Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Buitenlamp Royal Botania Beacon staand zwart

Buitenlamp Royal Botania Beacon staand zwart

Royal Botania Beacon staand zwart Royal Botania verlichting staat bekend om kwaliteit en design. Nieuw is het armatuur Beacon voor in de tuin. Het is een buitenlamp met decoratieve LED lichtbron ingebouwd. De buitenkant van de spot is gemaakt van porselein en eerste klas teak hardhout. De kleur van de kap is zwart. De lichtbron is led van 2,2 watt met...
Merk: Royal Botania
Materiaal: Porselein

 699,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: Incl. led
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 100 cm
Breedte: 10 cm
IP waarde: IP65
Kleur: Zwart
Materiaal: Porselein
Naam: Beacon
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Beacon staand zwart

Royal Botania verlichting staat bekend om kwaliteit en design. Nieuw is het armatuur Beacon voor in de tuin. Het is een buitenlamp met decoratieve LED lichtbron ingebouwd. De buitenkant van de spot is gemaakt van porselein en eerste klas teak hardhout. De kleur van de kap is zwart. De lichtbron is led van 2,2 watt met een opbrengst van 390 lumen. De lichtkleur is sfeervol warmwit, 2700 kelvin. De lamp is 140 cm hoog, 100 cm bovengronds en 10,5 cm breed. De buitenlamp Beacon is IP65, uitermate goed waterdicht dus. U kunt het armatuur gewoon aansluiten op 230 volt. Er is ook een zwarte wandlamp beschikbaar in de serie Beacon.

TuinExtra is gespecialiseerd in Royal Botania buitenverlichting, zowel in onze complete webshop als in de showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button