Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Showroom buitenverlichting:

In Kaatsheuvel vindt u in de showroom van TuinExtra honderden modellen buitenlampen en tientallen bloembakken en brievenbussen. U kunt in de showroom daadwerkelijk beoordelen of de buitenverlichting welke u op deze website heeft gezien ook is wat u ervan verwacht. Alle buitenverlichting is werkend te beoordelen. Soms tonen we u een buitenlamp in een andere kleur of afmeting, maar we streven erna alles wat u op deze website kunt zien ook in de showroom te tonen. Zo kunt u bij ons tientallen showmodellen bekijken van erkende merken buitenverlichting zoals: Royal Botania, Roger Pradier, Il Fanale, Bega verlichting, Light & Style, Bega, ArtdeLight, Gardd, Franssen verlichting, Oud Hollandse verlichting, Stral RVS buitenverlichting, enz. Maar ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment buitenverlichting.

Gratis en vrijblijvend lichtadvies:

TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. Bij TuinExtra kunt u terecht voor gratis en vrijblijvend lichtadvies over buitenverlichting en tuinverlichting. We adviseren u graag over de soort buitenlampen, de lichtbronnen en de plaatsen van de tuinverlichting. Een goed advies is voor ons vanzelfsprekend en voor u vast ook een toegevoegde waarde. Voorkom problemen met uw buitenverlichting in de toekomst en bezoek onze showroom voor gratis lichtadvies.

Showroom brievenbussen:

Naast honderden buitenlampen tonen we u ook tientallen brievenbussen, zowel wandbrievenbussen als vrijstaande brievenbussen. In de showroom vindt u Esafe pakketbrievenbussen, cortenstalen brievenbussen maar ook Bobi brievenbussen, Allux brievenbrievenbussen en Safepost brievenbussen.

Showroom bloembakken:

In de showroom in Kaatsheuvel kunt u tientallen bloembakken en plantenbakken bekijken. Onder andere cortenstalen bloembakken, hardhouten plantenbak, antraciet kunststof bloembakken en hoogglans kunststof bloembakken. Rechthoekig, rond en vierkant. Na bestelling bezorgen we de bloembakken gratis bij u aan huis in Nederland en België.

Kortom als u net dat extra zoekt voor uw tuin bent u van harte welkom in onze showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens.

Openingstijden:

De showroom van TuinExtra is op woensdag t/m zaterdag geopend. wo t/m vr van 10 tot 18 uur zaterdag van 10 tot 17 uur Maandag en dinsdag enkel op afspraak geopend.
TuinExtra showroom buitenverlichting en brievenbussen Kaatsheuvel