Stral: design van weerbestendig RVS.

Stral is een Italiaanse producent van roestvrijstalen buitenlampen in roestvrijstaal316. RVS316 onderscheidt zich van andere samenstellingen roestvrijstaal doordat het uitermate goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit maakt RVS316 uitermate geschikt voor producten welke het gehele jaar bloot gesteld worden aan de weersinvloeden van buiten, ook in kustgebieden. Een RVS buitenlamp van RVS316 zal nooit roestvorming vertonen. Lees hier meer over Roestvrijstaal op Wikipedia.

Stral vervaardigt buitenverlichtingsarmaturen van RSV316 in diverse modellen en afmetingen. Zowel wandlampen, staande armaturen, prikspots, wandinbouwarmaturen en grondspots. Kwaliteit voor het leven! In onze webshop en showroom kunt u de series Flyback en Tower bekijken en beoordelen. Alle armaturen in deze series zijn er als wandlampen en als staande tuinverlichting in diverse hoogtes.

In onze showroom in Kaatsheuvel vindt u tientallen showmodellen Stral rvs buitenlampen. Maar u kunt de Stral buitenverlichting ook direct bekijken in onze webshop.

Download folder Stral RVS buitenlampen

Bekijk hier onze Stral roestvrijstaal 316 collectie:

Klik op een foto voor meer informatie over het product.

Call Now Button