Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

De mooiste grote buitenlampen voor villa en herenhuis

Soms vraagt een huis net iets extra als het gaat om de buitenverlichting. Een klein rijtjeshuis vraagt om een andere buitenlamp dan een mooie grote geven van een oud herenhuis of een villa. Het is belangrijk dat u het formaat van uw nieuwe buitenlamp aanpast aan het formaat van de gevel. Kijk hierbij ook naar de afmeting van de deur en alles wat hierbij hoort aan bovenlicht en bijvoorbeeld hardstenen sierranden. Bij twijfel, bezoek de showroom in Kaatsheuvel, daar kunt u al deze buitenlampen bekijken en beoordelen. En u heeft gratis de mening van een expert met 20 jaar ervaring in buitenverlichting en lichtadvies.

 

Tip 1: Royal Botania Dome

Royal Botania maakt al vele jaren de wandlamp Dome. Deze populaire buitenlamp was er met twee kleuren beglazingen, de Dome met helder glas en de Dome met smoke glass. Het aluminium wordt gepoedercoat in ral 9005 zwart. TuinExtra levert de Dome vaak uit voorraad, bezoek onze showroom in Kaatsheuvel om deze fraaie moderne buitenlamp te bekijken.   

 

Tip 2: Roger Pradier buitenlampen met krul

Roger Pradier maakt al vele jaren exclusieve buitenlampen, onder andere deze kenmerkende modellen met een krul als wandsteun. Deze populaire buitenlampen zijn totaal allemaal ca 100 cm hoog. Het aluminium wordt op zeer goede wijze gepoedercoat, de lakgarantie op Roger Pradier lampen is 25 jaar. Roger Pradier buitenlampen zijn er in vele verschillende modellen en kleuren. TuinExtra levert al meer dan 20 jaar Roger Pradier buitenlampen, bezoek onze showroom in Kaatsheuvel om deze fraaie klassieke buitenlampen te bekijken.   

 

Tip 3: Buitenlamp Bristol

De buitenlamp Bristol is 52 cm hoog. Klassiek met een vleugje modern. De Bristol is er in twee uitvoeringen. De eerste is een blank messing Bristol. Deze zal buiten nog licht verkleuren naar een matte geel/bruine kleur. De tweede uitvoering is de Bristol in zwart. Deze is ook gemaakt van messing maar na productie voorzien van een zwarte finish laag. De beglazing van deze buitenlampen is van echt glas, de extra binnenste beglazing en de fraaie ledlamp geven deze buitenlamp een extra chique uitstraling. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel en bekijk de Bristol buitenlamp of een van de andere buitenlampen in onze uitgebreide showroom.

 

Tip 4: Buitenlamp Rio

De buitenlamp Rio is 52 cm hoog. Een klassieke buitenlamp voor een grote voordeur met een modern twist. De Rio is gemaakt van RVS. Het roestvrijstaal is na fabricage gecoat in de standaard kleuren matzwart, zwart, antraciet, cremewit of donkergroen. Omdat de basis RVS is kan deze buitenlamp nooit roesten. De fabrieksgarantie is 5 jaar. De beglazing van deze buitenlamp is van echt glas, de fitting E27 voor een fraaie LED lamp naar keuze. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel en bekijk de Rio buitenlamp of een van de andere buitenlampen uit onze uitgebreide collectie.

 

Tip 5: Buitenlamp Hogar

De moderne buitenlamp Hogar van Roger Pradier is er in twee afmetingen, 60 cm of 80 cm hoog. Een moderne buitenlamp voor een grote voordeur met een modern twist. De Hogar is gemaakt van aluminium. Het aluminium is na fabricage op uitstekende wijze gecoat waardoor u 25 jaar garantie krijgt op de Roger Pradier buitenlampen. De beglazing van deze buitenlamp is van echt glas, de fitting GU10 voor een fraaie LED lamp naar keuze. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel en bekijk de Hogar buitenlamp of een van de andere buitenlampen uit onze uitgebreide collectie.

 

Buitenlampen showroom

TuinExtra heeft een uniek assortiment buitenlampen, van groot tot klein. Niet alleen erkende A-merken zoals Roger Pradier, Royal Botania, Frezoli, Gardd, Bega, Delta Light, Albert leuchten en Artdelight maar ook buitenlampen van eigen productie en eigen import. We tonen u dit unieke assortiment in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Met meer dan 20 jaar ervaring geven we u graag gratis en vrijblijvend lichtadvies voor uw situatie. Neem eventueel uw tuintekening mee. Of maak een foto van de situatie en we helpen u graag aan uw droom buitenlamp.