Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Lantaarn Amsterdam 1928

Lantaarn Amsterdam 1928

Lantaarn Amsterdam 1928

De moderne lantaarn Amsterdam 1928 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: Matzwart, zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De hoogte van de buitenlamp is 250 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Andere RAL-kleuren en buitenlampen in andere afmetingen kunnen op aanvraag gefabriceerd worden! Deze mooie moderne lantaarnpaal met vierkante kap is een sieraad voor elke tuin en terras.

De lantaarn Amsterdam 1928 wordt standaard geleverd met een voetstuk voor in de grond. De lantaarn is 320 cm lang, 250 cm bovengronds en 70 cm ondergronds. Op verzoek kan de buitenlamp Amsterdam 1928 geleverd worden met een vlakke voetplaat zoals afgebeeld.
Maatwerk in kleur en afmeting is mogelijk, neem eventueel telefonisch contact met ons op.

Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

Merk: Exclusieve buitenverlichting
Materiaal: RVS gecoat

 995,00

Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 6 watt warmwit

12,50
3 watt led filament E27 energiezuinige led lamp

Filament ledlamp 3 watt warmwit

9,95

Eigenschappen

Merk: Exclusieve buitenverlichting
Fitting: E27
Levertijd: Circa 1 a 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: Hoogte 250 cm
Kleur: Antraciet, Donkergroen, Matzwart, Wit, Zwart
Materiaal: RVS gecoat
Naam: Amsterdam
Soort: Staand armatuur

Lantaarn Amsterdam 1928

De Olympische buitenverlichting van Light en Style is er zowel in wandlampen, plafondlampen als staande armaturen. De lantaarn Amsterdam is vervaardigd van 2 mm RVS304, daarna gecoat in een van de standaardkleuren: zwart, antracietgrijs, cremewit of donkergroen. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en echt glas. Andere RAL-kleuren en buitenlampen in andere afmetingen kunnen op aanvraag gefabriceerd worden! Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

De moderne lantaarn Amsterdam 1928 is vervaardigd van 2 mm RVS304 en leverbaar in een van de standaardkleuren: zwart, antracietgrijs, cremewit en donkergroen. De totale hoogte van de buitenlamp is 250 cm, de afmetingen van de kap is 20 x 20 x H 29 cm. Het armatuur is voorzien van een porseleinen E27 fitting en de beglazing is echt glas. Het armatuur is compleet voorbedraad. Andere RAL-kleuren en buitenlampen in andere afmetingen kunnen op aanvraag gefabriceerd worden! Deze mooie moderne lantaarnpaal met vierkante kap is een sieraad voor elke tuin en terras. Al deze exclusieve buitenlampen zijn ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra