Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Soort
Soort
Meer
Materiaal
Materiaal
Meer
Vorm
Vorm
Kleur
Kleur
Meer
Merk
Merk
Meer
Prijs
Prijs – slider
Prijs – inputs
Soort
Soort
Meer
Merk
Merk
Meer

Koperen buitenlampen specialist

TuinExtra is gespecialiseerd in koperen buitenlampen, zowel eigen productie als A merken zoals Il Fanale en Frezoli. De koperen stallampen van TuinExtra worden speciaal voor TuinExtra door een kopersmid vervaardigt. We beloven u een uniek assortiment, wat we beloven maken we waar. De serie koperen buitenlampen welke we laten maken bestaat uit diverse wandlampen, staande armaturen en een plafondlamp. De buitenlampen zijn gemaakt van koper. Koper is bij levering rood van kleur. Door de luchtvochtigheid zal het binnen enkele maanden verkleuren naar een fraaie donkerbruine kleur. De fitting is gemaakt van porselein en geschikt voor gloeilampen, ledlampen en spaarlampen van maximaal 60 watt. De beglazing is helder en gemaakt van echt glas.

Buitenverlichting van koper Il Fanale en Frezoli

Il Fanale is een Italiaanse fabrikant van buitenlampen gemaakt van koper en messing. Het betreft een ruim assortiment buitenlampen welke na fabricage direct verouderd worden. Beroemde armaturen zijn de Il Borgo buitenlampen van Il Fanale, maar ook de wat moderne buitenlamp Drop, Decori en Cone winnen snel aan populariteit.
Frezoli is een fabrikant van koperen stallampen zoals de Lucce, Ceggia en Bogera. Frezoli maakt ook buitenlampen in andere materialen zoals brons en aluminium matzwart.

Koperen buitenverlichting showroom en webshop

Deze nostalgische koperen stallampen zijn vaak uit voorraad leverbaar en natuurlijk direct te bestellen in onze webshop! Maar u kunt ze ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel waar u naast deze koperen stallampen ook honderden andere buitenlampen en tientallen brievenbussen kunt bezichtigen. Graag tot ziens!

Showroom en webshop buitenverlichting

Veel modellen koperen buitenlampen zijn te bezichtigen in onze webshop, maar ook in onze showroom in Kaatsheuvel. Daarnaast vindt u in onze showroom honderden andere modellen buitenverlichting van alle erkende merken zoals Royal Botania, Roger Pradier, Bega, Frezoli, Lombardo, Gardd, ArtDeLight, Franssen en Albert Leuchten. Maar wat TuinExtra uniek maakt zijn de buitenlampen van eigen import en fabricage, kortom een uniek assortiment voor elk wat wils. TuinExtra is al 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting, met gratis lichtadvies. Neem evt. uw tuintekening mee.