Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Bloembak cortenstaal rechthoekig 200 x 50 x H 60cm met wielen

Bloembak cortenstaal rechthoekig 200 x 50 x H 60cm met wielen

Bloembak cortenstaal rechthoekig 200 x 50 x H 60cm met wielen

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze verrijdbare bloembak is 200 x 50 x hoog 60 cm. Deze bloembak weegt 73 kg. De bodem is verstevigd en verhoogd en voorzien van 4 zwenkwielen met een draagkracht van 450 kg per wiel. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De plantenbak zal dus nooit doorroesten. Er zijn vele modellen vierkante en rechthoekige plantenbakken van cortenstaal beschikbaar.  De bakken worden in blank cortenstaal geleverd. Na ca 2 weken heeft het een beschermende roestlaag. Het roestproces is voltooid na ca 3 a 5 maanden. De bloembak heeft dan een donkerbruine kleur en geeft dan niet meer af.

De roestige cortenstalen bloembakken zijn aan de binnenzijde verstevigd waar nodig. De cortenstalen bloembakken van TuinExtra zijn gemaakt van 2 mm cortenstaal. De plantenbakken zijn in 1 geheel gefabriceerd, dus u krijgt geen bouwpakket. De bloembakken zijn waar nodig aan de binnenzijde verstevigd met strips en hoekstrips. De bloembakken worden gratis afgeleverd in Nederland en België.

De cortenstalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

De bloembakken worden gratis afgeleverd in Nederland en België.

Bekijk hier het complete overzicht van alle modellen cortenstalen bloembakken.

 

bloembakken plantenbakken cortenstaal roest tuinextra prijslijst 2019

Productinformatie cortenstalen bloembakken

Merk: TuinExtra
Materiaal: Cortenstaal

 564,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: 200 x 50 x H 60 cm
Kleur: Roest
Materiaal: Cortenstaal
Naam: Bloembak cortenstaal met wielen
Soort: Bloembak

Bloembak cortenstaal rechthoekig 200 x 50 x H 60cm met wielen

Deze grote, robuuste bloembakken zijn gemaakt van cortenstaal en te plaatsen in uw tuin of op uw terras. Deze bloembak is 200 x 50 x hoog 60 cm. De bodem is verstevigd en verhoogd en voorzien van 4 zwenkwielen met een draagkracht van 450 kg per wiel. Cortenstaal is een staalsoort welke roest, maar deze oppervlakteroest is een huidje als beschermlaag tegen doorroesten. De plantenbak zal dus nooit doorroesten. Er zijn vele modellen vierkante plantenbakken van cortenstaal beschikbaar.  De bakken worden in blank cortenstaal geleverd. Na ca 2 weken heeft het een beschermende roestlaag. Het roestproces is voltooid na ca 3 a 5 maanden. De bloembak heeft dan een donkerbruine kleur en geeft niet meer af. De roestige cortenstalen bloembakken zijn aan de binnenzijde verstevigd en voorzien van afwateringsgaten in de bodem.  De cortenstalen bloembakken zijn te bestellen in deze webshop of te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Alle bloembakken worden geleverd als 1 geheel, geen bouwpakket dus. De bloembakken zijn voorzien van een bodem met wielen en afwateringsgaten.

Deze bloembak wordt gratis bezorgd door een transporteur in Nederland en België. Wenst u bezorging en plaatsing door een koerier, dat kan, neem dan contact met ons op: 0416-530272.

Productinformatie cortenstalen bloembakken

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Vakantiesluiting en Korting zomer 2024:

TuinExtra is wegens vakantie gesloten van 15 t/m 30 juli.

Bestellingen in de webshop worden zsm na onze vakantie vanaf ca 31 juli verstuurd.

Ontvangt nu extra korting, als dank voor uw geduld:
– 5 % korting tot 1000 euro
– 10 % korting vanaf 1000 euro

De korting wordt extra berekend in de winkelwagen.