Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
meer
Materiaal
Materiaal
meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
meer

Frezoli buitenverlichting

De Frezoli industriële verlichting heeft een eigentijdse en stoere uitstraling. Een industriële look uit vervlogen tijden dus. Er zijn van Frezoli wandlampen, staande armaturen en plafondlampen leverbaar. Allemaal met een stoere industriële uitstraling. Maar Frezoli heeft ook lampen van koper en van brons. Daarnaast zijn er ook Frezoli  buitenlampen met een zwarte finish, een zilveren zink finish of een lood finish. Kortom een ruim assortiment tijdloze stoere buitenlampen.
Frezoli en Tierlantijn gaan samen verder onder de naam Frezoli. Daardoor is de serie koperen lampen, lood finish lampen en brons finish lampen van voorheen Tierlantijn  is nu ook te bekijken op deze pagina van Frezoli.

Frezoli buitenverlichting

De Frezoli industriële verlichting heeft een eigentijdse en stoere uitstraling. Een industriële look uit vervlogen tijden dus. Er zijn van Frezoli wandlampen, staande armaturen en plafondlampen leverbaar. Allemaal met een stoere industriële uitstraling. Maar Frezoli heeft ook lampen van koper en van brons. Daarnaast zijn er ook Frezoli  buitenlampen met een zwarte finish, een zilveren zink finish of een lood finish. Kortom een ruim assortiment tijdloze stoere buitenlampen.
Frezoli en Tierlantijn gaan samen verder onder de naam Frezoli. Daardoor is de serie koperen lampen, lood finish lampen en brons finish lampen van voorheen Tierlantijn  is nu ook te bekijken op deze pagina van Frezoli.

Frezoli buitenverlichting in webshop en showroom

De wandlamp Raz is een populair model van Frezoli. We streven ernaar de wandlamp Raz het gehele jaar uit voorraad te leveren. Dit lukt niet altijd. Informeer eventueel vooraf naar de levertijd. Verder tonen we u ook vele andere modellen van Frezoli in de showroom in Kaatsheuvel. U kunt de Frezoli buitenverlichting ook bekijken in onze webshop. We hebben altijd voorraad van diverse modellen. Informeer eventueel telefonisch naar de levertijd en voorraad: 0416-530272.

TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. U kunt in de showroom in Kaatsheuvel terecht voor gratis lichtadvies voor buitenlampen en tuinverlichting.  Verder kunt in de showroom honderden buitenlampen werkend bekijken. Honderden buitenlampen van erkende A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment buitenverlichting dus allemaal met het idee dat uw nieuwe buitenlamp minimaal 15 of 20 jaar mee moet gaan zonder problemen. Dus kom gerust langs in de showroom of mail Info@tuinextra.nl

Frezoli landelijke buitenverlichting

Wat is de voornaamste eigenschap van landelijke buitenverlichting? Dat het ontwerp van de buitenlampwaterdicht en robuust is uiteraard. Een hoogwaardig product dat bestand is tegen neerslag, stof en variabele temperaturen. Naast de functionele eigenschappen is er ook nog het design. Frezoli landelijke buitenverlichting combineert kwaliteit met een prachtig ontwerp, niet in de laatste plaats vanwege de bijzondere materialen en afwerking. De tijdloze buitenlamp Raz met zink finish bijvoorbeeld, dit is nog maar een voorbeeld van de collectie Frezoli landelijke buitenverlichting. Op deze pagina maak je kennis met het Nederlandse merk Frezoli en de buitenlampen collectie.

Landelijke stijl overal

Voor een buitenlamp die landelijk ontworpen is hoef je niet op het platteland te wonen. Het kan bijvoorbeeld ook aan een jaren 30 woning uitstekend. Het is een categorie design waarbij de styling wordt geïnspireerd op een landelijk karakter. Daarbij volgt vorm uit functionaliteit. Zo moet een buitenlamp waterdicht zijn, dit vereist een uitstekende afdichting om de elektrische onderdelen te beschermen. Landelijk wordt ook vaak geassocieerd met natuurlijke vormen en kleuren. Daarbij speelt verkleuring of verwering van materialen een rol. Neem bijvoorbeeld de Frezoli buitenlamp van zink. De aluminium kap wordt middels een complex proces voorzien van een permanente zinken afwerking. Daarmee ontstaat een look die ‘geleefd’ is, nieuw uit de doos lijkt het een exemplaar dat al jarenlang dienst heeft gedaan. Maar schijn bedriegt, het is een gloednieuw product met veilige bekabeling en een hoogwaardige afwerking. Met Frezoli landelijke buitenverlichting creëer je overal die typische landelijke stijl. Op het platteland of midden in de stad. Bij de stal in de wei of onder de overkapping in je eigen achtertuin.

