Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Roger Pradier geeft 25 jaar garantie op buitenlampen

U kent het misschien wel, u koopt een buitenlamp en na een paar jaar laat de verf helemaal los. Geen fraai gezicht, zo´n buitenlamp waar de verf van afbladdert naast uw voordeur. Bij TuinExtra kunt u terecht voor Roger Pradier buitenverlichting. Roger Pradier is een Franse fabrikant van buitenverlichting en tuinverlichting welke 25 jaar garantie geeft op alle producten, ook als u de verlichting direct aan zee plaatst. Roger Pradier kan deze garantie geven door de extreem goede hechting van de coating op het aluminium. U kunt kiezen uit tientallen standaard kleuren coating zoals zwart, antracietgrijs, donkergroen, wit, donkerblauw, bordeauxrood, enz op uw buitenlamp, maar Roger Pradier fabriceert ook zinken buitenlampen en messing buitenlampen.

Groot assortiment Roger Pradier

Roger Pradier is van oudsher gespecialiseerd in klassieke buitenlampen. Het bekendste model is de wandlamp met krul, leverbaar in vele afmetingen en met vele verschillende modellen kappen.  Bekende series van Roger Pradier zijn de Avenue, Place des Vosges, Louis XIII, Monaco, Chenonceau, Vieille France en Louis Philippe. Fraaie Franse namen voor series buitenverlichting welke vaak bestaan uit diverse modellen wandlampen, plafondlampen aan ketting en lantaarnpalen in diverse hoogtes voor in de tuin. De lantaarnpalen zijn vaak leverbaar met 1, 2, 3 of 4 kappen op de mast. Kijk voor een overzicht van de populairste modellen van Roger Pradier in onze webshop Roger Pradier.

De laatste jaren maakt Roger Pradier ook steeds meer fraaie moderne buitenlampen met dezelfde kwaliteit en dezelfde garantie van 25 jaar. Vaak worden deze modellen ook voorzien van de nieuwste lichtbronnen zoals Led-verlichting. De grotere modellen zijn niet alleen geschikt voor particuliere tuinen maar ook voor parken en openbare ruimtes.

Showroom buitenverlichting

TuinExtra heeft in de showroom tientallen showmodellen van Roger Pradier buitenverlichting. U kunt deze modellen en de kleuren beoordelen en bekijken in de showroom in Kaatsheuvel, uiteraard voorzien wij u indien gewenst van een gratis en vrijblijvend advies.  Kijk voor meer informatie over Roger Pradier op de website van TuinExtra of bezoek onze showroom. Voor de openingstijden en de routebeschrijving kunt u hier kijken.

Graag tot ziens!