Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Schemerlamp terras Leuchte

Schemerlamp terras Leuchte

Schemerlamp terras Leuchte

De terraslamp Leuchte is een uitermate fraaie schemerlamp voor buiten. De totaalhoogte is 250 cm. De kap is uit 1 geheel gemaakt van weersbestendig kunststof en heeft een doorsnede van 70 cm. Het lijnenspel van de kap roept het nostalgische authentieke gevoel van een stoffen kap op. De voet is thermisch verzinkt en geschikt voor gebruik op een terras of in de tuin. De E27 fitting is voorzien van een LED lamp van 8 watt. Dit is eenvoudig aan te passen als u meer of minder licht wenst. De Leuchte wordt geleverd inclusief snoer en stekker en kan direct in het 230 volt stopcontact aangesloten worden. Deze schemerlamp is niet alleen fraai vormgegeven, maar verlengt ook uw avonden buiten op uw terras.

De terraslamp Leuchte is ook te bekijken in de showroom in Kaatsheuvel.

Merk: TuinExtra
Materiaal: Metaal

 1.050,00

Levertijd: Circa 2 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Fitting: E27
Levertijd: Circa 2 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: Hoogte 250 cm
Bijzonderheden: Incl. snoer en stekker
Kleur: Zink
Materiaal: Metaal
Soort: Staand armatuur

Schemerlamp terras Leuchte

De terraslamp Leuchte is een uitermate fraaie schemerlamp voor buiten. De totaalhoogte is 225 cm. De kap is uit 1 geheel gemaakt van weersbestendig kunststof en heeft een doorsnede van 70 cm. Het lijnenspel van de kap roept het nostalgische authentieke gevoel van een stoffen kap op. De voet is thermisch verzinkt en geschikt voor gebruik op een terras of in de tuin. De E27 fitting is voorzien van een LED verlichting van 8 watt. De Leuchte wordt geleverd inclusief snoer en stekker en kan direct in het 230 volt stopcontact aangesloten worden. Deze schemerlamp is niet alleen fraai vormgegeven, maar verlengt ook uw avonden buiten.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en omvang in de webshop maar ook in de showroom in Kaatsheuvel. Profiteer van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra