Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Buitenlamp 660508 Albert

Buitenlamp 660508 Albert

Buitenlamp 660508 Albert De buitenlamp 660508 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat  is gepoedercoat. Er zijn 2 standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting welke geschikt is voor vele spaarlampen en led-lampen. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De doorsnede van deze tuinlamp is 10 cm, de hoogte is...
Merk: Albert Leuchten
Materiaal: Aluminium

 279,00

Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Grondverankering 40 cm

34,95

Eigenschappen

Merk: Albert Leuchten
Fitting: E27
Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 50 cm
Breedte: 10 cm
IP waarde: IP44
Aansluitspanning: 230 volt
Beglazing: Opaal glas
Kleur: Wit, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: 660508
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp 660508 Albert

Albert Leuchten is een Duitse fabrikant van buitenverlichting. De Albert buitenlampen worden gemaakt van hoogwaardig aluminium of roestvrijstaal. De aluminium armaturen zijn er in de kleuren zwart, wit, antracietgrijs en zilvergrijs. De beglazing is gemaakt van echt glas.  Het assortiment van Albert Leuchten is zeer uitgebreid. Een deel is te zien op deze website en ook te bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Als uw Albert buitenlamp er niet bij staat kunnen we deze uiteraard wel voor u bestellen. Bekijk voor het gehele assortiment hier: Albert Leuchten catalogus.

De buitenlamp 660508 van Albert Leuchten is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat  is gepoedercoat. Er zijn 2 standaard kleuren: zwart en wit. De buitenlamp is voorzien van een  E27 fitting welke geschikt is voor vele spaarlampen en led-lampen. De beglazing is gestraald mat van echt glas. De doorsnede van deze tuinlamp is 10 cm, de hoogte is 50 cm. Albert Leuchten maakt een groot assortiment buitenlampen. Een deel hiervan tonen we u in deze webshop, u kunt deze buitenlampen of een afgeleide hiervan  ook bekijken in onze showroom in Kaatsheuvel. Informeer eventueel vooraf.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button