenton 40 cm zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Dit staande armatuur Kenton is 40 cm hoog. De Kenton is voorzien van ingebouwde 10 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 900 lumen. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Kenton armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een zwarte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Koloa 40 cm zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze Koloa is 40 cm hoog, er zijn ook Koloa armaturen beschikbaar in 60 en 80 cm hoog. De Koloa is voorzien van ingebouwde 6 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Koloa armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een zwarte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Koloa 60 cm zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze Koloa is 60 cm hoog, er zijn ook Koloa armaturen beschikbaar in 40 en 80 cm hoog. De Koloa is voorzien van ingebouwde 6 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Koloa armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een zwarte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Koloa 80 cm zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze Koloa is 80 cm hoog, er zijn ook Koloa armaturen beschikbaar in 60 en 40 cm hoog. De Koloa is voorzien van ingebouwde 6 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De Led Driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Koloa armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna voorzien van een zwarte poedercoating. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Sharp antraciet led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Sharp antraciet is 7 cm hoog en heeft een breedte van 19 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Sharp is voorzien van een ingebouwde 7,2 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 828 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Sharp armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart, antraciet of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Sharp wit led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Sharp wit is 7 cm hoog en heeft een breedte van 19 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Sharp is voorzien van een ingebouwde 7,2 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 828 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Sharp armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart, antraciet of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Sharp zwart led Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Sharp zwart is 7 cm hoog en heeft een breedte van 19 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Sharp is voorzien van een ingebouwde 7,2 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is 828 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Sharp armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart, antraciet of wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Single spot GU10 aluminium Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Single spot GU10 wit is 7 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Single is voorzien van een GU10 fitting. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Single buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Single spot GU10 zwart Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Single spot GU10 zwart is 7 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Single is voorzien van een GU10 fitting. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Single buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Single spot GU10 aluminium Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze buitenlamp Single spot GU10 aluminium is 7 cm hoog en heeft een breedte van 9 cm. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De Single is voorzien van een GU10 fitting. Dit geeft u veel vrijheid voor de keuze GU10-led welke qua sterkte en lichtkleur bij uw situatie past. De Gu10 LED voor deze spot is maximaal 10 watt. De aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. Deze Single buitenspots zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas groot aluminium dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas aluminium up-downlight is 25 cm hoog en heeft een doorsnede van 8 x 8 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geborsteld afgewerkt. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas groot wit dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas wit up-downlight is 25 cm hoog en heeft een doorsnede van 8 x 8 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit of zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas groot zwart dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas zwart up-downlight is 25 cm hoog en heeft een doorsnede van 8 x 8 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 4 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 360 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas mini aluminium dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas mini aluminium up-downlight is 15 cm hoog en heeft een doorsnede van 5 x 5 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 1,5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 175 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna mat geanodiseerd geborsteld. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas mini wit dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas mini wit up-downlight is 15 cm hoog en heeft een doorsnede van 5 x 5 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 1,5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 175 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna wit gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

 • Buitenlamp Vegas mini zwart dubbel Artdelight

  Artdelight heeft een ruim assortiment moderne buitenlampen van uitstekende kwaliteit. Zowel wandlampen als staande armaturen in leuke frisse designs. Deze wandlamp Vegas mini zwart up-downlight is 15 cm hoog en heeft een doorsnede van 5 x 5 cm. De Vegas dubbel is voorzien van twee ingebouwde 1,5 watt led lichtbronnen met een warmwitte lichtkleur van 2700 kelvin. De lichtopbrengst is twee maal 175 lumen. De Led driver is ingebouwd, de aansluitspanning voor dit armatuur is dus gewoon 230 volt. De Vegas downlight armaturen zijn gemaakt van aluminium en daarna zwart gepoedercoat. De fabrieksgarantie  van Artdelight is 3 jaar. Bestel online voordelig Artdelight buitenlampen of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor Artdelight buitenlampen of vele honderden andere modellen buitenverlichting.

Call Now Button