Exclusieve buitenlampen van RVS:

De sterkste buitenlampen van Nederland:

De exclusieve buitenverlichting van TuinExtra is een fraai voorbeeld dat design buitenverlichting zowel een klassieke als moderne uitstraling kan geven aan uw huis of tuin. Deze serie bestaat uit zowel wandlampen, plafondlampen als staande armaturen. Ook is er een moderne hoge lantaarn leverbaar. De exclusieve buitenlampen zijn vervaardigd van RVS304,2 mm dikte. Dit zorgt ervoor dat de lamp zo sterk is dat u erop mag gaan staan. Na productie wordt de buitenlamp voorzien van een hechtlaag en een uitermate sterke poedercoating. De standaardkleuren zijn matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. Armaturen in een andere RAL-kleur en buitenlampen in andere afmetingen zijn mogelijk ! Bekende modellen in deze serie buitenverlichting zijn o.a. de Sydney 2000, Atlanta 1996, Peking 2008, Parijs 1900 en Rio 2016. Daardoor zijn deze tijdloze moderne buitenlampen een sieraad voor huis en tuin.

Buitenverlichting showroom met webshop:

In onze webwinkel vindt u een overzicht van de beschikbare modellen in de serie Olympische verlichting. Al deze modellen exclusieve buitenverlichting zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel (Noord Brabant).

Onze exclusieve Olympische buitenverlichting collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

 • Buitenlamp Tokio hang:

  De Buitenlamp Tokio vierkant zwart van TuinExtra is een exclusieve buitenlamp gemaakt van 2 mm dik RVS 304. De buitenlamp wordt na fabricage gecoat in 1 van de vijf standaard kleuren, namelijk Matzwart, zwart, antracietgrijs, donkergroen of cremewit. De fitting in de lamp is van porselein gemaakt. Het is een E27 fitting geschikt voor vele soorten lichtbronnen zoals spaarlampen en LED-lampen. De beglazing is gemaakt van echt glas. De garantie op deze buitenlamp is 5 jaar. De buitenlamp Tokio is te zien in onze showroom in Kaatsheuvel of direct te bestellen in deze webshop.

   

 • Buitenlamp Parijs 1900

  De buitenlamp Parijs 1900 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 49 cm, de afmeting van de kap is 15 x 15 x H 25 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, informeer eventueel naar de mogelijkheden.

   

 • Buitenlamp Sydney 2000

  De buitenlamp Syndey 2000 is vervaardigd van 2 mm RVS304. Dit heeft als voordeel dat de lamp nooit kan roesten, ook niet als de poedercoating eventueel beschadigd raakt. De Sydney 2000 is leverbaar in vijf standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 52 cm, de kap is vierkant 20 x 20 en hoog 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Deze uitermate sterke en robuuste buitenlamp is een sieraad voor uw huis. Al de exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

 • Buitenlamp Rio 2016

  De buitenlamp Rio 2016 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 63 cm, de afmeting van de kap is 25 x 25 x H 39 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, dus wenst u een andere Ral kleur of een andere afmeting, informeer naar de mogelijkheden: 0416-530272.

   

 • Exclusieve buitenlamp Atlanta:

  Misschien wel de sterkste buitenlamp van Nederland. De buitenlamp Atlanta 1996 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en kan dus nooit roesten. De Atlanta is leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 26 cm, de breedte is 20 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel of direct te bestellen in de webshop.

   

 • Exclusieve buitenlamp Atlanta XL:

  Misschien wel de sterkste buitenlamp van Nederland. De buitenlamp Atlanta XL is het grote broertje van de Atlanta 1996 en is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 35 cm, de breedte is 25 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, informeer eventueel per email over de mogelijkheden.

   

 • Plafondlamp Peking 2008

  De plafondlamp Peking 2008 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 16 cm, de breedte is 20 x 26 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

   

 • Sokkellamp vierkant Munchen

  De sokkellamp Munchen 1972 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 38 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

   

 • Buitenlamp Seoul 1988

  De lantaarn Seoul 1988 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 52 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, dus wenst u een andere afmeting of kleur neem gerust contact op.

   

 • Buitenlamp Barcelona 1992

  De lantaarn Barcelona 1992 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 108 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, bezoek onze showroom als u een andere afmeting of een andere Ral kleur wenst.

   

 • Buitenlamp Athene 2004

  De lantaarn Athene 2004 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp bovengronds is 180 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is standaard voorzien van een grondstuk van 50 cm welke in de grond geplaatst dient te worden. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Maatwerk is mogelijk, informeer eventueel naar de mogelijkheden.

   

 • Lantaarn Amsterdam 1928

  De moderne lantaarn Amsterdam 1928 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 250 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Andere RAL-kleuren en buitenlampen in andere afmetingen kunnen op aanvraag gefabriceerd worden! Deze mooie moderne lantaarnpaal met vierkante kap is een sieraad voor elke tuin en terras. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

Call Now Button