Stoere industriële verlichting:

Stoere buitenverlichting:

Stoer en industrieel zijn de buitenlampen in deze serie van TuinExtra. Er zijn vele modellen wandlampen in messing en zilver verkrijgbaar. Het messing is al verouderd zodat direct een mooie industriele uitstraling ontstaat. De fitting van de armaturen is E27 geschikt voor vele soorten en wattages LED-lampen en spaarlampen. Wenst u uw huis of tuin een stoere, nostalgische uitstraling te geven dan is dit de juiste verlichtingsserie voor u.

Industriële verlichting in webshop en showroom:

We streven ernaar de industriële buitenlampen het gehele jaar uit voorraad te leveren. Dit lukt niet altijd, informeer eventueel vooraf naar de levertijd. Verder tonen we u ook vele andere modellen buitenverlichting in de showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast kunt u de industriële buitenverlichting van deze pagina ook bekijken en direct bestellen in onze webwinkel.

De industriële buitenlampen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Macon buitenlamp brons finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Macon is gemaakt van messing en heeft een bruine brons finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 38 cm hoog en 30 cm breed. De uitsteek uit de muur is 50 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Macon is ook verkrijgbaar in matte zwarte finish. De Macon buitenlampen zijn uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Macon buitenlamp black finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Macon is gemaakt van messing en heeft een matte zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 38 cm hoog en 30 cm breed. De uitsteek uit de muur is 50 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Macon is ook verkrijgbaar in bruine brons finish. De Macon buitenlampen zijn uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Picardy buitenlamp brons finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Picardy is gemaakt van messing en heeft een bruine brons finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 43 cm hoog en 22 cm breed. De uitsteek uit de muur is 28 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Picardy is ook verkrijgbaar in matte zwarte finish. De Picardy buitenlampen zijn uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Picardy buitenlamp black finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Picardy is gemaakt van messing en heeft een matte zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 43 cm hoog en 22 cm breed. De uitsteek uit de muur is 28 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Picardy is ook verkrijgbaar in bruine brons zwart. De Picardy buitenlampen zijn uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Jura buitenlamp brons finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Jura is gemaakt van messing en heeft een donkerbruine brons finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 38 cm hoog en 22 cm breed. De uitsteek uit de muur is 33 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Jura is ook verkrijgbaar in antiek zwart. De Jura is uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Jura buitenlamp black finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Jura is gemaakt van messing en heeft een matte zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 38 cm hoog en 22 cm breed. De uitsteek uit de muur is 33 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De beglazing is gemaakt van echt glas.  De wandlamp Jura is ook verkrijgbaar in bruine brons zwart. De Jura is uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Belfort buitenlamp brons finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Belfort brons finish is gemaakt van messing en heeft een bruine finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 33 cm hoog. De uitsteek uit de muur is 13 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Belfort is is ook leverbaar in matzwart. De Belfort is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Belfort buitenlamp zwart

  Deze stoere industriële buitenlamp Belfort black finish is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 33 cm hoog. De uitsteek uit de muur is 13 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Belfort is is ook leverbaar in brons finish. De Belfort is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Belfort buitenlamp messing

  Deze stoere industriële buitenlamp Belfort messing is gemaakt van messing en heeft een antieke finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 33 cm hoog. De uitsteek uit de muur is 13 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Belfort is is ook leverbaar in brons en matzwart. De Belfort is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Biarritz buitenlamp brons

  Deze stoere industriële buitenlamp Biarritz brons finish is gemaakt van messing en heeft een donkerbruine finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 40 cm hoog en 20 cm breed. De uitsteek uit de muur is 12 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Biarritz is is ook leverbaar in zwarte finish. De Biarritz is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Biarritz buitenlamp zwart

  Deze stoere industriële buitenlamp Biarritz black finish is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 40 cm hoog en 20 cm breed. De uitsteek uit de muur is 12 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Biarritz is is ook leverbaar in brons finish. De Biarritz is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Biarritz buitenlamp messing

  Deze stoere industriële buitenlamp Biarritz brons finish is gemaakt van messing en heeft een verouderde messing finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 40 cm hoog en 20 cm breed. De uitsteek uit de muur is 12 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Biarritz is is ook leverbaar in brons en zwarte finish. De Biarritz is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Tristan:

  Deze stoere industriële buitenlamp Tristan is gemaakt van messing en heeft een antieke bruine brass finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog en de kap is 8 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Tristan is ook verkrijgbaar in een antiek zilver uitvoering. De Tristan is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Tristan:

  Deze stoere industriële buitenlamp Tristan is gemaakt van aluminium en heeft een antieke zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog en de kap is 8 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Tristan is ook verkrijgbaar in een antiek brass uitvoering. De Tristan is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Tristan:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Tristan is gemaakt van messing en heeft een antiek zwarte black finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog en de kap is 8 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Tristan is ook verkrijgbaar in een antiek zilver uitvoering en een bruine old brass uitvoering. De Tristan is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vermont:

  Deze stoere industriële buitenlamp Vermont is gemaakt van messing en heeft een antieke bruine brass finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 35 cm hoog en de uitsteek vanuit de muur is ook 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Vermont is ook verkrijgbaar in een antiek zilver uitvoering. De Vermont is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vermont:

  Deze stoere industriële buitenlamp Vermont is gemaakt van aluminium en heeft een antieke zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 35 cm hoog en de uitsteek vanuit de muur is ook 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Vermont is ook verkrijgbaar in een bruin antiek brass uitvoering. De Vermont is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vermont:

  Deze stoere industriële buitenlamp 30513 Vermont is gemaakt van messing en heeft een antieke zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 35 cm hoog en de uitsteek vanuit de muur is ook 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De industriële buitenlamp Vermont is ook verkrijgbaar in een antiek zilver en een antieke brass uitvoering. De Vermont is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Auck:

  Deze stoere industriële buitenlamp Auck is gemaakt van aluminium en matzwart. De ip waarde is IP54. De lamp is 23 cm hoog en 22 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Auck is ook verkrijgbaar in zilver. De Auck is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week.  Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Auck:

  Deze stoere industriële buitenlamp Auck is gemaakt van aluminium met een antiek zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 23 cm hoog en 22 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Auck is ook verkrijgbaar in matzwart. De Auck is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Brooklyn:

  Deze stoere industriële buitenlamp Brooklyn is gemaakt van aluminium met een antiek zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 25 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Brooklyn is ook verkrijgbaar in Dark brass en Old Iron. De Brooklyn is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Brooklyn:

  Deze stoere industriële buitenlamp Brooklyn is gemaakt van messing en heeft een antieke dark brass finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 25 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Brooklyn is ook verkrijgbaar in antiek zilver en Old Iron. De Brooklyn is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Brooklyn showmodel:

  Deze stoere industriële buitenlamp Brooklyn is gemaakt van messing en heeft een antieke groene brass finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 25 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De wandlamp Brooklyn is ook verkrijgbaar in antiek zilver en Dark brass. De Brooklyn is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

  Deze kleur is uitlopend, bestel nu extra voordelig is showroommodel.

 • Brooklyn buitenlamp antiek zwart

  Deze stoere industriële buitenlamp Brooklyn is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 25 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Brooklyn is ook verkrijgbaar in antiek zilver, brons en Old Iron. De Brooklyn is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Frits black finish:

  Deze stoere industriële buitenlamp Frits is gemaakt van messing en heeft een antieke zwarte finish. De lamp is gemaakt van gegoten messing wat de buitenlamp Frits een stoere en zware uitstraling geeft. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog, de breedte is 16 cm en de uitsteek vanuit de muur is 16 cm.  De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De zwarte Frits buitenlamp is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. De Frist zwart is ook te bezichtigen in de showroom. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Frits messing antique finish:

  Deze stoere industriële buitenlamp Frits is gemaakt van messing en heeft een antieke bruine finish. De lamp is gemaakt van gegoten messing wat de buitenlamp Frits een stoere en messing uitstraling geeft. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog, de breedte is 16 cm en de uitsteek vanuit de muur is 16 cm.  De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De zwarte Frits buitenlamp is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. De Frist is ook te bezichtigen in de showroom. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Frits burned brown:

  Deze stoere industriële buitenlamp Frits is gemaakt van messing en heeft een antieke bruine finish. De lamp is gemaakt van gegoten messing wat de buitenlamp Frits een stoere en messing uitstraling geeft. De ip-waarde is IP54. De lamp is 28 cm hoog, de breedte is 16 cm en de uitsteek vanuit de muur is 16 cm.  De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De bruine Frits buitenlamp is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. De Frist is ook te bezichtigen in de showroom. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere plafondlamp Ferryhill messing:

  Deze stoere industriële buitenlamp Ferryhill is gemaakt van messing en heeft een antieke matte finish. De lamp is gemaakt van gegoten messing wat de buitenlamp Bristol een stoere en messing uitstraling geeft. De ip-waarde is IP54. De lamp is 16 cm hoog, de breedte is 16 cm en de uitsteek vanuit de muur is 16 cm.  De plafondlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De messing Ferryhill buitenlamp is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. De plafondlamp is ook verkrijgbaar in matzwart en te bezichtigen in de showroom, bel eventueel vooraf over de voorraad.

  Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere plafondlamp Ferryhill zwart:

  Deze stoere industriële buitenlamp Ferryhill is gemaakt van messing en heeft een antieke zwarte finish. De lamp is gemaakt van gegoten messing wat de buitenlamp Bristol een stoere en industriële uitstraling geeft. De ip-waarde is IP54. De lamp is 16 cm hoog, de breedte is 16 cm en de uitsteek vanuit de muur is 16 cm.  De plafondlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De messing zwarte buitenlamp is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. De plafondlamp is ook verkrijgbaar in messing en te bezichtigen in de showroom, bel eventueel vooraf over de voorraad.

  Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Dundee:

  Deze stoere industriële buitenlamp Dundee is gemaakt van aluminium en heeft een antieke zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 22 cm hoog, 15 cm breed en komt 11 cm naar voren vanaf de muur. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Buitenlamp bulleye Dundee is ook verkrijgbaar in een antiek dark messing uitvoering. De Dundee is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Dundee:

  Deze stoere industriële buitenlamp Dundee is gemaakt van messing en heeft een antieke brons finish. De ip-waarde is IP54. De stallamp is 22 cm hoog, 15 cm breed en komt 11 cm naar voren vanaf de muur. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Buitenlamp bulleye Dundee is ook verkrijgbaar in een antiek zilver finish uitvoering. De Dundee is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Dundee zwart:

  Deze stoere industriële buitenlamp Dundee is gemaakt van messing en heeft een antieke zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De stallamp is 22 cm hoog, 15 cm breed en komt 11 cm naar voren vanaf de muur. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Buitenlamp bulleye Dundee is ook verkrijgbaar in een antiek zilver en brons finish uitvoering. De Dundee is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere scheepslamp Tor:

  Deze stoere industriële buitenlamp Tor is gemaakt van aluminium en heeft een antieke matzwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 23 cm hoog en de kap is 16,5 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De scheepslamp Tor is ook verkrijgbaar in een antiek zilver uitvoering. De Tor is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere scheepslamp Tor:

  Deze stoere industriële buitenlamp Tor is gemaakt van aluminium en heeft een antieke zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 23 cm hoog en de kap is 16,5 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De scheepslamp Tor is ook verkrijgbaar in een antiek matzwarte uitvoering. De Tor is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere bulleye messing verouderd klein:

  Deze stoere industriële buitenlamp is gemaakt van messing en heeft een antieke finish. De ip-waarde is IP44. De lamp is 17 cm hoog, 12 cm breed en komt 11 cm naar voren vanaf de muur. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Buitenlamp bulleye messing verouderd is ook verkrijgbaar in een blank messing uitvoering. De Bulleye is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere bulleye messing verouderd groot:

  Deze stoere industriële buitenlamp is gemaakt van messing en heeft een antieke finish. De ip-waarde is IP44. De lamp is 22 cm hoog, 15 cm breed en komt 11 cm naar voren vanaf de muur. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. Er is ook een kleinere messing bulleye beschikbaar in deze serie. De Bulleye is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp 137 messing verouderd:

  Deze stoere industriële buitenlamp is gemaakt van messing en heeft een antieke finish. De ip-waarde is IP44. De lamp is  31 cm hoog en 22 cm breed. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. Er zijn ook andere modellen beschikbaar in deze serie. De buitenlamp 137 messing verouderd is uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere kettinglamp 122 messing verouderd:

  Deze stoere industriële hanglamp is gemaakt van messing en heeft een antieke finish. De ip-waarde is IP44. De lampenkap is 23 cm hoog en 25 cm breed. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. Er zijn ook andere modellen beschikbaar in deze serie. De hanglamp aan ketting 122 messing verouderd is uit voorraad leverbaar. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stallamp Noordwijk black finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Noordwijk is gemaakt van messing en heeft een antieke stoere black finish. De ip-waarde is IP54. De lamp komt 49 cm naar voren vanuit de muur en de schotel is 33 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Noordwijk stallamp is er ook in Een schuine versie, het model Wassenaar. Deze buitenlamp veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stallamp Noordwijk burned brown

  Deze stoere industriële buitenlamp Noordwijk is gemaakt van messing en heeft een antieke stoere bruine finish. De ip-waarde is IP54. De lamp komt 49 cm naar voren vanuit de muur en de schotel is 33 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Noordwijk stallamp is er ook in een zwarte uitvoering en een schuine versie, het model Wassenaar. Deze buitenlamp veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272

 • Stoere buitenlamp Derby:

  Deze stoere industriële buitenlamp Derby is gemaakt van aluminium en heeft een antieke zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp komt 50 cm naar voren vanuit de muur en de schotel is 32 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 40 watt. De Derby is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Koperen buitenlamp groot Oisterwijk

  Deze koperen buitenlamp Oisterwijk wordt volgens oude ambachtelijke technieken door een koperslager gemaakt. Dit authentieke handwerk maakt deze stallamp uniek. Het koper waarvan deze buitenlamp gemaakt is verouderd binnen enkele maanden verder naar een mooie donkerbruine kleur. De hoogte van deze fraaie grote buitenlamp is 50 cm, de uitsteek 106 cm. De schotel heeft een doorsnede van 45 cm. De beglazing is gemaakt van echt glas, de fitting is van porselein en E27. U kunt dus alle gebruikelijke kooldraadlampen, spaarlampen en ledlampen toepassen in deze fraaie buitenlamp. Deze buitenlamp kunt u hier in de webshop direct bestellen of bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stallamp C aluminium bulleye

  De wandlamp Bulleye C is gemaakt van aluminium wat door de fabrikant reeds verouderd is. De buitenlamp heeft hierdoor direct een mooie oude industriële uitstraling. Het armatuur is voorzien van een matte beglazing van echt glas en een E27 fitting geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en ledlampen in verschillende wattages. De bulleye stallamp aluminium is 23 cm breed en 13 cm hoog. De achterzijde is hol, u kunt de stroomdraad achterin de wandmontageplaat van deze lamp rondleiden naar het punt wat u het beste uitkomt qua stroominvoer. De bulleye is er ook in zwart als u dat wenst. De bulleye blank aluminium is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stallamp C  bulleye zwart

  De wandlamp Bulleye C is gemaakt van aluminium en daarna matzwart gepoedercoat. De buitenlamp heeft hierdoor direct een mooie stoere uitstraling. Het armatuur is voorzien van een matte beglazing van echt glas en een E27 fitting geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en ledlampen in verschillende wattages. De hoogte is 13 cm, de breedte 23 cm. De Bulleye is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. We streven ernaar deze buitenlamp het gehele jaar uit voorraad te kunnen leveren, informeer eventueel telefonisch naar de levertijd.

 • Stallamp B aluminium bulleye

  De wandlamp Bulleye B is gemaakt van aluminium wat door de fabrikant reeds verouderd is. De buitenlamp heeft hierdoor direct een mooie oude industriële uitstraling. Het armatuur is voorzien van een matte beglazing van echt glas en een E27 fitting geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en ledlampen in verschillende wattages. De bulleye stallamp aluminium is 23 cm breed en 13 cm hoog. De achterzijde is hol, u kunt de stroomdraad achterin de wandmontageplaat van deze lamp rondleiden naar het punt wat u het beste uitkomt qua stroominvoer. De bulleye is er ook in zwart als u dat wenst. De bulleye blank aluminium is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stallamp B zwart bulleye

  De wandlamp Bulleye B is gemaakt van aluminium wat door de fabrikant reeds zwart gepoedercoat is. De buitenlamp heeft hierdoor direct een mooie oude industriële uitstraling. Het armatuur is voorzien van een matte beglazing van echt glas en een E27 fitting geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en ledlampen in verschillende wattages. De bulleye stallamp aluminium is 23 cm breed en 13 cm hoog. De achterzijde is hol, u kunt de stroomdraad achterin de wandmontageplaat van deze lamp rondleiden naar het punt wat u het beste uitkomt qua stroominvoer. De bulleye is er ook in aluminium als u dat wenst. De bulleye zwart aluminium is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stallamp X aluminium bulleye

