Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Royal Botania Club Lounge Amber

Buitenlamp Royal Botania Club Lounge Amber

Buitenlamp Royal Botania Club Lounge Amber

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Club Lounge van Royal Botania is een schemerlamp voor buitengebruik. De hoogte is 162 cm, de doorsnede van de kap is 60 cm. De staander is gemaakt van teakhout, de kap van PVC. Het armatuur is voorzien van een LED lichtbron van 4,3 watt.

De Club Lounge schemerlamp van Royal Botania is uitermate geschikt voor plaatsing op het terras bij bijvoorbeeld een loungeset. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

Merk: Royal Botania
Materiaal: Hardhout

 1.990,45

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: Incl. led
Familie: Club
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 162 cm
IP waarde: IP55
Kleur: Hardhout
Materiaal: Hardhout
Naam: CLB
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Club Lounge Amber

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Club Lounge van Royal Botania is een schemerlamp voor buitengebruik. De hoogte is 162 cm, de doorsnede van de kap is 60 cm. De staander is gemaakt van teakhout, de kap van PVC. Het armatuur is voorzien van een LED lichtbron van 4,3 watt. De Club Lounge schemerlamp van Royal Botania is uitermate geschikt voor plaatsing op het terras bij bijvoorbeeld een loungeset. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra