Il Fanale verlichting:

Il Fanale is sinds 1979 producent van authentieke koperen verlichting, niet alleen binnenverlichting maar ook koperen buitenlampen. Alle buitenlampen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, messing, porselein, ijzer, keramiek en glas.

De armaturen worden geheel volgens de technieken van kopersmeedwerk met de hand gemaakt. Het armatuur wordt na fabricage op een bepaalde manier verouderd zodat direct een armatuur met een mooie oude uitstraling ontstaat. Het armatuur is dus fraai verouderd als het geleverd wordt, deze veroudering zet door met als uiteindelijk resultaat een donkerbruin armatuur. Na ca 10 jaar, afhankelijk van de situatie, zal er een lichtgroene oxidatie op het armatuur ontstaan.

Zo produceert Il Fanale verlichting een fraai kwalitatief armatuur wat toch betaalbaar is. Il Fanale heeft een zeer groot assortiment binnenverlichting, buitenverlichting en tuinverlichting. De verschillende kappen zijn leverbaar met meerdere steunen. Zo heeft u een keuze uit honderden modellen wandlampen met voor elke situatie een passend armatuur. Ook staat Il Fanale bekend om het grote assortiment plafondlampen, zowel aan een ketting als rechtstreeks aan het plafond bevestigd. Daarnaast heeft Il Fanale een groot assortiment lantaarnpalen van verschillende hoogtes. Grondspots en wandinbouwarmaturen maken het assortiment compleet.

Il Fanale showroom en webshop:

TuinExtra is officiële dealer voor Il Fanale verlichting in Nederland. Bezoek onze showroom voor een ruim assortiment koperen buitenverlichting van il Fanale of kijk in onze webshop voor een overzicht van alle Il Fanale buitenverlichting.

Download folder Il Fanale

Een selectie uit de Il Fanale collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Call Now Button