Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Verlichtingsplan voor de tuin:

Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het buiten donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u graag bij het aanleggen van tuinverlichting of buitenverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is. Een goed lichtplan is hierbij belangrijk.

Bij TuinExtra kunt u terecht om een vrijblijvend en gratis een lichtplan te laten maken bij uw tuintekening. Een verlichtingsplan bestaat uit een advies over de soorten buitenverlichting, de plaatsen van de buitenarmaturen, de lichtbronnen welke in de armaturen het beste gebruikt kunnen worden en de hoogtes van de armaturen welke u uiteindelijk nodig heeft. Welke buitenlampen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom.

Als u door ons een verlichtingsplan wilt laten maken inventariseren we eerst de bestaande situatie en uw wensen. Deze wensen en onze kennis zijn een goede basis voor een mooi lichtplan. Dit lichtplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi en wat vindt u belangrijk. Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht? Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben? Als het gewenst is komen we uw situatie bij u ter plaatse bezichtigen om een goed beeld van de situatie te krijgen. Indien gewenst kunnen we ook een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van het pand en de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën van de opdrachtgever. Natuurlijk is daarbij ook het budget belangrijk.

Gratis lichtadviesavond:

Circa één keer per maand houdt TuinExtra een lichtadviesavond. De uitgebreide showroom is deze avond alleen op afspraak geopend en daardoor kunnen wij in alle rust met u een goed lichtplan maken. Wilt u een afspraak maken voor de volgende lichtadviesavond, stuur dan een email naar info@tuinextra.nl en meld u aan. Natuurlijk is het altijd mogelijk om buiten openingstijden en buiten de lichtadviesavond een afspraak te maken voor een compleet verlichtingsplan, stuur een email naar info@tuinextra.nl of bel: 0416-530272. Neem uw tuintekening en eventueel foto’s van de tuin mee voor een goed advies. Graag tot ziens!