Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Royal Botania Lighthouse 40 cm graniet

Buitenlamp Royal Botania Lighthouse 40 cm graniet

Buitenlamp Royal Botania Lighthouse 40 cm graniet

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Lighthouse van Royal Botania is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: een teakhouten (hardhouten) armatuur van 40cm of een granieten (hardstenen) armatuur van 40 cm. Dit is de Lighthouse graniet van 40 cm hoog. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een E27 fitting voor een ledlamp naar keuze. Als grondverankering voor een Lighthouse armatuur is de LIGB grondpin van Royal Botania leverbaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

Dit artikel is uitlopend, informeer eventueel telefonisch naar de actuele voorraad.

Merk: Royal Botania
Materiaal: Hardsteen, RVS

 425,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

Royal Botania Grondpin tbv LIG

Royal Botania Grondpin tbv LIG, TTC, NOR, LUF, REC, ELL

46,00
Spaarlamp E27 in diverse wattages tbv buitenverlichting

Spaarlamp E27

11,00

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: E27
Familie: Lighthouse
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 40 cm
IP waarde: IP55
Kleur: Hardsteen
Materiaal: Hardsteen, RVS
Naam: LIG40ST
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Lighthouse 40 cm graniet

Royal Botania verlichting: Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Lighthouse is voorzien van een E27 fitting voor een LED-lamp of spaarlamp van maximaal 11 watt. Als grondverankering voor een Lighthouse armatuur is de LIGB grondpin van Royal Botania leverbaar. Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra