Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Halmstad Gegalvaniseerd 26 cm

Buitenlamp Halmstad Gegalvaniseerd 26 cm

Buitenlamp Halmstad gegalvaniseerd 26 cm

Deze degelijke buitenlamp Halmstad is 26 cm hoog en geeft aan 4 zijde licht. De lamp is gemaakt van staal wat daarna gegalvaniseerd is. De zinklaag welke aangebracht wordt bij galvaniseren verouderd door oxidatie naar een matte zilvergrijze kleur. De Halmstad is buitenlamp van gegoten metaal met een dikke wanddikte, dit maakt deze buitenlamp uitermate stevig en vandalismebestendig. De hoogte is 26 cm, de breedte is 12 x 12 cm. Alle armaturen zijn voorzien van een E27-fitting voor  ledlampen. De IP-waarde van deze buitenlamp is IP65. Voor de staande armaturen zijn universele grondverankeringspinnen verkrijgbaar.

De Halmstad buitenverlichting is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Metaal

 265,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 6 watt warmwit

9,95
Buitenverlichting toebehoren grondspie grondanker 40 cm

Grondverankering 40 cm

34,95

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: E27
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 26 cm
Breedte: 12 cm
IP waarde: IP65
Kleur: Zilvergrijs
Materiaal: Metaal
Naam: Halmstad
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Halmstad gegalvaniseerd 26 cm

Deze degelijke buitenlamp Halmstad is 26 cm hoog en geeft aan 4 zijde licht. De lamp is gemaakt van staal wat daarna gegalvaniseerd is. De zinklaag welke aangebracht wordt bij galvaniseren verouderd door oxidatie naar een matte zilvergrijze kleur. De Halmstad is buitenlamp van gegoten metaal met een dikke wanddikte, dit maakt deze buitenlamp uitermate stevig en vandalismebestendig. De hoogte is 26 cm, de breedte is 12 x 12 cm. Alle armaturen zijn voorzien van een E27-fitting voor ledlampen. De IP-waarde van deze buitenlamp is IP65. Voor de staande armaturen zijn universele grondverankeringspinnen verkrijgbaar. De Halmstad buitenverlichting is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra