Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Bloembak cortenstaal Botan cortenstaal 60 x H 100 cm

Bloembak cortenstaal Botan cortenstaal 60 x H 100 cm

Brievenbus Bern Stoer! zwart

Deze grote, robuuste Stoer! brievenbus is gemaakt van metaal en daarna matzwart gepoedercoat. U kunt deze brievenbus direct aan de wand monteren.  Het strakke design en de grote afmetingen van 42 x 30 x 15 cm (h x b x d) maakt deze Bern brievenbus zeer functioneel, maar toch zeker ook mooi. De Bern stoer brievenbussen zijn voorzien van een Eurolock cilinderslot met natuurlijk 2 sleutels. De inworpopening is 38 x 320 millimeter, hierdoor past alle normale post met gemak in de brievenbus. De klep van de brievenbus opent aan de bovenzijde waardoor u de post gemakkelijk kunt verwijderen en deze niet meteen op de grond zal vallen.  De Stoer! Bern brievenbus antracietgrijs is te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Cortenstaal

 770,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Hoogte: 100 cm
Breedte: 60 cm
Kleur: Roest
Materiaal: Cortenstaal
Naam: Botan
Soort: Bloembak

Bloembak cortenstaal rond Botan 60 x 100 cm

Deze grote, robuuste ronde bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. De doorsnede is 60 cm, de hoogte is 100 cm. De dikte van het cortenstaal van deze bloembakken is 3 mm. Deze plantenbak weegt 60 kg. De verhoogde poten geven deze bloembak een luxe en luchtige uitstraling. De bloembakken zijn indien noodzakelijk aan de binnenzijde verstevigd met strips zodat het cortenstaal niet vervormd. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De plantenbak zal dus nooit doorroesten. Er zijn vele afmetingen ronde plantenbakken van cortenstaal beschikbaar.  De bakken worden in blank cortenstaal geleverd. Na ca 2 weken heeft het een beschermende roestlaag. Het roestproces is voltooid na ca 3 a 5 maanden. De bloembak heeft dan een donkerbruine kleur en geeft niet meer af. De cortenstalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Alle bloembakken worden geleverd als 1 geheel, geen bouwpakket dus. De bloembakken zijn voorzien van een bodem met kleine voetjes en afwateringsgaten.

Deze bloembak wordt gratis bezorgd door een transporteur in Nederland en België. Wenst u bezorging en plaatsing door een koerier, dat kan, neem dan contact met ons op: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra