Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Roestvrijstalen RVS buitenlampen

RVS316 onderscheidt zich van andere samenstellingen roestvrijstaal doordat het uitermate goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit maakt RVS316 uitermate geschikt voor producten welke het gehele jaar bloot gesteld worden aan de weersinvloeden van buiten, ook in kustgebieden. Een roestvrijstalen buitenlamp van RVS316 zal nooit roestvorming vertonen. Lees hier meer over Roestvrijstaal op Wikipedia.

TuinExtra vervaardigt buitenverlichtingsarmaturen van RSV316 in diverse modellen en afmetingen. Zowel wandlampen als staande armaturen. Kwaliteit voor het leven! In onze webshop en showroom kunt u de series Oslo, Milano en Manhattan bekijken en beoordelen. Alle armaturen in deze series zijn er als wandlampen en als staande tuinverlichting in diverse hoogtes.

In onze showroom in Kaatsheuvel vindt u tientallen showmodellen rvs buitenlampen. Maar u kunt de RVS buitenverlichting ook direct bekijken in onze webshop.

Buitenverlichting roestvrijstaal showroom en webshop

Deze nostalgische koperen stallampen zijn vaak uit voorraad leverbaar en natuurlijk direct te bestellen in onze webshop! Maar u kunt ze ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel waar u naast deze koperen stallampen ook honderden andere buitenlampen en tientallen brievenbussen kunt bezichtigen. Graag tot ziens!

Showroom en webshop buitenverlichting

Veel modellen koperen buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken zoals Royal Botania, Roger Pradier, Bega, Frezoli, Lombardo, Gardd, ArtDeLight, Franssen en Albert Leuchten. Verder ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.