Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Safepost 70-5 RVS brievenbus

Safepost 70-5 RVS brievenbus

Safepost 70-5 RVS brievenbus

De Safepost 70-5 brievenbus RVS is gemaakt van blank roestvrijstaal. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm roestvrijstaal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus.

Merk: Safepost
Materiaal: RVS

 649,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Safepost
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 2 jaar
Afmeting: B 37 x D 28 x H 100 cm
Artikelnummer: SP70-5
Bijzonderheden: 10 jaar garantie
Deur: Voorzijde
Inwerpklep: RVS
Kleur: Rvs
Materiaal: RVS
Naam: Safepost 70-5 RVS
Soort: Brievenbus

Safepost 70-5 RVS brievenbus

De Safepost 70-5 brievenbus RVS is gemaakt van blank roestvrijstaal. Alle Safepost brievenbussen zijn voorzien van een slot en 2 sleutels. De deuren van de brievenbussen zijn vervaardigd van 1,5 mm roestvrijstaal, dit zorgt voor een extra sterke en degelijke brievenbus. De Safepost 70-5 RVS brievenbus is leverbaar met een statief 300 als grondverankering.

Brievenbussen webshop en showroom

TuinExtra is uw specialist in brievenbussen. Een breed assortiment wandbrievenbussen, vrijstaande brievenbussen en pakketbrievenbussen. Ontvang eenvoudig uw post maar ook kleine pakketjes aan huis als u niet thuis bent. Brievenbussen van erkende merken brievenbussen zoals eSafe, Bobi, Geroba, Safepost, Allux, Stoer en eigen modellen TuinExtra brievenbussen. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor gratis en goed advies en beoordeel uw brievenbus in het echt. Bel evt vooraf of uw model getoond wordt in de showroom: 0416-530272.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra