Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten.

De Dome Floor is gemaakt van aluminium, gecoat in de kleur zwart. De beglazing is van echt glas, bij deze Dome is de beglazing Smoke (grijs/zwart). U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear en Smoke. De fitting is E27, een ledlamp van 4 watt wordt meegeleverd. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Deze Royal Botania Dome Floor is 170 cm hoog en te bezichtigen in de showroom in Kaatsheuvel.

Merk: Royal Botania
Materiaal: Aluminium

 998,25

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Kooldraadlamp globe 60 watt

Kooldraadlamp globe 60 watt

7,00
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 3 watt warmwit

9,95

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: E27
Familie: Dome
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 170 cm
IP waarde: IP43
Bijzonderheden: incl. kooldraadlamp 35 watt
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: DOMEFSM
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Dome Floor Smoke glass

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Dome is een serie buitenverlichting van Royal Botania bestaande uit diverse armaturen. De Dome is gemaakt van aluminium, de beglazing is van echt glas. U kunt kiezen uit 2 beglazingen: Clear (helder) en Smoke (grijs/zwart). De hoogte is 170 cm. De fitting is E27, een LED lichtbron van 4 watt wordt meegeleverd. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra