Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Cortenstalen buitenlampen

Cortenstaal is een trendsettend materiaal op het gebied van buitenverlichting en tuindecoraties. Al jaren worden er van cortenstaal buitenlampen en tuindecoraties ontworpen en vervaardigd. Cortenstaal (lees meer over cortenstaal) heeft als groot voordeel de onderhoudsvrije, beschermende roest laag. Dus Cortenstaal kan niet doorroesten! De oxidatie vormt een beschermend laagje voor het onderliggende metaal. Veel modellen zijn er in zowel wandlampen als staande armaturen. Alle staande modellen zijn uiteraard leverbaar in verschillende hoogtes, waardoor voor elke tuin een succesvol verlichtingsplan kan worden gemaakt. Eventueel is er een passende grondverankering verkrijgbaar.

TuinExtra cortenstaal specialist

TuinExtra heeft een ruim assortiment cortenstalen buitenlampen van eigen fabricaat en van leveranciers. Zo fabriceert TuinExtra in eigen beheer de modellen Oslo, Manhattan en Milano in cortenstaal. In deze serie zijn er zowel wandlampen als staande tuinlampen verkrijgbaar. Daarnaast is TuinExtra dealer van Gardd cortenstalen buitenverlichting. Deze serie buitenlampen heeft staande armaturen zoals de C1S, C2S, C4S, C5S en C6S. Maar ook wandlampen van cortenstaal met een fraai up/down licht.

Showroom en webshop cortenstaal buitenverlichting

Alle modellen cortenstalen buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken. Maar ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.