TuinExtra showroom buitenverlichting en brievenbussen Kaatsheuvel

Showroom boordevol buitenverlichting:

Showroom TuinExtra buitenverlichting:

In Kaatsheuvel vindt u in de showroom van TuinExtra honderden modellen buitenlampen en tientallen brievenbussen. U kunt in de showroom daadwerkelijk beoordelen of de buitenverlichting welke u op deze website heeft gezien ook is wat u ervan verwacht. Alle buitenverlichting is werkend te beoordelen. Soms tonen we u een buitenlamp in een andere kleur of afmeting, maar we streven erna alles wat u op deze website kunt zien ook in de showroom te tonen. Zo kunt u bij ons tientallen showmodellen bekijken van erkende merken buitenverlichting zoals: Royal Botania, Roger Pradier, Il Fanale, Bega verlichting, Light & Style, Franssen verlichting, Oud Hollandse verlichting, Stral RVS buitenverlichting, enz. Maar ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment buitenverlichting.

Gratis en vrijblijvend lichtadvies:

Bij TuinExtra kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend lichtadvies over buitenverlichting. We adviseren u graag over de soort buitenlampen, de lichtbronnen en de plaatsen van de tuinverlichting. Een goed advies is voor ons vanzelfsprekend en voor u vast ook een toegevoegde waarde.

Showroom brievenbussen:

Naast honderden buitenlampen tonen we u ook tientallen brievenbussen, zowel wandbrievenbussen als vrijstaande brievenbussen. In de showroom vindt u hardstenen brievenbussen, klassieke donkergroene brievenbussen maar ook Bobi brievenbussen en Safepost brievenbussen.

Kortom als u net dat extra zoekt voor uw tuin bent u van harte welkom in onze showroom in Kaatsheuvel.
Graag tot ziens.

Openingstijden:

De showroom van TuinExtra is op afspraak geopend.
Bel voor een afspraak: 0416-530272. In overleg reserveren we 1 uur per klant.

Bestelling vanuit de webshop kunnen op afspraak afgehaald worden in Kaatsheuvel.

Bestellingen vanuit de webshop met als verzendwijze bezorging worden gewoon dagelijks verstuurd.

Call Now Button