Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Aanbieding!

Match tuinverlichting LED 7 watt

Match tuinverlichting LED 7 watt

Match tuinverlichting LED 7 watt

De Match is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de diepte is 20 cm. De Match wordt gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gecoat. De lamp is voorzien van een LED van 7 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. De Match is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaatsheuvel.

TuinExtra is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in buitenverlichting. U vindt honderden buitenlampen in onze webshop maar ook in de showroom boordevol buitenverlichting in Kaatsheuvel. Met gratis lichtadvies, dus neem eventueel een tuintekening mee.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 229,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: 8,50 euro bij order < 250 euro

Vaak gekocht met

Grondverankering 40 cm

34,95

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: 230 volt inclusief LED
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
IP waarde: IP67
Bijzonderheden: incl. driver
Beglazing: Helder glas
Kleur: Antraciet
Materiaal: Aluminium
Naam: Buitenlamp staand Match
Soort: Staand armatuur

Match tuinverlichting LED 7 watt

De Match is een simpel vormgegeven doch uitermate fraai buitenverlichtingsarmatuur. De hoogte is 60 cm, de diepte is 20 cm. De Match wordt gemaakt van aluminium en is antracietgrijs gecoat. De lamp is voorzien van een LED van 7 watt in de kleur warmwit 2700 K. De lamp is al voorzien van een driver, dus de aansluitspanning is gewoon 230 volt. De fabrieksgarantie is 3 jaar. De Match is ook te bezichtigen in onze showroom in Kaastheuvel.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra