Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Aanbieding!

Bloembak cortenstaal rond 80 x 80 cm

Bloembak cortenstaal rond 80 x 80 cm

Bloembak cortenstaal rond 80 x 80 cm

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een doorsnede van 80 cm en een hoogte van 80 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het cortenstaal te voorkomen. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De plantenbak zal dus nooit doorroesten. Er zijn vele afmetingen ronde plantenbakken van cortenstaal beschikbaar.  De bakken worden veelal in blank cortenstaal geleverd. Na ca 2 weken heeft het een beschermende roestlaag. Het roestproces is voltooid na ca 3 a 5 maanden. De bloembak heeft dan een donkerbruine kleur en geeft niet meer af.

Deze bloembak heeft een bodem met afwateringsgaten en kleine voetjes. Hierdoor staat de bloembak ca 1,5 cm los van de ondergrond en watert de bloembak goed af. De bloembak is waar nodig aan de binnenzijde verstevigd en wordt als 1 geheel geleverd. De cortenstalen bloembakken van TuinExtra zijn gemaakt van 2 mm cortenstaal. De plantenbakken zijn in 1 geheel gefabriceerd, dus u krijgt geen bouwpakket. De bloembakken zijn waar nodig aan de binnenzijde verstevigd met strips en hoekstrips. De bloembakken worden gratis afgeleverd in Nederland en België.

De cortenstalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Bekijk hier het complete overzicht van alle modellen cortenstalen bloembakken.

 

bloembakken plantenbakken cortenstaal roest tuinextra prijslijst 2019

Productinformatie cortenstalen bloembakken

Merk: TuinExtra
Materiaal: Cortenstaal

Oorspronkelijke prijs was: € 459,00.Huidige prijs is: € 429,00.

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: Ø 80 x H 80 cm
Kleur: Roest
Materiaal: Cortenstaal
Naam: Bloembak corten rond
Soort: Bloembak

Bloembak cortenstaal rond 80 x 80 cm

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak heeft een doorsnede van 80 cm en een hoogte van 80 cm. De bloembak is aan de binnenzijde verstevigd om vervormen van het cortenstaal te voorkomen. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De plantenbak zal dus nooit doorroesten. Er zijn vele afmetingen ronde plantenbakken van cortenstaal beschikbaar.  De bakken worden veelal in blank cortenstaal geleverd. Na ca 2 weken heeft het een beschermende roestlaag. Het roestproces is voltooid na ca 3 a 5 maanden. De bloembak heeft dan een donkerbruine kleur en geeft niet meer af. De cortenstalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Alle bloembakken worden geleverd als 1 geheel, geen bouwpakket dus. De bloembakken zijn voorzien van een bodem met voetjes en afwateringsgaten.

Deze bloembak wordt gratis bezorgd door een transporteur in Nederland en België. Wenst u bezorging en plaatsing door een koerier, dat kan, neem dan contact met ons op: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Vakantiesluiting en Korting zomer 2024:

TuinExtra is wegens vakantie gesloten van 15 t/m 30 juli.

Bestellingen in de webshop worden zsm na onze vakantie vanaf ca 31 juli verstuurd.

Ontvangt nu extra korting, als dank voor uw geduld:
– 5 % korting tot 1000 euro
– 10 % korting vanaf 1000 euro

De korting wordt extra berekend in de winkelwagen.