Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Cortenstalen brievenbussen

Cortenstaal is een trendsettend materiaal op het gebied van brievenbussen en tuindecoraties. Al jaren worden er van cortenstaal buitenlampen, brievenbussen en tuindecoraties ontworpen en vervaardigd. Cortenstaal (lees meer over cortenstaal) heeft als groot voordeel de onderhoudsvrije, beschermende roest laag. Dus Cortenstaal kan niet doorroesten! De oxidatie vormt een beschermend laagje voor het onderliggende metaal. Er zijn zowel wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen als pakketbrievenbussen verkrijgbaar in cortenstaal. Met de pakketbrievenbussen Pakun, Collu, Giftu, Groningen en Noord Holland kunt u niet allen post ontvangen maar ook pakketjes als u niet thuis bent.

TuinExtra cortenstaal brievenbussen specialist:

TuinExtra heeft een ruim assortiment cortenstalen brievenbussen van eigen fabricaat en van leveranciers. Zo is TuinExtra dealer van Geroba cortenstalen brievenbussen en Stoer cortenstalen wandbrievenbussen, maar fabriceert en importeert TuinExtra ook cortenstalen brievenbussen in eigen beheer. Bezoek onze webshop of de showroom in Kaatsheuvel voor een uniek assortiment brievenbussen.

Showroom en webshop brievenbussen:

Verschillende modellen cortenstalen brievenbussen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom tientallen andere modellen brievenbussen van alle erkende merken. Maar ook eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, brievenbussen en bloembakken, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.