Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Exclusieve buitenverlichting

De sterkste buitenlampen van Nederland

De exclusieve buitenverlichting van TuinExtra is een fraai voorbeeld dat design buitenverlichting zowel een klassieke als moderne uitstraling kan geven aan uw huis of tuin. Deze serie bestaat uit zowel wandlampen, plafondlampen als staande armaturen. Ook is er een moderne hoge lantaarn leverbaar. De exclusieve buitenlampen zijn vervaardigd van RVS304 in 2 mm dikte. Dit zorgt ervoor dat de buitenlamp zo sterk is dat u erop mag gaan staan. Na productie wordt de buitenlamp voorzien van een hechtlaag en een uitermate sterke poedercoating. De standaardkleuren zijn matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. Armaturen in een andere RAL-kleur en buitenlampen in andere afmetingen zijn mogelijk ! Bekende modellen in deze serie buitenverlichting zijn o.a. de Sydney 2000, Atlanta 1996, Peking 2008, Parijs 1900 en Rio 2016. Daardoor zijn deze tijdloze moderne buitenlampen een sieraad voor huis en tuin. Maatwerk is mogelijk qua afmeting of qua kleur, neem evt contact met ons op voor meer informatie.

Buitenverlichting showroom met webshop:

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen in de serie Olympische exclusieve buitenverlichting. Al deze modellen exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Showroom en webshop buitenverlichting:

Alle modellen exclusieve buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken. Maar ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.