Pakketbrievenbussen:

eSafe pakketbrievenbussen

De pakketbrievenbussen van eSafe zijn van Belgisch fabricaat. Er zijn vele modellen pakketbrievenbussen beschikbaar. Zowel wandbrievenbussen als vrijstaande brievenbussen. Alle wandbrievenbussen kunnen gecombineerd worden met een statief zodat een vrijstaande brievenbus ontstaat. De brievenbussen zijn voorzien van een Eurolocks slot uiteraard met 2 sleutels. De brievenbussen zijn allemaal geschikt voor de ontvangst van pakketjes. De maximale afmetingen van de pakketten staan vermeld bij het product. Er zijn ook pakketbrievenbussen beschikbaar met een cijferslot voor eenvoudige levering en retour halen van pakketjes door bezorgers.

Showroom met Pakketbrievenbussen!

Niet alleen in de webshop maar ook in onze showroom vindt u de pakketbrievenbussen. We trachten u uit elke serie welke in de webshop staat een model te tonen. eSafe pakketbrievenbussen zijn dus niet alleen te bestellen in onze webshop maar ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Een greep uit de eSafe pakketbrievenbussen collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Pakketbus Bulkbox zwart

  De pakketbus Bulkbox zwart van TuinExtra is gemaakt voor de ontvangst van pakketjes en goederen. U geeft de code op aan de leverancier bij bestelling en deze leverancier levert de goederen af in uw Bulkbox als u niet thuis bent. U kunt met deze Bulkbox pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 50 x 30 x 80 cm. Deze Bulkbox is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De bus is 52 cm hoog, 90 cm breed en 42 cm diep. Aan de onderzijde zit een gat voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De Bulkbox zwart kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs.

   

 • De brievenbus pakket Shopperbox Digital zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 45 x 34 x 17 cm. Deze wandbrievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veel plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De brievenbus is voorzien van een digitaal slot. De code geeft u door bij bestelling en de bezorger kan de brievenbus eenvoudig openen om het pakket achter te laten. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje aan de voorzijde. De brievenbus is 57 cm hoog, 40 cm breed en 25 cm diep. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

  Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus shopperbox Digital is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  Demonstratie video Pakketbrievenbus Shopperbox Digital.

   

   

   

 • De brievenbus pakket Fenix zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 37 x 29 x 14,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veel plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 5 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de voorzijde of achterzijde, afhankelijk van de montage. De brievenbus is 125 cm hoog, 20 cm breed en 40 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

  Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus Fenix is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  Demonstratie video Pakketbrievenbus Fenix Top.

 • Pakketbrievenbus Fenix Front zwart

  De brievenbus pakket Fenix Front zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 62 x 22 x 21 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. Met het cijferslot is het eenvoudig om pakketten te laten leveren en retour halen. U geeft de cijfercode door bij bestelling in de webshop en de bezorger kan uw pakket eenvoudig mee retour nemen.De brievenbus is gemaakt van 5 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de voorzijde, het deurtje met codeslot en sleutels voor pakketjes dus ook aan de voorzijde. De post neemt u uit aan de achterzijde. De brievenbus is 125 cm hoog, 27 cm breed en 40 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

  Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus Fenix Front is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

  Demonstratie video Pakketbrievenbus Fenix.

 • Pakketbrievenbus Dropbox Small zwart

  De brievenbus pakket Dropbox Small zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 37 x 29 x 14,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 99 cm hoog, 37 cm breed en 28 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

  Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus Dropbox is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

   

 • Pakketbrievenbus Dropbox Medium zwart

  De brievenbus pakket Dropbox Medium zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 47 x 38 x 14,5 cm. Deze brievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje met slot en sleutels aan de achterzijde. De brievenbus is 99 cm hoog, 54 cm breed en 28 cm diep. Aan de onderzijde zit een strip voor eenvoudige bevestiging op een grondanker of betonvoet. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren. Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs.

   

 • Pakket Parcelbox M eSafe

  De pakketbox M zwart van TuinExtra is gemaakt voor pakketjes. U kunt deze gebruiken naast uw eigen brievenbus voor de ontvangst van pakketjes met een maximale afmeting van 49 x 29 x 43 cm. Deze pakketbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veen plezier van deze pakketbus. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, de pakketbezorger legt het pakje in de Parcelbox M en drukt op het knopje. De Parcelbox is dan vergrendelt en enkel te openen door de eigenaar met een meegeleverd sleuteltje. De pakketbus is 50 cm hoog, 51 cm breed en de uitsteek is 30 cm. De pakketbus Parcelbox M kan in de gehele Benelux bezorgd worden. De eSafe Parcelbox is een kwaliteitsproduct voor jaren.

  Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De Parcelbox M is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

   

 • Brievenbus Entrada zwart

  De brievenbus Esafe Entrada zwart van TuinExtra is gemaakt voor post. Deze strakke brievenbus is uitermate geschikt voor elk type huis.  De brievenbus is gemaakt van aluminium en hoogwaardig gepoedercoat. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, de brievenbus wordt leeg gehaald aan de voorzijde. De brievenbus is 39 cm hoog en voldoet aan alle normen qua postbezorging. De brievenbus Entrada kan in de gehele Benelux bezorgd worden.

  Voor ontvangst van pakketjes is een brievenbus Entrada te combineren met een Parcelbox M van eSafe.

  De Entrada Esafe zwart is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

   

Call Now Button