Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Pakketbrievenbus Shopperbox Digital

Pakketbrievenbus Shopperbox Digital

De brievenbus pakket Shopperbox Digital zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 45 x 34 x 17 cm. Deze wandbrievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veel plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is...
Merk: eSafe
Materiaal: Aluminium

 609,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: eSafe
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Afmeting: H 57 x 25 x B 40 cm
Deur: Voorzijde
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Shopperbox digital
Soort: Brievenbus

Pakketbrievenbus Shopperbox

De brievenbus pakket Shopperbox Digital zwart van TuinExtra is gemaakt voor post en pakketjes. U kunt met deze brievenbus pakketjes ontvangen met een maximale afmeting van 45 x 34 x 17 cm. Deze wandbrievenbus is uitermate geschikt voor bedrijven of particulieren met een bedrijf aan huis. Ook consumenten die regelmatig online bestellen hebben veel plezier van deze pakketbrievenbus. De brievenbus is gemaakt van 3 mm dik aluminium. De brievenbus is voorzien van een digitaal slot. De code geeft u door bij bestelling en de bezorger kan de brievenbus eenvoudig openen om het pakket achter te laten. De standaard kleur is matzwart ral 9005. De inwerpopening bevindt zich aan de bovenzijde, het deurtje aan de voorzijde. De brievenbus is 57 cm hoog, 40 cm breed en 25 cm diep. Uiteraard voldoet deze brievenbus aan de normen van TNT post. De brievenbus kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Een kwaliteitsproduct voor jaren.

Een ander kleur is mogelijk tegen geringe meerprijs. De pakketbrievenbus shopperbox Digital is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button