Profiteer nu van de Sale met korting: TuinExtra Opruiming.  Bezoek de showroom in Kaatsheuvel.

Barr Frezoli breed buitenlamp matzwart

Barr Frezoli breed buitenlamp matzwart

De Frezoli Barr 838 XL

De Frezoli Barr 838 Xl breed wandlamp is een buitenlamp met een stoere industriële uitstraling. De wandlamp is gemaakt van aluminium wat voorzien is van een black-finish waardoor direct een zwarte uitstraling ontstaat. De Barr buitenlamp XL heeft een hoogte van 10 cm en een breedte van 23 cm. De wandlamp is voorzien van twee G9 fittingen en een beglazing van gestraald glas. De lamp geeft zowel naar beneden als naar boven licht. In de Frezoli verlichtingsserie zijn diverse wandlampen en plafondlampen leverbaar.

Veel armaturen zijn ook te bezichtigen in onze showroom, informeer eventueel telefonisch over de levertijd of de voorraad.

Merk: Frezoli
Materiaal: Aluminium

 278,00

Levertijd: Circa 3 weken
Verzendkosten: Gratis afgeleverd Benelux

Eigenschappen

Merk: Frezoli
Fitting: G9
Levertijd: Circa 3 weken
Garantie: Fabrieksgarantie 3 jaar
Hoogte: H 10 cm
Beglazing: Gestraald glas
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
Naam: Barr zwart breed
Soort: Wandlamp
Uitsteek: B 23 cm

Barr Frezoli breed buitenlamp matzwart

Frezoli produceert landelijke verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Alle onderdelen van de armaturen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals staal, aluminium, koper en messing. De buitenlamp 838 Barr XL breed van Frezoli wordt geheel met de hand gemaakt van aluminium. Het armatuur wordt als het gereed is direct voorzien van een black-finish zodat direct een fraaie zwarte uitstraling ontstaat. De breedte van de lamp is 23 cm. De fitting van het armatuur is G9 wat een grote verscheidenheid aan LED-lichtbronnen mogelijk maakt. Het assortiment van Frezoli bestaat verder uit armaturen voor aan de wand en plafond (evt hanglampen). Heeft u voor een project meerdere armaturen nodig dan mag u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte: 0416-530272.

TuinExtra is uw specialist met een uniek assortiment buitenlampen en tuinverlichting. Niet alleen A-merken zoals onder andere Frezoli maar ook eigen import en fabricage. Een uniek assortiment qua samenstelling en qua omvang in de webshop en daarnaast ook in de showroom in Kaatsheuvel. Maak gebruik van onze 20 jaar ervaring en krijg gratis en goed lichtadvies in de showroom of bel 0416-530272. Graag tot ziens.

Trustpilot reviews

Kies voor TuinExtra