Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Krachtige grondspot LED rond 9, 16, 23 of 28 watt

Krachtige grondspot LED rond 9, 16, 23 of 28 watt

Krachtige grondspot LED 9, 16, 23 of 28 watt Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. Het is een krachtige grondspot welke uitermate geschikt is voor het aanstralen van grote bomen, een border met grote beplanting of de gevel van een huis.  De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van...
Merk: TuinExtra
Materiaal: Aluminium

 238,00 418,00

Levertijd: Circa 1 week
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: TuinExtra
Levertijd: Circa 1 week
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
IP waarde: IP67
Bijzonderheden: Symmetrisch, Dimbaar, Kantelbaar
Beglazing: Helder glas
Kleur: Rvs, Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Krachtige grondspot LED
Soort: Spot
Wattage: 16 watt, 23 watt, 28 watt, 9 watt

Krachtige grondspot LED 9, 16, 23 of 28 watt

Deze grondspot voldoet volgens ons aan de eisen waar een grondspot buiten aan moet voldoen. Het is een krachtige grondspot welke uitermate geschikt is voor het aanstralen van grote bomen, een border met grote beplanting of de gevel van een huis.  De grondspot is gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een krachtige LED lichtbron van goede kwaliteit in 9 , 16, 23 of 28 watt. U kunt een symmetrische uitvoering (deze straalt recht omhoog) of het binnenwerk kantelen naar een a-symmetrische uitvoering (deze straalt in een hoek naast de spot). De LED lampen geven een warmwit licht, 2700 Kelvin. De cover van de grondspot is rond en gemaakt van RVS. De beglazing is gemaakt van helder glas. De grondspot is gekeurd als IP68, dit wil zeggen dat de grondspot een erg hoge stof- en waterdichtheid heeft.

De grondspot worden geleverd inclusief een LED lamp met een levensduur van 50.000 branduren en een Led-driver. De garantie op deze grondspot is 3 jaar. U dient een grondspot altijd op uw grondkabel aan te sluiten met een gietmof. Kortom, een perfecte grondspot voor u geselecteerd door de vakman.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra

Call Now Button