Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Bloembak rechthoekig hardhout 200 x 50 x H 60 cm

Bloembak rechthoekig hardhout 200 x 50 x H 60 cm

Plantenbak hardhout 200 x 50 x H 60 cm

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 50 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 65 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie.

De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. De hardhouten bloembakken worden gratis afgeleverd binnen Nederland en België.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Hardhout

 1.099,00

Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Afmeting: 200 x 50 x H 60 cm
Kleur: Hardhout
Materiaal: Hardhout
Naam: Bloembak vierkant hardhout
Soort: Bloembak

Plantenbak hardhout 200 x 50 x H 60 cm

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van eerste klasse duurzaam hardhout. Deze plantenbak is 200 x 50 cm en 60 cm hoog. De bloembak weegt 65 kg. De hardhouten bloembakken kunt u mooi plaatsen in uw tuin of op uw terras. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van hardhout beschikbaar.  De bloembakken zijn voorzien van pootjes van 10 cm hoog. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling. Door de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Als u de bakken niet behandeld zullen de plantenbakken geleidelijk ‘vergrijzen’. Het ‘vergrijzen’ heeft geen invloed op de kwaliteit van de bakken. Er wordt gebruikt gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de bodem wordt bekleed met anti worteldoek. De zijkanten worden bekleed met waterdicht folie. Indien gewenst kunnen we de plantenbakken ook voorzien van wielen. De hardhouten bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra