inbouwarmaturen in trap
Lichtplan op locatie advies door TuinExtra buitenverlichting
Lichtplan op locatie advies door TuinExtra buitenverlichting
Lichtplan op locatie advies door TuinExtra buitenverlichting

LOL in je tuin!

Lichtadvies Op Locatie.

LOL staat bij TuinExtra niet alleen voor plezier maar ook voor lichtadvies op locatie. Wij bezoeken u thuis om samen met u een lichtplan te maken met als doel uw tuin fraai te verlichten. Buitenverlichting bepaald voor een groot deel de sierwaarde van uw tuin als het ‘s-avonds donker is. Een goed advies en creatieve ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij helpen u bij het aanleggen van tuinverlichting of buitenverlichting zodat uw tuin ‘s-avonds mooi verlicht is.

Wat kunt u verwachten?

 • Gratis verlichtingsplan
 • Bezoek aan huis
 • Demonstratie armaturen
 • Maatwerk advies
 • Tijdstip wat u wenst

Gaat u uw tuin opnieuw aanleggen of heeft u een nieuwbouwhuis en moet de tuin nog aangelegd worden ? Bij TuinExtra heeft u ook de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een verlichtingsplan te laten maken bij uw tuintekening. Een lichtplan bestaat uit een advies over de soorten buitenarmaturen, de plaatsen van de buitenlampen, de lichtbronnen welke in de armaturen gebruikt worden en de hoogtes van de armaturen. Welke buitenlampen u mooi vindt is en blijft voor een groot deel smaak, daarvoor nodigen we u graag uit in onze showroom.
Als u door ons een lichtplan wilt laten maken wordt er allereerst geïnventariseerd wat uw wensen zijn. Deze wensen in combinatie met onze kennis zijn een goede basis voor een mooi verlichtingsplan. Dit lichtplan ontstaat in overleg met u. Wat vindt u mooi, wat vindt u belangrijk. Waar wilt u functioneel licht en waar sfeerlicht. Wat zijn de sierobjecten in de tuin en wilt u deze uitgelicht hebben. Natuurlijk helpen we u daarbij. Indien gewenst kunnen we een advies uitbrengen over de keuze van de armaturen. Een armatuur moet passen bij de architectuur en uitstraling van het pand en van de tuin maar moet ook voldoen aan de ideeën en de smaak van de opdrachtgever. Natuurlijk zijn daarbij de levertijd en het budget ook belangrijk.Neem voor meer informatie contact met ons op. Een bezoek op locatie is gratis met een maximale afstand van ca 75 kilometer vanaf Kaatsheuvel. Woont u verder weg, geen probleem, overleg even telefonisch en we plannen een afspraak bij u thuis. Het bezoek zal op een avond plaatsvinden in overleg. We passen ons aan aan uw agenda.

Een LOL avond van TuinExtra zorgt later voor veel plezier van uw tuin!

Meld u nu gratis aan voor onze LOL avond.

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mail: (verplicht)

  Onderwerp:
  Lichtadvies

  Uw bericht:

  Call Now Button