Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Aanbieding!

Venezia Il Fanale buitenlamp 248.09.ORT

Venezia Il Fanale buitenlamp 248.09.ORT

Venezia Il Fanale buitenlamp 248.09.ORT De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de hangende wandlamp 248.09.ort Venezia van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van...
Merk: Il Fanale
Materiaal: Koper

 395,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 6 watt warmwit

12,50
Spaarlamp E27 in diverse wattages tbv buitenverlichting

Spaarlamp E27

11,00
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 3 watt warmwit

9,95

Eigenschappen

Merk: Il Fanale
Fitting: E27 max. 75 watt
Familie: Venezia
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 41 cm
Doorsnede: Ø 22 cm
Beglazing: Helder glas, Opaal glas
Kleur: Koper
Materiaal: Koper
Naam: Venezia 7
Nummer: 248.09.ORT
Soort: Wandlamp
Uitsteek: L 26 cm

Venezia Il Fanale buitenlamp 248.09.ORT

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porcelein, messing, ijzer en glas. De buitenlampen worden geheel met de hand in Italië gefabriceerd volgens de oude technieken van het kopersmeedwerk. Het verlichtingsarmatuur wordt als het gereed is verouderd zodat direct een fraaie oude uitstraling ontstaat. Het assortiment van Il Fanale bestaat uit buitenlampen voor aan de wand, plafond (evt met ketting) en staande armaturen. Prachtige lantaarnpalen tot wel 5 meter hoog. De koperen verlichting van Il Fanale voor een mooie landelijke uitstraling.

De koperen buitenlampen Venezia van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn vele modellen beschikbaar: plafondlampen, wandlampen, kettinglampen en staande armaturen. Dit is de hangende wandlamp 248.09.ort Venezia van Il Fanale. U kunt bij een buitenlamp van Il Fanale kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button