Frezoli buitenverlichting:

De Frezoli industriële verlichting heeft een eigentijdse en stoere uitstraling. Een industriële look uit vervlogen tijden dus. Er zijn van Frezoli wandlampen, staande armaturen en plafondlampen leverbaar. Allemaal met een stoere industriële uitstraling. Maar Frezoli heeft ook lampen van koper en van brons. Daarnaast ook buitenlampen met een zwarte finish, een zilveren zink finish of een lood finish. Kortom een ruim assortiment tijdloze stoere buitenlampen.
Frezoli en Tierlantijn gaan samen verder onder de naam Frezoli. Daardoor is de serie koperen lampen, lood finish lampen en brons finish lampen van voorheen Tierlantijn  is nu ook te bekijken op deze pagina van Frezoli.

Buitenverlichting in webshop en showroom:

De wandlamp Raz is afgebeeld op onze homepage en uiteraard ook direct te bestellen in de webwinkel. We streven ernaar de wandlamp Raz het gehele jaar uit voorraad te leveren. Dit lukt niet altijd. informeer eventueel vooraf naar de levertijd. Verder tonen we u ook vele andere modellen van Frezoli in de showroom in Kaatsheuvel. U kunt de Frezoli buitenverlichting ook bekijken in onze webshop. We hebben altijd voorraad van diverse modellen. Informeer eventueel telefonisch naar de levertijd en voorraad: 0416-530272.

De Frezoli verlichting met zink finish:

Deze verlichting heeft een zink finish met een lichtgrijze industriële uitstraling.

 • Nass Frezoli wandlamp 833 zink finish

  De Frezoli Nass 833.1.800 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp Nass is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriële uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar, allemaal met de fraaie stoere zink afwerking. De Frezoli buitenlampen zijn niet alleen te bezichtigen in onze webshop, veel modellen zijn ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf telefonisch.

 • 816 Frezoli Raz buitenlamp zink finish

  Nu incl. gratis ledlamp filament twv. 14,95 euro

  De Frezoli Raz 816.1.800 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp RAZ is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriële uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. De beglazing is mat gestraald echt glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar, allemaal met de fraaie stoere zink afwerking. De Frezoli buitenlampen zijn niet alleen te bezichtigen in onze webshop, veel modellen zijn ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf telefonisch. U krijgt de RAZ Frezoli uit voorraad geleverd inclusief gratis ledlamp van 4 watt met een warmwitte lichtbundel.

 • De Frezoli Barr 822 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De Barr wandlamp is 10 cm hoog en 15 cm breed. De lamp komt 7,5 cm naar voren vanuit de muur. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. Deze wandlamp geeft zowel naar boven als naar beneden licht. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • De Frezoli Barr XL 838 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. Deze brede Barr XL wandlamp heeft een breedte van 23 cm. De hoogte is ca 10 cm e de uitsteek vanuit de muur 7,5 cm. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch als u vragen heeft.

 • Sizz Frezoli buitenlamp 824 zink finish

  De Frezoli Sizz 824 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De buitenlamp Sizz is ca 8 x 8 x 8 cm. De wandlamp is voorzien van een GU10 fitting en een beglazing van helder glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Dos Frezoli wandlamp 820 spot zink finish

  De Frezoli Dos 820 wandspot is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. Deze buitenspot is voorzien van een GU10 fitting voor halogeen of LED-lampen. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Orr Frezoli plafondlamp 828.1.800 buiten zink finish

  De Frezoli Orr 828.1.800 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 53 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Raz Frezoli hanglamp zink finish met schotel !

  De Frezoli Raz 815.1.800 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting. De schotel van de plafondlamp is 30 cm doorsnede. De schotel is gelijk aan de schotel van de wandlamp Raz 816. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Lozz Frezoli plafondlamp 817 zink finish

  De Frezoli Lozz 817.1.800 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting. De schotel van de plafondlamp is 49 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Lozz extra large Frezoli plafondlamp 819 zink finish

  De Frezoli Lozz 819 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting. De schotel van de plafondlamp is 78 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Torr Frezoli hanglamp zinkfinish

  De Frezoli Torr 829 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft ook een zink finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 50 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Torr Xl Frezoli hanglamp zinkfinish

  De Frezoli Torr XL 830 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft een ook een zink finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 78 cm doorsnede. De hoogte is instelbaar door de ketting in te korten. De plafondlamp wordt geleverd incl. plafondplaat. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • De Frezoli Bizz 835 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft een ook een zink finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De afmeting van de kap van de plafondlamp Bizz is 150 x 35 cm. De hoogte is instelbaar door de ketting in te korten. De plafondlamp wordt geleverd incl. plafondplaat. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

De Frezoli verlichting met black finish:

Deze verlichting heeft een black finish met een zwarte industriële uitstraling.

 • Raz Frezoli buitenlamp 816 zwart

  Nu incl. gratis ledlamp filament twv. 14,95 euro

  De Frezoli Raz 816.1.600 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp RAZ is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zwarte balck-finish waardoor direct een stoere industriële uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt: zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. De beglazing is mat gestraald en gemaakt van echt glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar, allemaal met de fraaie stoere uitstraling. De Frezoli buitenlampen zijn niet alleen te bestellen in onze webshop, veel modellen zijn ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf telefonisch. U krijgt de RAZ Frezoli uit voorraad geleverd inclusief gratis ledlamp van 4 watt met een warmwitte lichtbundel.

 • Ceggia Frezoli buitenlamp 716 zwart

  De Frezoli Tierlantijn Ceggia 716 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een matte zwarte coating zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen en ledlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 26 cm. In de Frezoli lood- serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Frezoli Cosali buitenlamp zwart

  De Frezoli Cosali 718 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een matte zwarte coating zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 20 cm. In de Frezoli lood- serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Piavon Frezoli buitenlamp 714 matzwart

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 714 Piavon van Frezoli Tierlantijn wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een matte zwarte coating zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Frezoli Lucce 710 buitenlamp matzwart

  De Frezoli Lucce 710 buitenlamp matzwart wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een matte zwarte coating zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • De Frezoli Lucce 709 buitenlamp zwart

  De Frezoli Lucce 709 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een matte zwarte coating zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • De Frezoli Barr 838 XL

  De Frezoli Barr 838 Xl breed wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een black-finish waardoor direct een zwarte uitstraling ontstaat. De Barr buitenlamp XL heeft een hoogte van 10 cm en een breedte van 23 cm. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. De lamp geeft zowel naar beneden als naar boven licht. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch over de levertijd of de voorraad.

 • De Frezoli Barr 822 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een mat zwarte finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. Er zijn halogeen en LED lampen beschikbaar voor de G9 fitting. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Sizz Frezoli buitenlamp 824 zwart

  De Frezoli Sizz 824.1.400 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een matte zwarte coating waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een GU10 fitting en een beglazing van helder glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Piegar Frezoli buitenlamp 801 zwart black finish

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 801 Piegar van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zwarte black-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is GU10 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. De beglazing is mat gestraald echt glas. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor vele Frezoli buitenlampen.

 • Treviso Frezoli buitenlamp 802 zwart black finish

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 802 Treviso van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een zwarte black-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De hoogte van de wandlamp is 21,5 cm. De fitting van het armatuur is 2 x GU10 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. De beglazing is mat gestraald echt glas. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor vele Frezoli buitenlampen.

 • Lozz Frezoli plafondlamp 817 black finish

  De Frezoli Lozz 817 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De kap heeft een zwarte finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting. De schotel van de plafondlamp is 49 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Lozz extra large Frezoli plafondlamp 819 black finish

  De Frezoli Lozz 819 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De kap heeft een zwarte finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 78 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Torr Frezoli hanglamp matzwart

  De Frezoli Torr 829.1.800 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft een zwarte finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 50 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Torr Xl Frezoli hanglamp matzwart

  De Frezoli Torr XL 830 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft een zwarte finish. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 78 cm doorsnede. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • De Frezoli Bizz 835 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een zink-finish waardoor direct een stoere industriele uitstraling ontstaat. De kap heeft een ook een black finish welke een zwarte uitstraling geeft. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting. De afmeting van de kap van de plafondlamp Bizz is 150 x 35 cm. De hoogte is instelbaar door de ketting in te korten. De plafondlamp wordt geleverd incl. plafondplaat. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

De Frezoli verlichting met koper finish:

Deze verlichting heeft een koper finish met een rood/bruine uitstraling.

 • Soll plafondlamp Frezoli gepatineerd messing

  De Frezoli Soll XL 831 plafondlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De hanglamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een veroudering waardoor direct een gepatineerde industriele uitstraling ontstaat. De plafondlamp is voorzien van een E27 fitting en een beglazing van gestraald glas. De schotel van de plafondlamp is 55 cm doorsnede. De hoogte is instelbaar door de ketting in te korten. De plafondlamp wordt geleverd incl. plafondplaat. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Marano koper 717

  De Frezoli Marano 717 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van messing. Het messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische oude sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 25 cm. Frezoli fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Lucce 701 koper

  De Frezoli Lucce 701 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. De uitsteek vanuit de muur is 63 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Bogera Frezoli wandlamp

  De Frezoli Bogera 702 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 20 cm. In de Begera serie zijn er meerdere wandlampen en lantaarnpalen leverbaar. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli lantaarnpaal Lucce 703

  De Frezoli Lucce 703 buitenlantaarn wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Lucce stallamp 708

  De Frezoli Lucce 708 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Cerreto koper buitenlamp

  De Frezoli Cerreto 711 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 25 cm. Frezoli fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Piavon wandlamp koper

  De Frezoli Piavon 713 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 25 cm. Frezoli Tierlantijn fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Ceggia buitenlamp koper

  De Frezoli Ceggia 715 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 26 cm. Frezoli  fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Pretori 725 koper

  De Frezoli Pretori 725 wandlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De wandlamp is 10 x 13,5 cm. De buitenlamp is voorzien van een halogeenlamp van 230 volt. Tierlantijn fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Vanni wandlamp koper

  De Frezoli Vanni 731 wandlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De wandlamp is 10 x 15,5 cm. De buitenlamp is voorzien van een halogeenlamp van 230 volt. Frezoli fabriceert vele modellen klassieke wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Frezoli Bogera 702 wandlamp

  De Frezoli Bogera 706 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van koper en messing. Het koper en messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De hoogte is 125 cm. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 20 cm. In de Frezoli Bogera serie zijn er meerdere wandlampen en lantaarnpalen leverbaar. Veel modellen van Frezoli Tierlantijn zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

De Frezoli verlichting met lood finish:

Deze verlichting heeft een Lood Finish met een blauw/grijze uitstraling.

 • De Frezoli Lucce 709 buitenlamp

  De Frezoli Lucce 709 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Frezoli Lucce 710 buitenlamp

  De Frezoli Lucce 710 buitenlamp lood finish wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Frezoli Lucce serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Frezoli Ceretto buitenlamp lood finish

  De Frezoli Ceretto 712 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 25 cm. In de Frezoli lood-serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Piavon Frezoli buitenlamp 714 lood finish

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 714 Piavon van Frezoli Tierlantijn wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een lood-finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Ceggia Frezoli buitenlamp 716 lood finish

  De Frezoli Tierlantijn Ceggia 716 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 26 cm. In de Frezoli lood- serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Frezoli Cosali buitenlamp lood finish

  De Frezoli Cosali 718 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 20 cm. In de Frezoli lood- serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • Frezoli Tierlantijn Pretori 726 lood finish

  De Frezoli Tierlantijn Pretori 726 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van aluminium. Het metaal is na fabricage voorzien van een lood-finish zodat direct een buitenlamp met een nostalgische sfeer ontstaat. De fitting is G9 voor halogeenlampen van maximaal 25 watt. De beglazing is gestraald en gemaakt van echt glas. De afmeting van deze fraaie buitenlamp is 10 x 13,5 cm. In de TFrezoli lood-serie zijn er meerdere wandlampen, lantaarnpalen en plafondlampen leverbaar.

 • De Frezoli Barr 822 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een lood-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • De Frezoli Barr XL 838 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een lood-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. Deze brede Barr XL wandlamp heeft een breedte van 23 cm. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Sizz Frezoli buitenlamp 824 lood finish

  De Frezoli Sizz 824.1.400 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een lood-finish waardoor direct een stoere uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van helder glas. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

De Frezoli verlichting met brons finish:

Deze verlichting heeft een brons finish met een zwart/bruine uitstraling.

 • Lucco brons finish Frezoli stallamp 734

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper en messing. De buitenlamp 734.1.000 Lucco wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • De Frezoli Lucco 735 buitenlamp wordt met de hand gemaakt van messing. Het messing is na fabricage verouderd zodat direct een buitenlamp met een nostalgische brown/black finish ontstaat. De fitting is E27 voor gloeilampen van maximaal 75 watt of spaarlampen van maximaal 18 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas. De doorsnede van de schotel van deze fraaie buitenlamp is 35 cm. In de Lucco serie zijn er meerdere wandlampen leverbaar. Veel modellen van Frezoli zijn niet alleen te bekijken in onze webshop maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel telefonisch.

 • Maro Frezoli brons finish buitenlamp 736

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals brons en messing. De buitenlamp 736 Maro wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van deze wandlamp is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione TT bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Nasso Frezoli brons finish buitenlamp

  Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 737 Nasso van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van messing. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een brons finish zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Piavono Frezoli buitenlamp brons

  Frezoli produceert landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper en messing. De buitenlamp 738 Piavono wandlamp van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt. Het armatuur wordt als het gereed is direct verouderd zodat direct een fraaie oude zwart bruine brons finish ontstaat. Natuurlijk mag een fraai helder stalglas als beglazing niet ontbreken. De fitting van het armatuur is E27 wat een grote verscheidenheid aan lichtbronnen mogelijk maakt. Zowel spaarlampen, kooldraadlampen als LED-lampen in diverse wattages. Het assortiment van Frezoli Collezione Tierlantijn bestaat verder uit armaturen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

 • Vanno TT buitenlamp brons finish

  De Frezoli Vanno 739 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een bruin zwarte brons finish waardoor direct een nostalgische uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van een G9 fitting en een beglazing van gestraald glas. De Vanno brons is er ook in een brede uitvoering. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Murlo buitenlamp brons

  De Frezoli Tierlantijn Murlo 733.1.150 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van gegoten brons wat een zeer degelijke bruin zwarte nostalgische uitstraling heeft. De wandlamp is voorzien van een G10 fitting voor 230 volt ledlampen in vele wattages. De beglazing is gemaakt van helder glas. De wandlamp is 11 cm hoog, 13 cm breed en de uitsteek vanuit de muur is 7 cm. In de Frezoli brons verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Murlo buitenlamp brons teak staand

  De Frezoli Murlo 741.1.150 buitenlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van gegoten brons wat een zeer degelijke bruin zwarte nostalgische uitstraling heeft. De staander is gemaakt van teak hardhout. De lamp is voorzien van een G10 fitting voor 230 volt ledlampen in vele wattages. De beglazing is gemaakt van helder glas. De wandlamp is 11 cm hoog, 13 cm breed en de uitsteek vanuit de muur is 7 cm. De staander is 90 cm hoog en 14 cm breed. In de Frezoli Tierlantijn brons  verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • De Frezoli Vanno large 740 wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriele uitstraling. De wandlamp is gemaakt van messing wat voorzien is van een bruin zwarte brons finish waardoor direct een nostalgische uitstraling ontstaat. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. De Vanno large brons is er ook in een smalle uitvoering. In de Tierlantijn verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar. Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch.

 • Glas los stallamp

  Deze beglazing is gemaakt van echt glas, de hoogte is 18 cm, de doorsnede van de schroefdraad is ca 8 cm. Het betreft een dik glas, gefabriceerd zonder naad. Het glas is bij de schroefdraad wat breder en loopt langzaam wat smaller toe. Let op de beglazingen zijn met de hand gemaakt, hierdoor kunnen kleine afwijkingen in de afmeting mogelijk zijn. Bezoek eventueel onze showroom met uw oude glas dan controleren we de afmetingen. De stallamp glazen zijn uit voorraad leverbaar.

Call Now Button