  De wandlamp Bulleye X is gemaakt van aluminium wat door de fabrikant reeds verouderd is. De buitenlamp heeft hierdoor direct een mooie oude industriële uitstraling. Het armatuur is voorzien van een matte beglazing van echt glas en een E27 fitting geschikt voor gloeilampen, spaarlampen en ledlampen in verschillende wattages. De bulleye stallamp aluminium is 20 cm breed en 11,5 cm hoog. De achterzijde is hol, u kunt de stroomdraad achterin de wandmontageplaat van deze lamp rondleiden naar het punt wat u het beste uitkomt qua stroominvoer. De bulleye is er ook in zwart als u dat wenst. De bulleye X blank aluminium is te bestellen in onze webshop maar ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Prikspot messing zilver GU10 LED

  Deze prikspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere zilveren finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker. U kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. Het scharniert deel van de prikspot is voorzien van kartels welke in elkaar vallen. Deze worden vastgezet met een inbusbout. De spot kan dus niet naar verloop van tijd langzaam omlaag zakken. De garantie op de spot is 2 jaar. De prikspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Prikspot messing zwart GU10 LED

  Deze prikspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een naar stoer zwart. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker dus u kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. Het scharniert deel van de prikspot is voorzien van kartels welke in elkaar vallen. Deze worden vastgezet met een inbusbout. De spot kan dus niet naar verloop van tijd langzaam omlaag zakken. De garantie op de spot is 2 jaar. De prikspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel. U kunt eventueel telefonisch informeren naar de beschikbaarheid: 0416-530272.

 • Wandspot messing zwart GU10 LED

  Deze wandspot is geschikt voor het aanlichten van bomen en struiken, waterobjecten, zonnewijzers en andere sierobjecten in de tuin. Het is een wandspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een naar stoer zwart. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. Meegeleverd is een 4 watt LED-lamp warmwit, voor een lichtopbrengst vergelijkbaar met een oude halogeenlamp van 50 watt. De lichtbundel is ca 40 graden, de levensduur van de LED is minimaal 25000 branduren. De spot wordt geleverd inclusief 3 meter snoer en stekker dus u kunt de spot direct aansluiten op een 230 volt stopcontact. Het scharniert deel van de prikspot is voorzien van kartels welke in elkaar vallen. Deze worden vastgezet met een inbusbout. De spot kan dus niet naar verloop van tijd langzaam omlaag zakken. De garantie op de spot is 2 jaar. De wandspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel. U kunt eventueel telefonisch informeren naar de beschikbaarheid: 0416-530272.

 • Wandspot messing zwart verstelbaar

  Deze wandspot is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De IP-waarde is IP54. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere zwarte finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. U kunt de keuze maken uit vele verschillende LED-lichtbronnen in deze buitenspot. Altijd het juiste lichteffect dus. De spot heeft een wandplaat van 9 cm doorsnede. Het lichtvenster is 7 cm doorsnede en voorzien van een matte beglazing. De beglazing wordt met een schroefdraad op de spot gedraaid. De uitsteek vanuit de muur is 15 cm. De garantie op de spot is 2 jaar. De wandspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Wandspot messing burned brown verstelbaar

  Deze wandspot is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. De IP-waarde is IP54. Het is een prikspot gemaakt van gegoten messing wat verouderd is met een stoere donkerbruine finish. Het betreft een zware degelijk uitvoering welke bestand is tegen een stootje. De spot is voorzien van een GU10 fitting, 230 volt. U kunt de keuze maken uit vele verschillende LED-lichtbronnen in deze buitenspot. Altijd het juiste lichteffect dus. De spot heeft een wandplaat van 9 cm doorsnede. Het lichtvenster is 7 cm doorsnede en voorzien van een matte beglazing. De beglazing wordt met een schroefdraad op de spot gedraaid. De uitsteek vanuit de muur is 15 cm. De garantie op de spot is 2 jaar. De wandspot is veelal uit voorraad leverbaar, zowel in onze webshop als in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stoere buitenlamp Belle burned brown:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Belle is gemaakt van messing en heeft een antiek donkerbruine finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 65 cm hoog en de kap is 27 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 43 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Belle is ook verkrijgbaar in een antiek zilver uitvoering. De Belle is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Belle zilver finish:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Belle is gemaakt van messing en heeft een zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 65 cm hoog en de kap is 27 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 43 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Belle is ook verkrijgbaar in een burned brown uitvoering. De Belle is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Clip burned brown:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een donkerbruine burned brown finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 21 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Clip is ook verkrijgbaar in een matzwarte en zilver finish uitvoering. De Clip is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Clip matzwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een donkere matzwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 21 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Clip is ook verkrijgbaar in een donkerbruine en zilver finish uitvoering. De Clip is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Clip zilver finish:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een zilver finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 21 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 10 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Clip is ook verkrijgbaar in een donkerbruine en zwarte uitvoering. De Clip is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Buitenlamp Tristan bollard

  Deze buitenlamp Tristan is 114 cm hoog en geeft aan rondom licht. De lamp is gemaakt van messing welke een grafiet finish heeft. Dat maakt deze lamp zeer geschikt voor plaatsing in een border van uw tuin. De doorsnede is 11 cm. Alle armaturen zijn voorzien van een E27-fitting voor spaarlampen van maximaal 11 watt. Voor de staande armaturen zijn universele grondverankeringspinnen verkrijgbaar. De Tristan bollard buitenverlichting is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Stoere buitenlamp Cupid zilver finish:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een zilver finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 16 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 31 cm. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Cupid is ook verkrijgbaar in een messing en zwarte uitvoering. De Cupid is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Cupid zwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 16 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 31 cm. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Cupid is ook verkrijgbaar in een messing en zilveren uitvoering. De Cupid is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Cupid antiek messing:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Clip is gemaakt van messing en heeft een verouderde antieke finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 16 cm doorsnede. De uitsteek vanuit de muur is 31 cm. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Cupid is ook verkrijgbaar in een zwarte en zilveren uitvoering. De Cupid is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Hob plafondlamp zwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Hob is gemaakt van messing en heeft een verouderde zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 17 cm doorsnede. De uitsteek vanuit het plafond is 16 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Hob is ook verkrijgbaar in een zilveren uitvoering. De Hob is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Hob plafondlamp zilver:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Hob is gemaakt van messing en heeft een zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 17 cm doorsnede. De uitsteek vanuit het plafond is 16 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Hob is ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. De Hob is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Town plafondlamp zwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Town is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 8 cm in doorsnede. De uitsteek vanuit het plafond is 26 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Town is ook verkrijgbaar in een zilveren uitvoering. De Town is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Town plafondlamp brons:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Town is gemaakt van messing en heeft een antieke brons finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 8 cm in doorsnede. De uitsteek vanuit het plafond is 26 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Town is ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. De Town is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Tura plafondlamp zwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Tura is gemaakt van messing en heeft een antieke zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 21 cm in doorsnede. De hoogte van het kapje is 32 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Tura  is ook verkrijgbaar in een zilveren uitvoering. De Tura is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Tura plafondlamp zilver:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Tura is gemaakt van messing en heeft een zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 21 cm in doorsnede. De hoogte van het kapje is 32 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Tura  is ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. De Tura is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vaco zilver:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Vaco is gemaakt van messing en heeft een zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 15 cm in doorsnede. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Vaco  is ook verkrijgbaar in een zwarte en een brons uitvoering. De buitenlamp Vaco is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vaco brons:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Vaco is gemaakt van messing en heeft een brons finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 15 cm in doorsnede. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Vaco  is ook verkrijgbaar in een zwarte en een zilveren uitvoering. De buitenlamp Vaco is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Stoere buitenlamp Vaco zwart:

  Deze stoere industriële vintage buitenlamp Vaco is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De buitenlamp is 15 cm in doorsnede. De totale hoogte is 35 cm. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen met een maximum van 60 watt. De industriële buitenlamp Vaco  is ook verkrijgbaar in een brons en een zilveren uitvoering. De buitenlamp Vaco is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Abby buitenlamp antiek zwart

  Deze stoere industriële buitenlamp Abby is gemaakt van messing en heeft een zwarte finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 20 cm hoog en 13 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Abby is ook verkrijgbaar in antiek zilver en  brons. De Abby is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Abby buitenlamp brons finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Abby is gemaakt van messing en heeft een donkerbruine brons finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 20 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Abby is ook verkrijgbaar in antiek zilver en zwart. De Abby is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.

 • Abby buitenlamp antiek zilver finish

  Deze stoere industriële buitenlamp Abby is gemaakt van messing en heeft een zilveren finish. De ip-waarde is IP54. De lamp is 20 cm hoog en 14 cm doorsnede. De buitenlamp heeft een E27 fitting geschikt voor vele spaarlampen en ledlampen. De wandlamp Abby is ook verkrijgbaar in antiek zwart en  brons. De Abby is veelal uit voorraad leverbaar, indien niet voorradig is de levertijd ca 1 week. Bezoek voor een lichtadvies op maat onze showroom in Kaatsheuvel of bel: 0416-530272.