Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Buitenlamp Royal Botania Parker Flood

Buitenlamp Royal Botania Parker Flood

Buitenlamp Royal Botania Parker Flood

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Parker Flood van Royal Botania is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Een staander met pin, een staander met voet en een wandlamp. Alle modellen zijn gemaakt van antique brass, messing wat verouderd is en daardoor een donkergrijze kleur heeft bij levering. De Parker is voorzien van een GU10 fitting voor een Led lichtbron naar keuze. De Parker Flood is 230 cm hoog en heeft een voetplaat.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

 

Merk: Royal Botania
Materiaal: Messing

 1.349,15

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Royal Botania
Fitting: GU10
Familie: Parker
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: 230 cm
IP waarde: IP55
Kleur: Antraciet
Materiaal: Messing
Naam: Parker
Soort: Staand armatuur

Buitenlamp Royal Botania Parker Flood terras

Royal Botania staat al jaren bekend om een fraai en uitermate sterk assortiment buitenmeubelen. Hierop aansluitend heeft Royal Botania een volledig assortiment exclusieve buitenverlichting samengesteld om bij het tuinmeubilair aan te sluiten. De Parker van Royal Botania is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Een staander met pin, een staander met voet en een wandlamp. Alle modellen zijn gemaakt van antique brass, messing wat verouderd is en daardoor een donkergrijze kleur heeft bij levering. Dit is de Parker Flood met een voetplaat van 40 cm doorsnede. De Parker is voorzien van een GU10 fitting voor een Led lichtbron naar keuze.

Bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor een ruim assortiment Royal Botania buitenverlichting.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra