Showroom in Kaatsheuvel boordevol buitenlampen, brievenbussen en bloembakken.

Aanbieding!

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.26.ORT

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.26.ORT

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.26.ORT

De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. De  Barchessa buitenlampen is onderdeel van een familie koperen buitenlampen met de Barchessa schotel. Er zijn zowel wandlampen als staande buitenlamp in de Il Fanale Barchessa serie. Dit is de Barchessa Il Fanale 220.26.ort, een wandlamp met een grote schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

TuinExtra is al meer dan 20 jaar dealer van Il Fanale buitenverlichting. U kunt de meeste buitenlampen bestellen in onze webshop. Staat uw model van Il Fanale er niet bij, neem dan gerust contact met ons op. Of bezoek onze showroom in Kaatsheuvel voor meer informatie en showmodellen van Il Fanale buitenverlichting.

Merk: Il Fanale
Materiaal: Koper

 689,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Vaak gekocht met

ledlamp sensor 4 watt 2700 kelvin E27 bailey tuinextra

Filament ledlamp 4 watt 2700 kelvin warmwit sensor

12,50
ledlamp tube recht 2200 kelvin 4 watt 180 lumen warmwit

Filament ledlamp 4 watt warmwit tube

19,95
Ledlamp gedraaid 4 watt 2200 kelvin extra warmwit filament TuinExtra

Filament ledlamp 4 watt warmwit gedraaid

19,95

Eigenschappen

Merk: Il Fanale
Fitting: E27
Familie: Barchessa
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 5 jaar
Hoogte: H 38 cm
IP waarde: IP54
Doorsnede: Ø 34 cm
Beglazing: Helder glas, Opaal glas
Kleur: Koper
Materiaal: Koper
Naam: Barchessa 6
Nummer: 220.26.ORT
Soort: Wandlamp
Uitsteek: L 74 cm

Barchessa Il Fanale buitenlamp 220.26.ORT

IL FANALE produceert al 33 jaar landelijke koperen verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals koper, porcelein, messing, ijzer en glas. De koperen buitenlampen Barchessa van Il Fanale hebben een fraaie authentieke uitstraling. Er zijn zes modellen beschikbaar: 2 kettinglampen, 2 plafondlampen en 2 wandlampen. De schotel van de Barchessa buitenlampen is er in 2 afmetingen. Dit is de Barchessa Il Fanale 220.26.ort, een wandlamp met een grote schotel. U kunt bij elke buitenlamp kiezen voor een transparante of een opaal witte beglazing. De armaturen zijn gemaakt van koper en messing wat al verouderd is bij de fabricage van het armatuur. Zo heeft u direct fraaie klassieke buitenverlichting met een nostalgische uitstraling.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra