Bega: Duitse degelijkheid in buitenverlichting:

Bega verlichting is al jarenlang een begrip in de buitenverlichtingswereld. Deze Duitse fabrikant van buitenverlichting garandeert een kwaliteitsproduct welke geschikt is voor particulier gebruik, maar ook voor openbare ruimtes zoals parkeerplaatsen en bedrijfspanden. De buitenverlichting heeft een hoge mate van slagvastheid wat een lange levensduur garandeert. De beglazing is veelal gemaakt van echt glas, het materiaal is van een degelijke dikte en kwaliteit waardoor het resultaat een sterk en vandalismebestendig buitenarmatuur is.

Bega verlichting fabriceert aluminium armaturen, maar ook roestvrijstalen buitenlampen. Het assortiment bestaat uit staande armaturen als tuinverlichting, wandlampen, inbouwarmaturen, onderwaterverlichting voor vijver of zwembad, prikspots, openbare verlichting, lantaarnpalen en grondspots. Uitmuntend in kwaliteit, maar ook de omvang van het assortiment zal u versteld doen staan. Alle armaturen voldoen aan de CE normen en hebben een hoge IP waarde.

Bega buitenverlichting showroom:

TuinExtra importeert al jarenlang Bega verlichting. In onze showroom in Kaatsheuvel vindt u diverse showmodellen van Bega wandlampen en inbouwarmaturen.

Download folder Bega verlichting
Bezoek website fabrikant

Call Now Button