Van binnen naar buiten

De Frezoli collectie heeft een breed assortiment verlichting voor uiteenlopende situaties. De serie Frezoli landelijke buitenverlichting borduurt voort op het design dat we reeds kennen van de binnenverlichting. Dus; stoer design dat gezien mag worden. Eerlijke materialen die prachtig afgewerkt zijn voor een tijdloze uitstraling. Dit maakt het combineren van verlichting eenvoudig en veelzijdig. De verlichting boven de eettafel sluit daardoor perfect aan bij de buitenlamp aan de gevel buitenshuis.

Oud uit de doos

Hoe is het mogelijk dat een splinternieuwe buitenlamp van zink uit de doos al een verweerde uitstraling heeft? In de  Frezoli fabriek werken specialisten die iedere lamp handmatig een behandeling geven om het optisch te ‘verouderen’. Dit is een methode die ook bekend is uit de kunstwereld. Veroudering op brons of koper wordt ‘patina’ genoemd. Bij Frezoli wordt een soortgelijk procedé toegepast om materialen als zink, brons, koper en messing een verweerd aanzicht te geven met behoud van de oorspronkelijke kwaliteit. Een laagje zink wordt aangebracht op aluminium, dit is een lichtgewicht materiaal dat roestvast is. Daarmee is de landelijke buitenverlichting van Frezoli bestand tegen alle weerselementen met behoud van die prachtige doorleefde uitstraling.

Hoogwaardige kwaliteit uit Nederland

Het merk Frezoli is ondertussen bekend bij een groot publiek. Het begon allemaal in een kleine werkplaats onder de naam TierlanTijn in 1990. Dit Nederlandse bedrijfje zou snel uitgroeien tot een onderneming welke ondertussen over de hele wereld hoogwaardige verlichting levert. De collectie Frezoli landelijke buitenverlichting is onderdeel van het TierlanTijn assortiment en wordt nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen huis. Dagelijks zijn specialisten bezig in de Nederlandse werkplaats om iedere lampenkap met de hand af te werken. Daarmee is ieder exemplaar een unieke creatie, geen enkele buitenlamp lantaarn is precies hetzelfde. En bij landelijke buitenverlichting is dat zeker een voordeel, hier is duidelijk geen sprake van lopendebandwerk.

Landelijke uitstraling, moderne elektronica

De collectie Frezoli landelijke buitenverlichting is voor een deel geïnspireerd op klassieke industriële lampen. Zelfs nog voor de tijd dat gloeilampen bestonden. Destijds werden kaarsen of lampolie gebruikt. Om het vuur te beschermen tegen regen en wind moest de kap goed afgesloten zijn. Dit lont is nu vervangen door bijvoorbeeld een E27 fitting LED lamp, en stookolie is nu stroom geworden. De eisen wat betreft veiligheid blijven echter intact, zo niet strenger. De serie landelijke buitenverlichting van Frezoli onderscheidt zich van het assortiment voor binnen vanwege de strengere regels omtrent lucht-, water- en stofdichte lampenkap. De basis van de meeste lampen is een aluminium behuizing met een decoratieve laag zink of koper. Maar Frezoli maakt ook buitenlampen van koper, brons en messing. De kabeldoorvoer en afdichting met een glazen stolp maakt het mogelijk om standaard lampen te gebruiken. Met een fabrieksgarantie van maar liefst 3 jaar op Frezoli buitenlampen mag duidelijk zijn dat kwaliteit de hoogste prioriteit heeft.

Een buitenlamp is ook geschikt voor gebruik binnen, andersom is dit niet het geval. Ook voor gebruik onder een overkapping of een schuur is het van belang om te kiezen voor Frezoli landelijke buitenverlichting. Deze armaturen zijn getest op condities buitenshuis, waaronder lage en hoge temperaturen, vochtigheid en stof. Omdat de behuizing optimaal is afgesloten kunnen reguliere LED-lampen worden gebruikt. Vanuit het oogpunt van energieverbruik en opwarming worden LED-lampen aanbevolen.

Eerlijke materialen, duurzame verlichting

Wat dacht je van een buitenlamp vervaardigd uit hoogwaardig brons die rust op een staander van teak hardhout? Dit is slechts een voorbeeld van de collectie Frezoli landelijke buitenverlichting en illustreert het gebruik van eerlijke materialen in combinatie met moderne technologie. Kies voor duurzame kwaliteit, superieur design en producten die met de hand zijn vervaardigd. Dan wordt het buitenleven écht een genot.

Vakantiesluiting en Korting zomer 2024:

TuinExtra is wegens vakantie gesloten van 15 t/m 30 juli.

Bestellingen in de webshop worden zsm na onze vakantie vanaf ca 31 juli verstuurd.

Ontvangt nu extra korting, als dank voor uw geduld:
– 5 % korting tot 1000 euro
– 10 % korting vanaf 1000 euro

De korting wordt extra berekend in de winkelwagen.

Filters

Soort
Meer
Kleur
Meer
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs